Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Усе про "Свободу" в одній темі.

• Автор теми Автор теми Honest Injun
  • Дата створення Дата створення
Назва "*****" не є етнонімом, це шовінистичне звернення, етнофолізм.
*** - це історично обумовлений етнонім.

Не треба вигадувати нісенітниці!
Ты в глаза еврею говоришь, что он - ***?
Интерес академический.

Ты в глаза еврею говоришь, что он - ***?
Интерес академический.

Я ***ів завжди називав ***ами. Хоч в очі, хоч поза очі. Мене так з дитинства вчили, і я не вкладаю в цей етнонім негативної коннотації.

Я ***ів завжди називав ***ами. Хоч в очі, хоч поза очі. Мене так з дитинства вчили, і я не вкладаю в цей етнонім негативної коннотації.
На чийому боці воювали у ту війну ті, що тебе вчили з дитинства?
Тільки не бреши, бо провірю.

Вопросов больше не имею.
Впрочем, я тебе не верю. Но на обучающих тебя в детстве тому, что евреи на самом деле - "***ы", с удовольствием посмотрел бы.

Назва "*****" не є етнонімом, це шовінистичне звернення, етнофолізм.
*** - це історично обумовлений етнонім.

Ну да ну да........
Я между прочим знаю нескольких евреев, и что то никто не говорил, что слово *** для них приятно и не оскорбительно

Strategcap сказав(ла):
Утка газетная говорите? Да нет, совсем не утка. Вот вам доказательство.

Це не доказ, а якась картинка. В наш час фотошопу картинка не може бути доказом.
У вас є докази, що Iгор Мирошниченко писав той комент особисто ?

Це не доказ, а якась картинка. В наш час фотошопу картинка не може бути доказом.
У вас є докази, що Iгор Мирошниченко писав той комент особисто ?

Скриншот с фейсбука - не доказательство?

Дивно, що я ніде не можу знайти цей топ, та навіть автор цього скріну
не може надати лінк на той діалог.
До речі дуже дивно, що за звернення до когось етнонімом "***" модери штрафують. *** він і є ***, як і бел. ***, венг. zsidó, лит. Judėjas, поль. Żyd, словац. žid, словен. Jud, хорв. Židov, чеш. žid, эстон. juut.

Головне що англійською jude - джуд. Тобто в США її так постійно називають. В українській мові єврей не писали. В Українській Галицькій Армії був ***івській курень, а не єврейській. Іншими словами слово єврей - це русизм/радянізм.

П.С.Тема з "антисемітизмом" І.Мірошниченко так само є типовим прикладом дискримінації українців. Нікого навіть не цікавить що Міла Куніс говорила про Україну? Ким вона себе вважає? Вам одразу українець поганий навіть не розібравшись у суті справи.

Останнє редагування:
Strategcap сказав(ла):

Хоч сто скринiв, може то ви пiд його псевдо зареєструвалися .

Останнє редагування:
Strategcap сказав(ла):
Ага, ну ДА Я ЛИЧНО ВЗЛОМАЛ его аккаунт

А че є у вас докази , що то вiн сам пише ? i що його акаунт не був вкрадений ?

Strategcap сказав(ла):
Я между прочим знаю нескольких евреев, и что то никто не говорил, что слово *** для них приятно и не оскорбительно

До речi, коли вороги подали в суд на Тягнибока за його промову на Яворинi, суд не знайшов ксенофобiї в тих словах про ***iв. Це означає, що український суд не вважає слово "***" образою.

СВАТ сказав(ла):
пусть теперь мычит оправдания.

надєйся и ждi !
:D :D :D :D

754354_vyi-u-menya-poplyashete.jpg

А че є у вас докази , що то вiн сам пише ? i що його акаунт не був вкрадений ?

А с чего я должен что-то доказывать? Никаких заяв по поводу кражи аккаунта не было сделано

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Свободовцы не выплатили ряду своих членов комиссий и наблюдателям положенные им деньги

Strategcap сказав(ла):
А с чего я должен что-то доказывать?

Так i запишимо, що вашi звинувачення бездоказовi.

Strategcap сказав(ла):
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Свободовцы не выплатили ряду своих членов комиссий и наблюдателям положенные им деньги

Ось вже i на плiтки перейшли .

окак
это jew или hebrew пишется как jude?
Тут я визнаю свою помилку. Jude - це іудей скоріш, але як синонім використовується у масовій культурі. А як буде назва цієї нації на мові ідиш? Або у більшості слов'янських мов?

Конечно доказательство! А как иначе?
5b4a5d511d39.jpg

Ну да ну да........

“Перед паном Хведором
Ходить *** ходором,
І задком,
І передком
Перед паном Хведірком”.
Т.Г.Шевченко, Гайдамаки

А-а-а!
Теперь понятно!
Последствия многочисленных сотрясений мозга.
А я удивлялся...

Співчуваю тобі, опортуністик. Сходи до лікаря, можливо твій мозок ще можна врятувати. Хоча я не бачу в цьому для вас ніякого сенсу.

Вопросов больше не имею.
Впрочем, я тебе не верю.

Ваше право. Мені однаково від цього.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу