Траузы?Ой-вей... Хто ж спотворив ісконно русскоє православноє слово ""трусы"?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Траузы?Ой-вей... Хто ж спотворив ісконно русскоє православноє слово ""трусы"?
Ой-вей...
то ви російську вважаєте польським суржиком?
Я пршу прощения, чтобы быть рядом к истине. Деванги это производная от Санскрита.не совсем так. Девангари считается прародителем языков
Что на Западной Украине еще и сейчас живут поляки и венгры.
так кажуть в Закарпатті, яке було під Угорщиною, в Галичині кажуть ровер (була така фірма, слово прижилося типу як у нас тремпель)
тремпель
Вот же странно, да? Что на Западной Украине еще и сейчас живут поляки и венгры.![]()
якщо в українській мові є хоч із 10 слів угорського походження, то це вже добреТак вы венгерский считаете мовой?
Я тебе тут мову защищаю от польско-венгерской пены, а ты... Эээх... Что творят ироды с полтавскими соловьями!
А какие мерзавцы добрались до исконно русского слова "брюки"?
якщо в українській мові є хоч із 10 слів угорського походження, то це вже добре
окрім слів "шабля" і "гусар" інших не знаю. Хоча в російській ці слова теж присутні, і теж угорського походження.
І, до речі, ваша національна гордість "кокошнік" від угорського слова "кокош", тобто півень
ось тут русифікація якраз чудово і видна, тому що забули перекласти на "ковровую"Нет, не чулы!
КАцарская есть...
якщо в українській мові є хоч із 10 слів угорського походження, то це вже добре
Я пршу прощения, чтобы быть рядом к истине. Деванги это производная от Санскрита.
может и естьчули колись, що у нас є вулиця Коцарська? як гадаєте, чому така назва?
А що не так із словом "зачіска"?Ты слово "зачіска" слышал? Если нет, вопрос отпадает.
отримаєш +10 до кармиЧто будет, если я нгмйду больше 10 слов?
И? Какая тут мысль должна дойти?
ось ще знайшовЧто будет, если я нгмйду больше 10 слов?
гайдамак, ґазда, кучма, куліш, табір, хутір.
А що не так із словом "зачіска"?
мені тежОно мне больше нравится, чем "исконный" украинский вариант "фрезура".
кацарская - калька з української, що вам не зрозуміло?С КОцарськой на КАцарську не забыли, а на "ковровую" - забыли?
Чудны дела твои, Господь...
P.S. Вы явно не харків'янин.
Вы - харківець...
А то. Какой-то польский суржик выдают за мову.
кацарская - калька з української, що вам не зрозуміло?