Не може бути, брешеш.и подумал
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не може бути, брешеш.и подумал
Тобто у тебе питання виникло тільки по Ейнштейну. По тому, що арійци недороблених, як ти, топили питань нема.Что полезного изобрёл этот ***яра? *****! Он развивал ***овскую абынауку!
Можливо. Тільки ти до чого? Інваліди на голову, як ти, викликають тільки жалість. А з такою хернею у макитрі -тільки брезгливість.Но это нормально нордические люди всигда вызивали заздристь
Дурню, пигулку випий. Пальці вже повну незалежності від мозків отримали.когда тебя такие патриты как я уничтожать к ъхуям кацаб будут вспомниши меня!
Ну хоч психдиспансер в якому Гепа отримав довідку, назвати його ім'ям можна ?Называть улицы только именами людей, умерших 100 лет назад, и которых до сих пор не проклинают.
Перша розумна ідея у темі. А далі вже можна розвинути тему з меморіальним ліжком, стільцем, тумбою. До того ж тоді він був звичайною людиною і ходив "по-великому".Ну хоч психдиспансер в якому Гепа отримав довідку, назвати його ім'ям можна ?
Ну хоч психдиспансер в якому Гепа отримав довідку, назвати його ім'ям можна ?
Та затвердити назву Гепаштрассе за за дорогою через парк Горького.
Допа, Вам бы стать летописцем Харькова.Для історії
Никакую.Какую из улиц города вы бы предложили назвать // или переименовать в честь мера Геннадия Кернеса ?
А тут Харків і Гепа...Невдовзі після похорону, 13 травня 2005 р., його наступник Бенедикт XVI дозволив достроково розпочати беатифікаційний процес Івана Павла II, надаючи диспензу від церковного закону, який велить розпочинати цей процес принаймні через п'ять років після смерті особи, яка є кандидатом до беатифікації. Формально процес розпочався 28 червня 2005 р., коли були приведені до присяги члени беатифікаційного трибуналу.
Нет, надо переименовать Сумскую! Ей как-то удалось не стать Кушнарёва, теперь не проскочит.
Никакую.
Предлагаю законодательно разрешить увековечивать память умерших представителей власти регионального и общегосударственного масштаба, т.е. называть их именами улицы, проспекты, устанавливать памятники и т.д. и т.п. не раньше, чем через, например, 10 лет после их смерти.
Но это должно касаться только представителей власти и не должно касаться защитников Украины, умерших не своей смертью, а погибших, защищая Родину.
За 10 лет, имхо, общество получит больше информации, поэтому сможет более объективно и аргументированно оценить деятельность умершего деятеля. И не придется тогда следующим поколениям отменять решения (переименовывать улицы, сносить памятники и пр.), принятые так сказать под влиянием эмоций и рекламы.
Думаю, что такой подход будет разумным и взвешенным.
А ти яке до них відношення маєш, чушка малограмотна? Не те, що писати, а й читати не вмієш. "Патрит" недороблений вже забув, як Гепа з "георгиевской ленточкой" носився? Тупий бик, купа м"яса, желудок на ножках. Таких, як ти першими кидають у м"ясорубку.Азов, айдар, добробаты!
Це тільки підтверджує діагноз.Я ***чил водяру на майдане
Та що з цього? Ти й обсцикався потім на морозі - це теж "подвіг"?Я ***чил водяру на майдане