Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

узнаем друг друга на дорогах

• Автор теми Автор теми kavachai
  • Дата створення Дата створення
вы хоть катаетесь или тока собираете велосипеды свои?:)

1450км у цьому році
їздив лише по добрій погоді

да я каждый декь км 30, минимум работа с работы, а если еще катаюсь, то 50-70 выходит в зависимости от, но спидометра ща нет 8(( так что приходится тока догадыватся скока я накатал

так и просится сюда синяя цепка!

P/S надеюсь, завтра таки поставлю наконец-то новый рульчик.. и таки дособираю свою игрушку до логического конца..)

а также нашел покрыхи с синей боковиной, ну и цепь покрашу, как только руки дойдут, и выжимку цепи себе возвращщу

доречі,офтоп,а підкажіть,чи є спідометри для динамовтулок?
от був у мене вел на нексусі автоматі й там комп штатний,який працював з автоматикою,рахував частоту напруги з динамки й на підставі неї вираховував швидкість.діло в тому,що обмоток у динамці з півтора десятки й відповідно в ідеалі півтора десятки відліків на оберт колеса проти одного у класичних з магнітом й відповідна висока чутливість.

вел той я продав к єбєням,але от на новому велі динама є й хочеться чутливий як раніше спідометр - тобто той,який рахує швидкість по пульсаціях току динамки.

интересный вариант... Я о таком даже не слышал, хотя динамовтулка есть и у меня, правда, не подключил её пока...

IMG_8597.jpg

МОЙ малыш

..и смело падать :іржач::іржач::іржач:
Кстати,у тебя размер 26х2,40 ?

Может скользкий грунт не удержать. Эта резина чисто асфальтовая. Вот что про нее пишут:
Крутая шины для сложных трюков. «Обвалакивающий» всю шину протектор имеет отличное сцепление на рампе. Специальные усиления сделаны для боковых поверхностей

Размер 26х2,35.

Леха, зачем фотку кривую запостил?:D У тебя же есть нормальные.

Щодо точності велоспідометра:
а ніхто не пробував поставити два магніта замість одного? І відповідно вдвічі "зменшивши" колеса в налаштуваннях велоспідометра. Тоді й точність була б вдвічі більша.

а ніхто не пробував поставити два магніта замість одного? І відповідно вдвічі "зменшивши" колеса в налаштуваннях велоспідометра. Тоді й точність була б вдвічі більша.

А зачем такая точность?

ставив,краще звичайно,але всеодно це не 15

а потрібна вона бо дуже приємно,коли швидкість не стибає км туди-км сюди,але плавно все це робить.
до того ж при швидкостіх до 6 й за виликого прискорення спідометр взагалі *** зна шо показує.

ставив,краще звичайно,але всеодно це не 15

а потрібна вона бо дуже приємно,коли швидкість не стибає км туди-км сюди,але плавно все це робить.
до того ж при швидкостіх до 6 й за виликого прискорення спідометр взагалі *** зна шо показує.

у меня когда-то на ускорении 94 км\ч выбило:D

сам ти уг
не шариш

Присоединяюсь к велодвижению :)

attachment.webp

Вкладення

• DPP_0638_resize.webp
    DPP_0638_resize.webp
    348.9 КБ · Перегляди: 670
А цэ йа))

Вкладення

• P6082698.webp