Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Улица имени Кернеса

• Автор теми Автор теми ДідОк
  • Дата створення Дата створення
Шо в этом говорит за него как за плоху людину?
Як би вам пом"якше, щоб не травмувати. Для того, щоб розмовляти на цю тему, треба мати спільну точку відліку у моральній системі коордінат. Схоже, ви взагалі не уявляєте що це таке і навіщо. Це, як сліпому розповідати про веселку чи про небо.
Вам, мабуть з Маяковського треба починати.
Чиста ради любопытства: в церков ходиш? (На твоєму діалекті - щоб зрозуміліше було)

Я говорю на слобожанском диалекте украинского языка!
А до цього ще була надія, що крім кісткового є ще у голові трохи.
Ти лише (говорячи "твоим диалектом" та у світі обожання Гепи) "*** малограмотное".
"Арієць", "пантеон"... Тьху...Слів десь набравсь, а куди вставити розуму -не дуже. Лепечеш незнамо на якому, а туди ж. Велике воно. Читати більше треба. Один відомий професор казав: "Мовчати та слухати". Почни хоча б з цього.

Так есть уже Гепаштрассе. Вот ее официально и оформить на картах и документах.
Слово "штрассе" вполне уместно, ведь умер он в Германии.

Ну или как вариант - новую улицу, которую он через Барик тянет от Киевской.

100%:клас:

Я верю в Одина! Потому шо я патриот
Ти малоосвічене фашизоїдне теля.
Чюжие мысли каждый ******* воспроизводить сможет!
Бачу, ти не такий , ти не "каждый" - ти навіть свої думки відтворити не можеш. Рідної мови не знаеш. Та й *****ської теж.
Чиста бычок. Мукни. Хоча, може ти олень звичайний? Та ні, справжній бичок. У оленя голова хоч для гарних рогів, а в бичка суто, щоб в неї жерти.
А как ***** ты думать неспособен как низшая расса!
У цьому "реченні" з 8-ми слів 4 помилки.
Начнём с того что ты ***!
А то! Тільки все не зрозумію, що ти так на ньому вертишся. Думаю, ЩО там, на пенісі, таке надокучливе, придивився - то ти. Радий, що ти теж придивився на що тебе нап"яли.
Добре, залишайся. Потім подякуєш.

я говорю на языке на котором будет говорить украина
Ти, по-перше, белькочеш незнамо на чому. По-друге, Україна пишется з великої літери.
а таких скотов как ты мы утилизируем
Справжнісенький ******. Та ще й тупий. Ти часом не з Уралу? Маскуєшся, москалику? Чим поляниця від полуниці відрізняється? Стопудово з коцапщини. Все збігається: й тупий, й ******, й мови не знає та вчити не бажає, погрожує, що Україна балакатиме російською. Хоча, скоріш за все, ти й іншого не знаєш. Фізика - то ж не твоє, так? Та нехай - такі теж потрібні. Будеш рейки тягати.

Новую дорогу через Барабашово можно будет назвать в честь Геннадия, ведь у нее еще нет названия, поскольку нет и самой дороги.

Предлагаю переименовать Харьковфорум в Кернесфорум.

Где-нибудь в *****х..Биологическую например,или Лелюковскую..да мало ли..
Мона тоді десь там на Диканівці і пам'ятника поставити !
9a2643c35c0edaccb3108.webp
be5b0c114abe3bee6d.gif

Вкладення

• 9a2643c35c0edaccb3108.webp
    9a2643c35c0edaccb3108.webp
    9.4 КБ · Перегляди: 44
туалет в парку можна назвати, але не вулицю...

Проспект гагарина над переименовать на кернеса. Ибо столько асфальта вьебали, шо я ебу

можно еще московский

Украина будет говорить на той мове котрой захоче!
О, зауральский какцап потихеньку вивчає солов"їну. Вже слово "мова" освоїв.
Такий тупенький, прям як Жиріновський казав, а він, вас добре знає. Ти хоча б одною опанував. А потім вже за всю Україну базікатимеш. Вже чергу зайняв до ручки кумира прикластися?

Це прояв інтелекту? Так собі прояв... Чи щелепи тільки це й можуть? Так що, "патриёт", коли забалакаєш? Забув - на росії нема українських школ, а самому вивчити - клепки не вистачає. Читати треба більше. Знов забув - в українській мові літер більше, ніж в російській. Точно щелепу звіхнеш. Такий няшка будеш з вивернутою щелепою - всі собаки по вулиці гавкатимуть.

Не розумієш, бідолашний? Тупий тому що. Вчитися треба було, а не "мелочь по карманам тырить". Кумира слабенького вибрав. Навчився у нього перевзуватися у повітрі? Він мастак був, а ти тільки довбанешся , якщо спробуєш. Чи вже пробував?
Вже навчився обходитися без честі та совісті, як кумир?

он был самым охуенным мэром и моим кумиром!
мы утилизируем в биореакторах вместе с ***ами!
Дядя Петя (dazer), ты *****?
Для тебе, особисто з Вікіпедії про Кернеса Г.А.:
"Життєпис
Народився в єврейській родині Кернеса Адольфа Лазаревича (1934 р. н.) та Кернес Ганни Абрамівни (1935 р. н.)."

Шкода, що ти йому не встиг про свої плани про біореактори розповісти... Ой шкода...
Так й залишишся на все життя *****ом, а встиг би розповісти - і життя заграло би новими барвами. Став би ще й
інвалідом.

И кто украину любит большеберцовой!
****, слово "Україна" треба писати з великої літери.
А большеберцовой (ти до речі хоч знаєш що це таке) люблять тільки песики. Тому що там якщо й був колись мозок, то кістковий, та й той вже перетворився у жир. Прям як у тебе. Обмовка по Фрейду.

И рассово полноценнвй- верит в одина и вальхаллу!
Та ти тільки у термін придатності пива віриш. На інше - мозок потрібно мати. Доречі, це ти себе расовоповноцінним вважаєш? Ти, який не в змозі вивчити мову?
Я зрозумів - ти не знаєш про КапсЛок!!!
Дивись, щоб наклацати велику літеру треба нажати зліва на клаві КапсЛок і потім нажати на кнопку потрібної літери. Щоб відмінити - натисни ще раз на КапсЛок.
Чи це забагато для першого заняття? Давай по частинах: перше завдання - нажати 300 раз (сподіваюсь, ти можеш рахувати до трьохсот) CapsLock.
Не дякуй - навчишся, тоді подякуєш. Хто ж слабеньким допоможе, як не ми? Я тобі далі ще про Shift розповім.
Буде цікаво.

Назад
Зверху Знизу