Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Улица имени Кернеса

• Автор теми Автор теми ДідОк
  • Дата створення Дата створення
реально пришло много народа!
это заслуга геннадия адольфовича - что он сделал хорошего для города и кому поджог пердаки!
главное в мере это умение поджигпть пердаки и делать хозяйственные дела!
В кращих традиціях совка тупо "добровільно"-примусово зігнали (заставили) прийти освітян, медиків, працівників комунальних служб...

І що ви думаєте ? Вчора зобов'язали купити за власні кошти вінки,
і попередили, що в 2021 році будуть добровільно-примусово збирати кошти на встановлення пам'ятника.
За чутками пам'ятник встановлять в парку Горького

Тверезі люди запустили салют

Усім любітєлям напьорстачніка Кернеса прідлагаєтся сделать так
a6610f6af726bc77c60c66.webp
d9d1e95dcf188b47.gif

Вкладення

• a6610f6af726bc77c60c66.webp
    14.1 КБ · Перегляди: 50
З'явився проект пам'ятника Гепі
68e786c2b70abd675.webp
561879ecec127a8789e.gif

Вкладення

• 68e786c2b70abd675.webp
    68e786c2b70abd675.webp
    37.6 КБ · Перегляди: 57

Вкладення

• a6610f6af726bc77c60c66.webp
    14.1 КБ · Перегляди: 50
Ты даже не знаешь про такую науку как евгеника , высшие рассы и арийский мир людей!
Та що там про науку.Ти навіть НЕ ЗДОГАДУЄШСЯ що існують такі ЧАСТИНИ науки, як пунктуація та орфографія.
Взагалі то мені здавалося, що твій кумір мав би бути Шаріков П.П.
А себе до якої раССи причислюєш? Мабуть до однієї з проФФессором?
Якщо такий вумний та розумієшся на аріях, мабуть, зможеш відповісти чому мій мозок коштує 100 грн за грам, а твій 100 000 000 долл за грам? Що там каже твоя євгеніка?

А мо Кооперативну в вулицю Кернеса перейменувати? Та затвердити назву Гепаштрассе за за дорогою через парк Горького.

Твоя позиція зрозуміла, тому на засадах євгеніки можна зробити виводи, що навряд чи
ти з високої раси. Перша ознака - розвинений інтелект, а у тебе з цим великі труднощі. Дуже великі. Ти навіть не зміг опанувати рідну мову у своїх *****ських ібенях. Я вже не кажу про українську. Так що будеш рейки тягати.
Доречі, вправу з натисканням виконав? Не дякуй, що нагадав.

это заслуга геннадия адольфовича
Да Геннадий адольфович был рассово неполноценнн
Хто ж ти, якщо тобою керував "неповноцінний"? А інший неповноцінний знає мови краще за тебе?
Та ти не хникай, ти вже клаву почав вивчати - навіть один раз велику літеру набив.
Слухай, а у тебе в добежці крім цієї херні та луни є що небудь? Ну, таблиця множення, наприклад. Хотів спитати за абетку, та щось мені підказує, що навряд чи ти її знаєш

но найди изобретение которое изобрели русцкие свиньи или ***ы, таких изобретений нет!
Дядя Петя, ти *****?(с)
Про Ейнштейна чув?
которые нордических людям
А ти тут до чого? Ти ж *****. Вони таких відразу топили.

ты не способен как и русцкие на мышление
Я, можливо, не здатен мислити як росіяни. Але в тебе ситуація ще гірша - ти ВЗАГАЛІ не здатен, ні, не мислити, викликати у своїй макитрі, щось окрім стійкої луни.

ты как попугай, повторяешь мысли других
Тобто євгеніку ти самостійно вигадав? Арійську теорію теж? Впевен на 100%, що ти навіть повторити не зможеш. Ти ж розумом слабенький.

чистокровные украинцы как я
Щось є великі сумніви. Як відрізнити носія етносу? Найпростіше - за мовою. Так що закрой своє ото, носій мукання замість мови. Чи ти нордичну мову знаєш, білявий красень блакитноокий. Агресивний настрій по відношенню до інших етносів стверджує лише твою непевність у своїх коренях.

То что сделанно в Харькове безусловно есть и его заслуга , но это его обязанность делать город благоустроинным , а не заслуга , как человека жалко , но не более , а бардак в коммунальной сфере как был так и есть , а дальше посмотрим

Называть улицы только именами людей, умерших 100 лет назад, и которых до сих пор не проклинают.

Назад
Зверху Знизу