Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Украину могут лишить очков в турнирной таблице отбора на ЧМ по футболу.

• Автор теми Автор теми project-70
  • Дата створення Дата створення
Все будет нормально, и стадион не будет пустым,и очки отбирать не будут!

В частности, во время игры представителем FARE были замечены баннеры с изображением логотипа дивизии «СС-Галичина», а также растяжки с цифрой 88, что означает ******ское приветствие «хайль, Гитлер».

А кроме "представителя" у кого-нибудь были подобные видения?
Ну про логотип дивизии я пока промолчу, но после "88" этого представителя выгодно запускать от имени нашей налоговой инспекции, пока Павловская больница(верхний Спартак) не возьмет свое.

А кроме "представителя" у кого-нибудь были подобные видения?
Ну про логотип дивизии я пока промолчу, но после "88" этого представителя выгодно запускать от имени нашей налоговой инспекции, пока Павловская больница(верхний Спартак) не возьмет свое.
Щоб зрозуміти,що фанати мали на увазі достатньо знання мови або трохи посидіти біля них...чи у вас є якісь ілюзії щодо них?

Не могу не процитировать топ-комментарий с портала
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Ресурса который близко не замечен даже в мало-мальской ангажированности к юго-востоку со всеми вытекающими:

Лучший комментарий

konstantin shevchuk (liverpool-13) 20.09.2013 16:45
.. Я одного не розумію - чому вся країна повинні бути заручницею тих ******ків , які вважають ******ську ідеологію своєї " національною ідеєю " ? Я був на цьому матчі. Я взагалі намагаюся не пропускати жодного матчу у Львові , якщо , звичайно, дозволяє робота .. І я підтримую саме національну ідею .. Але , тільки справжню національну ідею .. Літературу, мову , виробництво , армію , свої чемпіонати .. Ось це і є національна ідея в чистому вигляді .. Але , тільки не у вигляді фашизму і національної нетолерантності .. І не у вигляді прославлення ******ських ідей і ******ської ідеології .. Я часто бачу в нашому місті молодих людей , які з якоїсь причини вважають , що підкидання рук у ******ському вітанні - це вища доблесть і повністю відповідає українській національній ідеї .. Вони , напевно , вважають , що це дуже по - європейськи і що в Європі дуже аплодують нашої " національної ідеї" в такому вигляді .. і, напевно , в Європі , куди ми так прагнемо , дуже підтримують саме таку форму української національної ідентичності .. Ідентичності з фашизмом .. З якоїсь причини в Німеччині за підняття руки у ******ському вітанні можна отримати не тільки штраф , а й термін у в'язниці .. А у нас вважають фашизм за доблесть .. І при цьому ми прагнемо до Європи .. Ох , хлопці .. Та вам тільки до Митного Союзу потрібно .. Вже там- то ви знайдете спільних друзів з російськими шанувальниками фашизму .. Їх там теж дуже багато .. А в Європі вас , убогих , не зрозуміють ...

Практически полностью разделяю данное мнение!!!

Останнє редагування:
Щоб зрозуміти,що фанати мали на увазі достатньо знання мови або трохи посидіти біля них...чи у вас є якісь ілюзії щодо них?

Мене це не хвилює. Мене цікавить логотип "дивізії" та 88?

Гы... Стороженко троллит зачетно, а местные борцы с фошЫзмом уже возбудились :D

12606086jp_5464547_9118210.jpg

Мене це не хвилює. Мене цікавить логотип "дивізії" та 88?

А если ты живешь в квартире 88 - ты фошЫзд? ;)

Я часто бачу в нашому місті молодих людей , які з якоїсь причини вважають , що підкидання рук у ******ському вітанні - це вища доблесть і повністю відповідає українській національній ідеї
Так пример берут знамо с кого :D

fashizm.webp

Вочевидь є люди з більшої обізнанністю,ніж ви...:(

Так що, особам які проживают в помешканнях що мають номер 88 треба починати боятися більш обізнанних людей? Навіть страшно собі уявити долю людей, які живуть у будинках за номером 88. А якщо будинок номер 14, а квартира 88 - тоді зовсім ****ець :D

Так що, особам які проживают в помешканнях що мають номер 88 треба починати боятися більш обізнанних людей? Навіть страшно собі уявити долю людей, які живуть у будинках за номером 88. А якщо будинок номер 14, а квартира 88 - тоді зовсім ****ець :D
Сильно не хвилюйтеся,з вас знімуть тільки три очка...:D:D:D

так они номер квартиры на стадионе вывесили? йопт,а нахуха

Кто вівесил? Где вівесил?
Кто-то еще в галюцинациях учавствовал(воспринимал 88, как салют?).

А римский военній салют не воспринимался, как 88.

Давай без ****ежа,а? В Пердянске штрафную англичан обкидали фаерами тоже львовяне?
Тему в мусор,ТС на мыло,*****.
Кого будете посилати,коли застосують санкції до збірної України? :confused:

В Пердянске штрафную англичан обкидали фаерами тоже львовяне?
это как то отменяет события в Лемберге?

Кто вівесил? Где вівесил?
мышка, ты опять все ******* проспал

А римский военній салют не воспринимался, как 88.
ты это как очевидец пишешь?

Сильно не хвилюйтеся,з вас знімуть тільки три очка...:D:D:D

А якщо в помешканні проживає тільки одна особа - де вона візьме аж три очка? :D

Кого будете посилати,коли застосують санкції до збірної України? :confused:

А як не застосують?

Назад
Зверху Знизу