Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ужас возврата субсидий: оказалось, правда

• Автор теми Автор теми Wowa
  • Дата створення Дата створення

Сколько субсидии у вас требуют вернуть?

• > 5000 грн

Голосів: 30 8.9%
  • 4000-4999

Голосів: 7 2.1%
  • 3000-3999

Голосів: 19 5.7%
  • 2000-2999

Голосів: 58 17.3%
  • до 2000 грн

Голосів: 74 22.0%
  • Требования вернуть субсидию еще не получил

Голосів: 106 31.5%
  • Даже начислили какие-то копейки за май

Голосів: 42 12.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336
Оскільки вивертають гроші з усіх харківських отримувачів субсидій
шо за бред.все кто платил как надо а не по 1 гривне зимой за тепло \ мол переплата\ .не у кого не сняли не копейка. а это все мои знакомые - субсидианты. а их много.так как привыкли брать с овцы хоть клочек шерсти.а то обидно ты плати по полной а рядом сосед ***** платит копейки и тут же с тебя смеется.

Кстати, в бесплатной фельдмановской газете "Время" за 26 июня (спецвыпуск) проводится "линия ВоВы" относительно минусов, превратившихся в долги.
Газета из тех, что "в кожну хату", то есть, в ящики.
Интересно, Фельдман возьмет на себя риски тех, кто упрямо откажется платить по долгам и лишится на зиму субсидий?

Ведь бабули не читают постанов Кабмина с уточнением относительно домов без счетчиков. Зато написанному в газете поверят безусловно.

шо за бред.все кто платил как надо а не по 1 гривне зимой за тепло \ мол переплата\ .не у кого не сняли не копейка. а это все мои знакомые - субсидианты. а их много.так как привыкли брать с овцы хоть клочек шерсти.а то обидно ты плати по полной а рядом сосед ***** платит копейки и тут же с тебя смеется.
А ти піди до районних відділень субсидій та ХТМ і побачиш що там робиться. Чи підробляєш за Гепини срібляки?

Чи підробляєш за Гепини срібляки?
я смотрю ты как провокатор - кто платил зимой по правилам\1000-1200 + субсидия. а не так как умники по 200-300 гривен. а то и меньше\. и к ним нет притензий сразу запроданци.Не суди по себе . это такие как ты за медяк готовы **** лизать.по понятиям- ты сученный.

я смотрю ты как провокатор - кто платил зимой по правилам\1000-1200 + субсидия. а не так как умники по 200-300 гривен. а то и меньше\. и к ним нет притензий сразу запроданци.Не суди по себе . это такие как ты за медяк готовы **** лизать.по понятиям- ты сученный.
Бачу, синку, що ти сільський провокатор... Бо, не знаєш, що відбувається в Харкові... :іржач:

Вітаю, шановні!
Прийшла платіжка за червень з мінусом у графі субсидія за опалення
Доречі, за травень вже був мінус у цій графі, але він дорівнював переплаті станом на 1 травня й ці кошти були вилучені та повернуті до бюджету згідно з новою постановою. За травневий мінус в мене питань нема. А ось за червневий - дуже багато.

Відправила запит до ХТМ, вони 3 листи шось розвозили, закінчили тим, що "зветайтеся до відділу субсидій". Також вибила з них помісячний розрахунок скільки чого було нараховано, зекономлено т.п. (доречі - ВИМАГАЙТЕ В НИХ ПОМІСЯЧНІ РОЗРАХУНКИ, хай ділом займуться) - надіслали скан цього папірця на пошту. Стидно сказати, 21 сторіччя... Вони сфоткали папірець по типу туалетний.

