А как же закон типа во время военного стану нельзя начислять пеню за неуплату? И вообще можно не платить? Мне письмо счастья пришло по светуСветом распоряжается Украина в целом. Как и газом. Остальным распоряжается город.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А как же закон типа во время военного стану нельзя начислять пеню за неуплату? И вообще можно не платить? Мне письмо счастья пришло по светуСветом распоряжается Украина в целом. Как и газом. Остальным распоряжается город.
Пишут будут обращаться в суд и начислять пенюА как же закон типа во время военного стану нельзя начислять пеню за неуплату? И вообще можно не платить? Мне письмо счастья пришло по свету
так подавай показания в 0 каждый месяц и не будут трогатьПишут будут обращаться в суд и начислять пеню
а потом насчитают за месяц как за год....так подавай показания в 0 каждый месяц и не будут трогать
Кожен рік ця пошесть. Релігія - зло.Шо, а5?((
уманці не проти... то най хасіди резвяться...Кожен рік ця пошесть. Релігія - зло.
Уманці не проти, поки це дає гроші. Звісно, крехчуть, бо прибирати багатенько доводиться, але все підраховано і враховано. А хасидів я не люблю, бо вони - ті самі жиди, за яких нас, ногмальних євгеїв, не люблять в усьому світові!уманці не проти... то най хасіди резвяться...

нацистський режим дтктдА хасидів я не люблю, бо вони
Ага, уманцям запропонуйте, приб'ють...А что нельзя того еврея перезахоронить в Израиле?