Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Усе про "Свободу" в одній темі.

• Автор теми Автор теми Honest Injun
  • Дата створення Дата створення
Так, не буду коментувати Голову Сумської обласної організації ВО "Свобода".
Просто підпишусь під кожним словом.

Фюрер сказал "надо", партия ответила "хайль"... Какое там уж мышление и обсуждение.

"Ми маємо бути стійкими, маємо бути рішучими і маємо дотримуватися того, про що я казав: жодного слова російською. Бо якщо ви говорите російською, то ви підтримуєте той режим......ніколи не переходжу на "абщєпанятний", бо вважаю, що російською в Україні говорить або окупант, або раб, або чужинець"

**** Політради Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Мірошниченко

Какие они клоуны...:D

Эк вы лихо за весь Харьков расписались ! ;)

99,9% харьковчан.Так лучше?:)
Нет,96% согласно результатам выборов.

Не согласен с вами ! Я лично уважаю свободовцев !

Понятно,что как и в любой среде,есть и в Свободе вменяемые люди.Но этот клоун .

Ігор сказав те саме, про що я вже сказав вище, повторю значить ще раз:
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=32458564&postcount=402
Тож залишається лише підписатися під його словами.

А трохи вище були слова Ірини Фаріон про люмпен-мутантів, я і там підпишуся під кожним словом.

Хорошо,кто ж против,подписывайся.ты уже говорил.Заклинило на собственном превосходстве?
Есть в этом поиске людей хуже себя,что то нездоровое,фрейдовское.

Хорошо,кто ж против,подписывайся.ты уже говорил.Заклинило на собственном превосходстве?
А ти вважаєш себе кращим за все це? :)

Вряд ли,они ведь привыкли в спину стрелять бойцам Красной армии,а такой работы сейчас нет.
На Западной Украине советские военные передвигались парами, связываясь спина к спине. Это мешало ходить, но страховало от бандеровцев, которые всегда стреляли в спину. (с)

Свого часу майже вщент онімеченою була Чехія. На початку ХХ ст. чеською мовою розмовляли лише малочисельні "свидомые" (як висловлюються совки стосовно українців) чеські інтелігенти та селяни по глухих селах. Навіть всесвітньовідомий роман Ярослава Гашека "Пригоди бравого вояка Швейка" в оригіналі двомовний: Швейк спілкується чеською мовою, а його командир підпоручник Лукаш (онімечений чех) — німецькою. Характерний епізод: якось Лукаш поцікавився, чому Швейк розмовляє виключно чеською мовою. "Бо я — чех, пане підпоручнику!", — відповів Швейк. — "А я ж тоді хто?" — здивувався Лукаш. — "Не можу знати, пане підпоручнику!".

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Эк вы лихо за весь Харьков расписались !
... Не за весь, а за подавляющее большинство и за дружно ...

Свого часу майже вщент онімеченою була Чехія. На початку ХХ ст. чеською мовою розмовляли лише малочисельні "свидомые" (як висловлюються совки стосовно українців) чеські інтелігенти та селяни по глухих селах. Навіть всесвітньовідомий роман Ярослава Гашека "Пригоди бравого вояка Швейка" в оригіналі двомовний: Швейк спілкується чеською мовою, а його командир підпоручник Лукаш (онімечений чех) — німецькою. Характерний епізод: якось Лукаш поцікавився, чому Швейк розмовляє виключно чеською мовою. "Бо я — чех, пане підпоручнику!", — відповів Швейк. — "А я ж тоді хто?" — здивувався Лукаш. — "Не можу знати, пане підпоручнику!".
... Только не надо сюда Чехию приплетать. Чехия вышла из состава ЧССР цивилизованно, собллюдая все нормы законности ...

А Обама , наверное , будет драить сортиры в кремле ?
... А что будут делать кзедулегцы на Альфа-Центавра тоже интересует? ...

Швайка в ВР прошел?

Свого часу майже вщент онімеченою була Чехія.
Я эту байку в Чехии слыхал, от местных, только они про Прагу это говорили.
А что пан агитатор, других примеров не будет? Еще какую нибудь страну приведете, вряд ли, а я могу привести десяток в легкую. И живут получше чехов

За что, если не секрет? ...
мама казали.....

... А как может быть иначе? Сознательные на уровне сознания и несознательные на уровне подсознания - серьезные предпосылки к раздвоению сознания. Вот и приходится дедушку Фрейда вспоминать ...

... Скорее наоборот - батьке назло ...

А ти вважаєш себе кращим за все це? :)

Нет,я не вважаю себе кращим,я вне этого и просто психически здоров.

А Обама , наверное , будет драить сортиры в кремле ?
Ох уж мне эти совковые империалисы ... :D

:D "Обама подтвердил готовность приехать в Россию"(С)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Кто его знает зачем они его пригласили...

Очень хороший и качественный срачЪ.
Свидомые распустили перья и набигают. Только вот набор тезисов один и тот-же. Правда, расширился. Теперь харьковчанам, испокон веку говорящим по русски, форумчанин из Львова предъявляет, что они оккупанты.
Свидомые, вы вообще там "показылыся", что ли?

Тут не срачЪ,тут исследование.Диагноз пытаемся установить.Мнение коллег расходятся.

Нет,я не вважаю себе кращим,я вне этого и просто психически здоров.
Розумієш що в тому і справа що це і зветься "вважати себе кращим за інших". Підкреслювати свою нормальність.
В цьому і проблема ти хто звинувачує націоналістів у шовинізмі, нацизмі, фашизмі і ще один Бог знає в чому. Насправді ті хто так роблять і є зацикленими на своїй вигаданій виключності.

Назад
Зверху Знизу