Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Усе про "Свободу" в одній темі.

• Автор теми Автор теми Honest Injun
  • Дата створення Дата створення
Что я и предсказывал, наци начали брехать оправдания. Один гений даже Шевченко в евреи записал :-)

Отправлено через Tapatalk
Абсолютно вірно, ви виправдовуєте свої провокаційні політичні фальшивки як справжні учні Ганни Герман, яку українці називають Ганна Гєббєльс.

П.С. Я так і не побачив відповіді від тих хто влаштував травлю на українців - що саме казала Міла Куніс про Україну?

Останнє редагування:
Что я и предсказывал, наци начали брехать оправдания. Один гений даже Шевченко в евреи записал

А що не так?
530291_original.webp

Что я и предсказывал, наци начали брехать оправдания. Один гений даже Шевченко в евреи записал :-)

Да что вы? чтобы идол нациков (который кстати, писал половину своих произведений на русском языке, не считая его чужим или оккупантским, о чем эти особи предпочитают стыдливо умалчивать) имел еврейский след? Да ни в жизнь!! :іржач: :іржач: :іржач: :іржач: :іржач: :іржач:

Да что вы? чтобы идол нациков
Стоп! Ідол нациків - Адольф Гітлер, ідол українських націоналістів - Степан Бандера. А Тарас Шевченко - це великий письменник, творчість якого може подобатися, а може і ні. Шевченко писав і українською, і російською. Наскільки я пам'ятаю, вірші він писав виключно українською, а прозу переважно російською.

Strategcap, твій розум - це калейдоскоп дешевих, пошлих штампів.

А Тарас Шевченко - це великий письменник, творчість якого може подобатися, а може і ні. Шевченко писав і українською і російською. Наскільки я пам'ятаю, вірші він писав виключно українською, а прозу переважно російською.

Верно говоришь..... Но укронацики почему-то замалчивают, что Шевченко писал прозу на русском. Они говорят только о его поэзии.
Не выгодно им говорить о его прозе

Верно говоришь..... Но укронацики почему-то замалчивают, что Шевченко писал прозу на русском. Они говорят только о его поэзии.
Не выгодно им говорить о его прозе

Та не мели дурниць! :іржач: Такої маячні я давно не чув! :іржач:

Пруф слів Мірошниченка:
[URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=430512096996766&set=a.312172748830702.67907.289775874403723[/URL]
Шукаємо комент від 24 листопада о 12:57
Чудово, тепер залишилося щоб ті хто влаштовує травлю українців процитували Мілу Куніс. Усе що вона казала про Україну та своє українське минуле.

Пруф слів Мірошниченка:
[URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=430512096996766&set=a.312172748830702.67907.289775874403723[/URL]
Шукаємо комент від 24 листопада о 12:57

Ігор Мірошниченко Вона не українка, а ***івка за походженням. Цим пишається і зірка Давида їй в руки. Тільки от про країну, в якій вона народилася - ні пари з вуст і жодного позитиву. Тому вважати її своєю язик не повертається. Хай любить собі Гамерику чи Ізраїль і не треба її ліпити до України!
І що тут образливого чи кримінального?

что то не так в консерватории :)
как не тема, так в ней местные нацики пытаются оправдать очередной обсер их "побратымив", тенденция?

Чудово, тепер залишилося щоб ті хто влаштовує травлю українців процитували Мілу Куніс. Усе що вона казала про Україну та своє українське минуле.

Ось наприклад:
Міла Куніс боїться повертатися в Україну

Американська акторка Міла Куніс вісім років зустрічалася з Макалеєм Калкіним, який зіграв головну роль у різдвяній комедії "Сам удома"

— Усій нашій родині довелося пройти через Голокост. Мої дідусі та бабусі вижили, але багато хто з родичів загинув, — каже американська акторка 28-річна Міла Куніс. Вона народилася в Чернівцях.

— Коли я росла в Україні, то мусила приховувати, що я єврейка. Навіть стіни у моїй школі були пописані антисемітськими графіті. Одній з моїх однокласниць на стільці видряпали свастику. Вона заплакана пішла додому.

1991-го сім'я переїхала до Штатів.

— Я поїхала до Америки з батьками і братом. Тато був інженером за освітою. В Америці найнявся водити таксі. Мама, вчителька фізики, влаштувалася аптекарем. Мені тоді було 7 років. Пішла до американської школи, хоча не знала жодного слова англійською. Щодня плакала, бо не розуміла американців, їхньої культури і манер.

