это идет красной нитью в твоих постах.Я ценю такое отношение от любого. Вне зависимости от точек зрения на мир.
или ты с женой, по очереди , здесь пишешь?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
это идет красной нитью в твоих постах.Я ценю такое отношение от любого. Вне зависимости от точек зрения на мир.
Тобі не буде.то шо?
Хвудболу бильше не буде?
Знаю,був...![]()
Ні...на заробітках...
файно є.
На Євро ся бУли? Зара ще файніше
не был ты барыгом, если бы кошельком своим не хвастонул, не?Тобі не буде.
А особисто я сьогодні вже придбав квитки на гру Україна-Польща![]()
Ні...на заробітках...![]()
Піднімав кооператив в легкій промисловості...матка боска!
Стадіюм мЕштали, чи до кафедри рихтувались?
Ви так щиро розмовляєте українською, що наче б то і не з регіонівПіднімав кооператив в легкій промисловості...![]()
З вовками жити...Ви так щиро розмовляєте українською, що наче б то і не з регіонів![]()
Это был такой оркестр!З вовками жити...![]()
Тю на тебе.. 150 гривень за квиток - це на твою думку привід для того, щоб похвалитися?не был ты барыгом, если бы кошельком своим не хвастонул, не?
Тю на тебе.. 150 гривень за квиток - це на твою думку привід для того, щоб похвалитися?
Мені тебе шкода, люба![]()
Здасть квиток і купить...![]()
Здасть квиток і купить...![]()
а теперь про исподнее![]()
Півзахисник "Металіста" Едмар заперечив інформацію про те, що його неодноразово ображали вболівальники на матчі збірної України проти Сан-Маріно, який пройшов на "Арені Львів".
"Якщо чесно, я нічого не чув такого. Навпаки - мене вболівальники підтримували. Я здивувався таким заявам. Через клуб я написав листа, у мене немає претензій", - сказав Едмар.
Однако, ближе к телу...
***, Поручик, шо ви так на девушку вызверились?Она их принадлежность определяет путём обнюхивания и органолептическим методом. Должна же быть причина столь назойливого приставания к мужчинам в разных темах...![]()
***, Поручик, шо ви так на девушку вызверились?
Может она просто обычная нимфоманка? Или фетишистка? Или и то и другое сразу?![]()
Всё может быть. И даже девушка...![]()