Також сьогодні завітала до нашого "великого-мега-супер-пупер-прозорого центру", де й сподівалася дізнатися долю моєї субсидії
Хто не знає - це за адресою пр.Науки, 17а (там де вул. Космічна)

Повідомляю: це цілковита совдєпія з товстими злими тітками та чергою "вас тут нє стояло", тільки з ремонтом, плазмами з таблом й скляною стіною, що відгорожує "слуг народа" від смердів (тобто народу). Так, ви берете папірець з номером та чекаєте, коли він з"явиться на табло й робо-диктор викличе до тьоті. Нібито все цивільно. Але насправді це одна велика черга, навіть гірше. Бо відійти ви не можете, номери йдуть не за порядком, а як хочуть, тобто скільки конкретно до вашої тьоті людей ви навіть прикинути не можете, бо усі товкуться у одній залі за усіма питаннями разом. За склом "злые тьоти" типу "приймають населення та роз"яснюють цим дєбілам, що вони ніхто". Третина місць взагалі порожня, третина сидить нічого не робить - бо за їхнім питанням нікого нема (наприклад до тьоті "Припинення субсидії" не було нікого, окрім тих, хто сплутав "Припинення субсидії" й "Роз'яснення, чого її можуть припинити". Тьотя гарчала на усіх, хто підходив й відправляла взад за новим номером. Так и просиділа увесь день, й пох, що людей близько 200 у залі - вона навіть не могла за найпростішими питаннями проконсультувати. На ресепшн при мені підстаркуватий дядько нагримав на бабусю, того що вона ніяк не могла зрозуміти, де в її платіжці обов'язковий платіж чи шось таке...
Тьоті товсті та психічно неврівноважені, наголошують на тому, що "надо платить!", при цьому жодних посилань ані на закон, ані на постанову! (це з інфи від людей, що таки прорвалися на консультацію й які до того встигли завітати до ХТМ. Бо тих, хто не встиг вони направляють як раз туди - "звертайтеся до ХТМ, чому у вас борг". ХТМ у свою чергу спочатку починають про обов'язковий платіж, а коли їх тикаєш носом у роз'яснення, що при наявності переплати ви не маєте його сплачувати, кажуть "йдіть розбиратися до відділу субсидій. Це вони, а не ми"

Тому, люди, якщо бажаєте сберігти нерви та час - відразу залишайте звернення на сайті мінсоцполітики (вище Володимир надавав ссилку), бо це ****ець.

Щоб ви розуміли - я прийшла близько 15 й своєї черги так й не дочекалася (центр закривається о 17й). Сайт у них - лише відписка
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Завтра піду знову, просто щоб послухати, що вони мені скажуть на написане у законі, а саме що "субсидія є невозвратною". Хай пошукають мені посилання, що це не так

Бо, не знаєш, що відбувається в Харкові...
как про таких как ты говорили- лимита .вчера приехал а сегодня городской.я сынок в этом городе много знаю .не спорь тема про субсидии. а не про херню которую ты несеш.если у меня и у многих других не сняли то что мне писать не правду.

Бо, не знаєш, що відбувається в Харкові...
как про таких как ты говорили- лимита .вчера приехал а сегодня городской.я сынок в этом городе много знаю .не спорь тема про субсидии. а не про херню которую ты несеш.если у меня и у многих других не сняли то что мне писать не правду.

Я бачу що у тебе словесний понос. :іржач:

Тому, люди, якщо бажаєте сберігти нерви та час - відразу залишайте звернення на сайті мінсоцполітики (вище Володимир надавав ссилку), бо це ****ець.
І я пройшов через це пекло в тому ж відділі субсидій. тільки 12 липня...

А мы не верили.

Кто пользуется ЛК, уже знает об огромных суммах субсидии, начисленных в минус. Остальные прозреют, когда Мегабанк или Теплосети подкинут в ящик майскую квитанцию.

Лично у меня -6000 только по одной квартире. Доходы прописанных, конечно, повысились, но на куда меньший процент, чем они подняли цену на свет, газ и воду. А ведь еще год назад, какие-то копейки начислялись даже летом.

в квитанции по субсидиям - требуют вернуть 1500 за тепло

Назад
Зверху Знизу