Статус: Онлайн
Повідом.: 25891
Повідом.: 25891
Tifo, вот скажи, почему ты такой категоричный? Если МТБ - значит *****, если шоссер - ещё бОльший *****...
Я себя *****ом не считаю, думаю и другие присоединятся к моему мнению, хотя у меня вообще двухподвес. Ездить на нём очень комфортно, дороги у нас, даже асфальтовые, зачастую имеют такие препятствия, которые можно преодолеть только на гусеничной технике. МТБ он и крепче, и более управляем в наших условиях. Мы же не автобанам на них ездим, которых у нас нету.
якщо у люк чи водостік влетиш,то й любий найміцніший мтб складеться,а по дорогах,хай і хренових,болта ти вб'єш будь-який нормальний вел,якщо звичайно таку задачу не ставити собі.про зручність теж щось вигадуєш.
це лолшто,а не аргументи загалом.а вкупі з шосерами - ***знащо: ти розповідаєш про таку необхідну міцність й всепрохідність і одночасно згадуєш шосери,яким місце тільки на ідеальній дорозі без будь-яких перешкод.фікси ще згадай - а я ще щось аля ояєбубляппц вигадаю.
Следовательно tifo - 0,5% *****![]()
не шосерний точно
мтбешний - так,вже більше місяця доводиться їздити на мтб.але це тимчасово - вирішив купувати новий вел після сезону,але продумано й дешево.
вже два цього року купив й продав - бо треба було думати,а потім брати.один з планетаркою з автоматом(автомат виявився незручним понтом),а другий з завеликою рамою,з якох погано ставати на землю,та седло нормальне не поставиш.