Статус: Офлайн
Повідом.: 482
Повідом.: 482
Ведучи мову про хворобу заробітчанства, на яку страждає значна частина українців, Ірина Фаріон зазначила: "Я з великою повагою ставлюся до української діаспори, яка опинилися поза межами держави з політичних міркувань. Але не розумію тих українців, які залишають Україну з економічних мотивів. Як голова парламентського підкомітету з питань вищої освіти, я дуже стурбована тим, що Україна часто вчить своїх дітей орієнтуватися і працювати на чужі держави. Адже за набагато складніших обставин українці знаходили в собі сили жити і працювати на рідній землі.
Молодь повинна мати елементарну опірність процесу глобалізації й розуміти, що без усвідомлення своєї ідентичності людина є лише тілом без душі".
"Філософія споживацтва, яка окупувала весь світ, є загально руйнівною і для України, і для Європи, й решти світу. Слід навчитися брати один в одного позитиви, а не малювати одну країну кольоровими барвами, а іншу зображати в негативних тонах. Я в жодному разі не маю на увазі Росію, адже це одвічний стратегічний ворог України, від якого треба дистанціюватися, використовуючи такі проекти, як Європейська унія або НАТО.
Насчет философии потреблядства могу согласится но в вопросах заробитчан она проявляет абсолютную глупость и не понимания ситуации.
Люди едут не от хорошей жизни, а как раз вследствие того, что у них нет работы и достойных жизненных перспектив на своей родной земле... Это вина политиков, которые как раз должны создавать достойные социально-экономические условия, но абсолютно не занимались этим и не собираются.
А про Россию как обычно в своем реертуаре... "Стратегичный ворог"... Ущербная
Злобные моцкали все украинское сало съели

А снег она тоже раскидала или таки то русские со шпутника метерологическим оружием постарались? 
Та да, когда приходится общаться с ботаниками-*****ами - это тяжело...согласен 
.