Статус: Онлайн
Повідом.: 35391
Повідом.: 35391
******ський режим дтктдА хасидів я не люблю, бо вони
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
******ський режим дтктдА хасидів я не люблю, бо вони
Ага, уманцям запропонуйте, приб'ють...А что нельзя того еврея перезахоронить в Израиле?
може він перед смертю Заповіт написав...А что нельзя того еврея перезахоронить в Израиле?
У них померлих архишанують.А что нельзя того еврея перезахоронить в Израиле?
Земля над тілом - це пряма проєкція чи плюс по скільки?У них померлих архишанують.
Землю над тілом не можна чіпати, тому ексгумація неможлива.
До речі, іудеї на цвинтарях не їдять, не п'ють, не горлають пісень.....
Зачем??? Все стараются заполучить какой-то объект туристический, а мы хотим избавиться?А что нельзя того еврея перезахоронить в Израиле?
А я знаю??Земля над тілом - це пряма проєкція чи плюс по скільки?
Предлагаю в Валках создать могилу путина-Куйла. Фактическую. С телом.Зачем??? Все стараются заполучить какой-то объект туристический, а мы хотим избавиться?
Ну і *** нам тут *****и , особливо після перемоги? Тим більш, це було б величезним стімулом реваншизму в них...Предлагаю в Валках создать могилу путина-Куйла. Фактическую. С телом.
А після нашої Перемоги *****и потягнуться на цей цвинтар. Валки за рахунок некро-туризму фінансово піднімуться!
Ну а головуючим можна поставити нашого Федю.
Так и было.може він перед смертю Заповіт написав...![]()
Меня в гугле не забанили:А когда там в Умани шабаш начинается?
Хочешь съездить?А когда там в Умани шабаш начинается?
а пейсатых тцк шманает?Хочешь съездить?
Упаси боже!Хочешь съездить?
А, хіба бувають "ногмальні євгеї", югассиками?Уманці не проти, поки це дає гроші. Звісно, крехчуть, бо прибирати багатенько доводиться, але все підраховано і враховано. А хасидів я не люблю, бо вони - ті самі ***и, за яких нас, ногмальних євгеїв, не люблять в усьому світові!![]()
От якби їх, у спеціальному розпліднику, з *****ами зхрестити. Що б із цього вийшло?Как-то раз случилось мне по работе приехать в Умань как раз в это время.
Божечки.
Ну, то, что граждане хасиды не понимают назначения мусорных баков и ведут себя как варвары и свинота - это полбеды.
Но знали б вы, какие они вонючие! Глаза ест ***ть.
И среди них полно невоспитанных детей. То есть, с этими вонючими ****ами какие-то самки трахаются.
Это все реально днище.