Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Типо в упор не замечаем во что я тыкаю? Ну напишу поподробнее
Анафемо! Доколе будем коверкать истинный русский язык! Не?![]()
Даже не понимаю, как такую **** можно писать какую несут Соломон и Дмитроф..![]()
...а я слова не коверкаю!
поцікавтеся історією івриту за останнє століттяОбратись с этим вопросам к тем, кто генерирует милициянтов, летовыщ, лыжв и прочих олимпияд, а я слова не коверкаю!
У меня такое впечатление, что ты только и делаешь, что все время смотришь Викна по СТБ, чтобы в полной мере насладиться харкивським правописом.![]()
Обратись с этим вопросам к тем, кто генерирует милициянтов, летовыщ, лыжв и прочих олимпияд, а я слова не коверкаю!![]()
поцікавтеся історією івриту за останнє століття
продукування нових слів є нормальним явищем
до речі, поляки і хорвати кожного року видумують нові слова і нічого, не померли
Так что - лауреату Сталинской премии можно коверкать русский язык, а каналу СТБ украинский - нельзя?![]()
до речі, поляки і хорвати кожного року видумують нові слова і нічого, не померли
А у меня впечатление, что тебе затруднительно писать на гос языке, поэтому ты всячески используешь преимущественно язык русского мира.![]()
Кто из телеведущих и на каком канале, является лауреатом Сталинской премии?![]()
судячи з того, що ви його весь час дивитесь, не таке вже воно поганеА вот DIMM1971 говорит, что это всё происки поганого СТБ - кому из вас верить?!
Берегиня еще есть. И в русском тоже.В чем для тебя различие между русским словом "геологиня" и украинским "членкиня"?
судячи з того, що ви його весь час дивитесь, не таке вже воно погане
стб використовує харківський правопис, хіба це заборонено?
якщо не подобається, дивіться інші канали. які проблеми?
Бачте, одноязикіє товаріщі вважають, що українській мові заборонено запозичення чи вигадування нових слів![]()
та і взагалі дивно, яка йому справа до тих слів, якщо він взагалі жодним варіантом української не розмовляєТаке враження нібито кляті бЕндерівці зв'язали Соломона та залишили його перед телеприймачем, на якому працює лише канал СТБ...
Яка звіряча жорстокість
судячи з того, що ви його весь час дивитесь, не таке вже воно погане
стб використовує харківський правопис, хіба це заборонено?
якщо не подобається, дивіться інші канали. які проблеми?
На самом деле это очень просто, вот смотри: я за два гос языка в Украине, ты за один!
А теперь логический вопрос: кто из нас ОДНОЯЗЫКИЙ?![]()