У 9 років почала відвідувати заняття з акторського мистецтва у студії Беверлі Хіллз. Знялася у серіалі "Шоу 70-х".

— Я народилася в Україні, але вважаю себе американкою. У Штатах я стала щасливою та вільною супер'єврейкою. В Україну повертатися не хочу і боюся.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Бред сивой кобылы она нагородила.

У Партії Регіонів існування української нації викликає дискомфорт:

В Украине не должно быть титульной нации, — Чечетов
21:12 28.11.2012Рубрика: Дайджест, Новости
Tweet

В Украине не должно быть титульной нации. Об этом заявил первый заместитель главы фракции Партии регионов Михаил Чечетов в эфире «Эра-FM».

«Чтобы люди комфортно чувствовали себя в государстве, не должно быть у нас титульных наций. Я выступал в Бабьем Яру на митинге и говорил, что фашизм начинался, когда выпячивали титульную нацию. Почему еврей в Украине не должен быть титульной нацией? Почему еврей должен быть не первого сорта, а украинец первого?» — сказал Чечетов.

На вопрос, кто именно в Украине заявляет о титульной нации, «регионал» ответил: «Политики из «Свободы» говорят, что есть титульная нация. Есть люди национально озабоченные, которые делят Украину на две части».

Напомним, ранее губернатор Харьковской области Михаил Добкин вступил в словесную перепалку с депутатом облсовета, который начал свое обращение к присутствующим на заседании с фразы: «Дорогие украинцы».

Используя некорректные высказывания, губернатор Харьковщины указал депутату на то, что в зале есть не только украинцы, но и представители других национальностей.
Як відомо титульна нація це:
І хто його вповноважував виступати від імені єврейської громади? Думаю громадян України усіх більш національностей хвилює протиправна поведінка влади. Чи вірно я розумію що народний депутат України виступає за те щоб позбавитися української нації?

Чи вірно я розумію що народний депутат України виступає за те щоб позбавитися української нації?

Верно, пр надо переименоваться в "партию украинофобов". Странно, что о евреях упомянул, а не об ущемлённых лапотных лингвоинвалидах.

Верно, пр надо переименоваться в "партию украинофобов". Странно, что о евреях упомянул, а не об ущемлённых лапотных лингвоинвалидах.
Нагадало:"Какое счастье для евреев что не еврей судья Киреев". Росіянам вони вже достатньо нашкодили своєю підтримкою, тепер за взялися за і без них багатостраждальний народ.

"Свобода" втянулась в борьбу против "кнопкодавства".
Глупость несусветная думать, что, если каждый будет голосовать сам, то соотношение сил в обществе изменится, думать, что это повлияет как-то на исход политической борьбы.
Думал, что в "Свободе" есть трезвые политики , а и там самоучки-любители.
Ну, боксеру простительно - в боксе все решают руки,не голова, но "Свободовцы" - опытные же партейцы, Ленина читали, и с ходу кинулись в детские игры - несерьезно.
Кароче, будет много кина, веселья, а толку - никакого. Это уже видно.
Не по сеньке шапка.

Останнє редагування:
"Свобода" втянулась в борьбу против "кнопкодавства".
Глупость несусветная думать, что, если каждый будет голосовать сам, то соотношение сил в обществе изменится, думать, что это повлияет как-то на исход политической борьбы.

Глупо думать, что все регионалы будут ходить на заседания.:іржач:

А какая разница что она сказала? Это ее личное горе что она говорит и ей за свои слова отвечать.
Саме так. То хай відповідає. Українці мають право на суспільний осуд тих хто образливо про них і їх країну висловлюється.

І що тут образливого чи кримінального?

Может ранее термин "***" и употреблялся в литературных и языковых оборотах, но в нынешней эпохе принято обращаться еврей. И точка.
Да, великий Тарас Шевченко действительно употреблял этнонимы «***ы» и «ляхи», да его «литературные собратья» часто делали тоже самое, но вот тут не стоит забывать, они были поэтами и писателями, для которых преувеличение, гиперболизация – литературный прием.

В конце концов, никто ведь не пытается сегодня называть поляков ляхами. Да и употреблялись эти выражения лишь в то время, когда этноним еврей или иудей еще полностью не вытеснили оскорбительное «***».

В конце концов, никто ведь не пытается сегодня называть поляков ляхами. .

Поляков ляхами - нет. А украинцев, русских и омериканских по што ****ами, москалями и ******ами?
Уважение должно быть взаимным...:D

Фарион: Идеология «Свободы» - идеология Божьего назначения

Назад
Зверху Знизу