І я пройшов через це пекло в тому ж відділі субсидій. тільки 12 липня...
И чем закончилось?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
І я пройшов через це пекло в тому ж відділі субсидій. тільки 12 липня...
видно,
да ты как азиров
видно,
да ты как азиров
И чем закончилось?
негодна отвечать побежал очередь заниматьІ що вони вам сказали? Чи ви також не дочекалися черги?
И чем закончилось?
негодна отвечать побежал очередь заниматьІ що вони вам сказали? Чи ви також не дочекалися черги?
Черги я не дочекався, але слухав уважно, що пояснювали співробітники віддділу субсидій, які виходили до коридору і зрозумів, що там справа дуже проста. Оскільки стягнення з субсидіантів взяті незаконно, то вони нічого по суті пояснити не можуть. Відсилають до абонентських відділів ХТМ. Там відбувається теж саме. їх футболять назад до відділів субсидій.І що вони вам сказали? Чи ви також не дочекалися черги?
да ты как азиров
Дивись вище мою відповідь в пості #1996И чем закончилось?
Дивись вище мою відповідь в пості #1996И чем закончилось?
Серед іншого в моєму зверненні було і таке:
..................
2. Всі нарахування понад соціальних норм я щомісяця сплачував додатково до обов'язкової частини платежу, у відповідності із виставленими ХТМ рахунками, про це свідчать квитанції грошових розрахунків за виставленими ХТМ платіжками надісланими на мою адресу.
Звідки я знаю?Но чуть больше 300 гривен!!! Не тысячи!
Звідки я знаю?Може Ви працюєте в ХТМ, щоб тут плутати усіх, щоб виправдати своє начальство? А я буду чекати відповіді з урядового порталу. Бо, такої ситуації ніде в Україні більше немає, окрім Харкова. Це дуже схоже на велику аферу.
Зрозумів. Значить моє припущення, що Ви працюєте в ХТМ, пітвердили. Дякую за пояснення.Нічого було платити.
Зрозумів. Значить моє припущення, що Ви працюєте в ХТМ, пітвердили. Дякую за пояснення.
Ну, а на сідницях є відповідне тату?![]()
![]()
Может, я вообще Гепа )))
Не, гепа в соседней ветке про Мегабанк отчитался о восстановлении работы ЕРЦ с 1 августаМожет, я вообще Гепа )))
Не, гепа в соседней ветке про Мегабанк отчитался о восстановлении работы ЕРЦ с 1 августа![]()
Долг вылез 300 грн., мы поняли. А отрицательной субсидии сколько начислили?Но чуть больше 300 гривен!!! Не тысячи!
Не, гепа в соседней ветке про Мегабанк отчитался о восстановлении работы ЕРЦ с 1 августа![]()