и шо, таки да?мол, он тайный поклонник Фарионши.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
и шо, таки да?мол, он тайный поклонник Фарионши.
А ты не видишь, что и Кувалда здесь отдыхает мозгом?Да ладно... Люди пофлудить сюда ходят. Отдохнуть мозгом.![]()

он в бане, чего к нему пристаешь, когда он ответить не может! так только стайные грызуны делают!Во как, национальность уже в вину ставит. Ну я прав был - ярый антисемит. Но внятного ответа от него так и не было))
Тебе о том и говориться, что затруднительно по фамилии определить национальную принадлежность человека.![]()

А что, правые силы- это обязательно националисты?В Европе наблюдается рост популярности правых сил.
Ви знаєте, як і у кожної свідомої людини, у мене теж інколи прокидаються сумніви на деякі речі , які я вважав очевидні. І щодо щирості ВО Свободи у мене також час від часу постають сумніви. В інтернеті стільки суперечливої інформації щодо цієї політичної сили, правду з брехнею ще можна розрізнити, але крапля правди додає правдивості найнахабнішій брехні... Закрадаються сумніви... невже і ці ТАКІ ж?! А тоді я нагадую собі: ну, якщо і "Свобода" продажна, то справи у нас таки більш кепські ніж я думав. Ні правди, ні віри, ні надії! У нашої держави немає майбутнього.. Якщо і "Свобода" ТАКА, то все пропало і ніхто і ніщо вже нам не допоможе. АЛЕ я ВІРЮ в них і вірю в ПРАВДУ і в ДОБРО вірю!!! Тільки на Свободівців всі сподівання!!!!!!!!!!!Да уж уролог оказался хорошим говоруном-агитатором, завлек много в свои сети пересиченных избирателей! Посмотрим его реальные шаги в экономике, а пока только слова, угрозы и мордобитие.
Ви знаєте, як і у кожної свідомої людини, у мене теж інколи прокидаються сумніви на деякі речі , які я вважав очевидні. І щодо щирості ВО Свободи у мене також час від часу постають сумніви. В інтернеті стільки суперечливої інформації щодо цієї політичної сили, правду з брехнею ще можна розрізнити, але крапля правди додає правдивості найнахабнішій брехні... Закрадаються сумніви... невже і ці ТАКІ ж?! А тоді я нагадую собі: ну, якщо і "Свобода" продажна, то справи у нас таки більш кепські ніж я думав. Ні правди, ні віри, ні надії! У нашої держави немає майбутнього.. Якщо і "Свобода" ТАКА, то все пропало і ніхто і ніщо вже нам не допоможе. АЛЕ я ВІРЮ в них і вірю в ПРАВДУ і в ДОБРО вірю!!! Тільки на Свободівців всі сподівання!!!!!!!!!!!
Це неправда. У Вас недостовірна інформація.Национал-социализм есть зло. Партию нужно запретить. Это имхо.
Тем более Тягныбок комсомольцем был - приспособленец, а не идейный.
Як кажуть - курчат по осені рахують. Правда все рівно переможе.нет никакой причины останавливаться на каком-то из этапов, а национализм уже пройден
Віктор Ющенко ніколи не був націоналістом. Так, він позиціонував себе проукраїнцем та патріотом, але не націоналістом. До того ж, як нажаль виявилося, особисті амбіції для нього були вище за народні інтереси. Зрадник помаранчевої революції. Тільки Свободі вірю тепер. У них згуртована і сильна команда, яка здатна скинути цю феодальну окупаційну владу партії регіонів на чолі з макіївським шапкокрадом.теперь я понимаю симпатию к малограмотным р...лям. подобное притягивает подобное. а ющ также начинал. как ярый националист. и вот... сдулсо...
А что, правые силы- это обязательно националисты?
Вообще то икона Св.правой троицы Запада выглядит так:Из тех, что легальны и имеют вес, преимущественно националистические партии.
Праві (або "правиця") - Прави́ця — окреслення політичних рухів, ідеологій (доктрин) та партій, що спираються на ідеї націоналізму та наголошують на обороні національних інтересів. Протилежність — лівиця.Допис від ffrankk
А что, правые силы- это обязательно националисты?
Харків. Акція Свободи на захист опозиційного каналу ТВі, в обхід судової заборони.

дійсно. міліціонер такий клоун, що не може двох слів на державній зв'язати.Цитата:
Допис від Skyuoker Переглянути допис
Одно слово - КЛОУНЫ
дійсно. міліціонер такий клоун, що не може двох слів на державній зв'язати.

Харків. Акція Свободи на захист опозиційного каналу ТВі, в обхід судової заборони.
R-A15xZRhog
На "понел" взять не вышло.Так ти ******? Може ще черепи будеш людям вимірювати щоб їм можна було бути патріотами України?Я имел ввиду, так называемых, украинских националистов не украинской национальности...
Це неодмінно буде. Я Вас запевняю! Хоч і сумніваюсь, що парламентська більшість (ПР+КПУ) це підтримає.Чи дочекаюсь того моменту, коли Свобода" внесе, наприклад, законопроект про націоналізацію власності "олігархів", проти яких вони так волали, йдучи на вибори? Оце й був би той "оселок", що показав би хто є хто.
Мається на увазі не порушуючи закон України. "Кишеньковим" судом Кернеса було заборонено мітинг з використанням наметів. Наметів націоналісти не розбили, тож мітинг по-суті цілком санкціонований, в обхід судового рошення, але прямо його не порушуючи. Мітинг БЕЗ наметів.та поняли, закон для них не писан, ну и что по мимо этого хотел сказать