Мені вистачить навіть одинички з крапкою. Але десь чверть населення Харкова вважає інакше.Вистачить ?
Ось типовий представник
Гепард был человечище!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мені вистачить навіть одинички з крапкою. Але десь чверть населення Харкова вважає інакше.Вистачить ?
Гепард был человечище!
Як би вам пом"якше, щоб не травмувати. Для того, щоб розмовляти на цю тему, треба мати спільну точку відліку у моральній системі коордінат. Схоже, ви взагалі не уявляєте що це таке і навіщо. Це, як сліпому розповідати про веселку чи про небо.Шо в этом говорит за него как за плоху людину?
Чув про таке: "Когнітивний дісонанс"? Себе, мабуть, до бидла не відносиш? Даремно.Найобивал бидло як ти, делал для людей!
А до цього ще була надія, що крім кісткового є ще у голові трохи.Я говорю на слобожанском диалекте украинского языка!
О, та ти щє й бухаєш без приводу... Чи то все кокс клятий...Украïнцi мають свiй арiйський пантеон богiв а не вiрують у ***овського Бога!
Так есть уже Гепаштрассе. Вот ее официально и оформить на картах и документах.
Слово "штрассе" вполне уместно, ведь умер он в Германии.
Ну или как вариант - новую улицу, которую он через Барик тянет от Киевской.
Ти малоосвічене фашизоїдне теля.Я верю в Одина! Потому шо я патриот
Бачу, ти не такий , ти не "каждый" - ти навіть свої думки відтворити не можеш. Рідної мови не знаеш. Та й *****ської теж.Чюжие мысли каждый ******* воспроизводить сможет!
У цьому "реченні" з 8-ми слів 4 помилки.А как ***** ты думать неспособен как низшая расса!
А то! Тільки все не зрозумію, що ти так на ньому вертишся. Думаю, ЩО там, на пенісі, таке надокучливе, придивився - то ти. Радий, що ти теж придивився на що тебе нап"яли.Начнём с того что ты ***!
Ти, по-перше, белькочеш незнамо на чому. По-друге, Україна пишется з великої літери.я говорю на языке на котором будет говорить украина
Справжнісенький ******. Та ще й тупий. Ти часом не з Уралу? Маскуєшся, москалику? Чим поляниця від полуниці відрізняється? Стопудово з коцапщини. Все збігається: й тупий, й ******, й мови не знає та вчити не бажає, погрожує, що Україна балакатиме російською. Хоча, скоріш за все, ти й іншого не знаєш. Фізика - то ж не твоє, так? Та нехай - такі теж потрібні. Будеш рейки тягати.а таких скотов как ты мы утилизируем
Так все для тебе. З коксу відразу до кальяну скакнеш - нюхнеш.сказал як в воду бзданув!
Мона тоді десь там на Диканівці і пам'ятника поставити !Где-нибудь в *****х..Биологическую например,или Лелюковскую..да мало ли..
Предлагаю переименовать Харьковфорум в Кернесфорум.
О, зауральский какцап потихеньку вивчає солов"їну. Вже слово "мова" освоїв.Украина будет говорить на той мове котрой захоче!
Це прояв інтелекту? Так собі прояв... Чи щелепи тільки це й можуть? Так що, "патриёт", коли забалакаєш? Забув - на росії нема українських школ, а самому вивчити - клепки не вистачає. Читати треба більше. Знов забув - в українській мові літер більше, ніж в російській. Точно щелепу звіхнеш. Такий няшка будеш з вивернутою щелепою - всі собаки по вулиці гавкатимуть.Гы гы гы!
Не розумієш, бідолашний? Тупий тому що. Вчитися треба було, а не "мелочь по карманам тырить". Кумира слабенького вибрав. Навчився у нього перевзуватися у повітрі? Він мастак був, а ти тільки довбанешся , якщо спробуєш. Чи вже пробував?А все почему?
он был самым охуенным мэром и моим кумиром!
Не любит ***ву
Дядя Петя (dazer), ты *****?мы утилизируем в биореакторах вместе с ***ами!
****, слово "Україна" треба писати з великої літери.И кто украину любит большеберцовой!
Та ти тільки у термін придатності пива віриш. На інше - мозок потрібно мати. Доречі, це ти себе расовоповноцінним вважаєш? Ти, який не в змозі вивчити мову?И рассово полноценнвй- верит в одина и вальхаллу!