Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Украина: Отношение к русскому носит дискриминационный характер

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення
Джульетта, "неадекватів" разумеется полно везде, но, мне кажется, что демонстративное "мовканье" в Харькове как раз и пробуждает самые низменные инстинкты.

Подчеркну: в_Харькове и демонстративное

ИМХО
Каждый делает свой выбор. Я тут спокойно воспринимаю.
Да бывают перегибы, но человек уверенно колеблется вместе с линией партии :)

Джульетта, "неадекватів" разумеется полно везде, но, мне кажется, что демонстративное "мовканье" в Харькове как раз и пробуждает самые низменные инстинкты.

Подчеркну: в_Харькове и демонстративное

Шо значит "демонстративное"?

Мені теж не ясно, як можна тією чи іншою мовою спілкуватися "демонстративно" :D

Я так понимаю, что некоторые слои ущемленно-одноязычного населения так до сих пор и не смогли понять, что человек может владеть родным языком гораздо лучше, чем "великим и магучим". Что элементарно ему удобней свои мысли выражать не на русском языке, а на каком-то другом. Это обычно вызывает у них реакцию типа "шо ты там лопочешь козел, гавари со мной на нормальном езыге!". Естественно, под "нормальным" языком подразумевается русский. Особенно забавно смотреть на таких типов где-нибудь в Европе :D

Почему не дать равные права русскоязычным? Не много на себя взяли?
Тому що знавіть згідно з переписом 2001 року 50% росіян вказало, що Україна не є їх місцем народження. Решта частина - це "папка-мамка прієхаль я нараділся". Росіяни не є коріною нацією на цій землі. А коріну націю - українців на її ж землі всі ці роки росіянізували. Чому в Україні якісь прішлі, іноземці, чужеродці, емігранти, окупанти, колонізатори, шовінюги-імперці повині нав'язувати свою штучну мову коріній нації - українцям?
Всі люблять посилатися в мовному питанні на Європу. А в якій країні іноземці-емігранти мають свою мову за державну? Чомусь усі вчать мову саме коріного народу, мову титульної нації. Чи в Швейцарії емігранти отримали державну мову? А в Бельгії?
Вчіть мову народу, на землю якого приперлися, або валіть на історичну родіну.

Та я після переходу на українську зрозуміла, що реально погане знання української в набагато більшої частини населення, ніж я думала. Більшість проросійських людей, які кричать на форумі про те, що мову знають та розуміють, в реальному житті від цього далекі. Коли поблизу гугл транслейт - так, а в житті буває таке, що і розуміють не завжди.
Одного разу мені навіть одна така людина "яка знала та розуміла", але не хотіла, сказала, що думала, нібито мисливець - мьіслитель :D
Саме в цьому криється корінь проблеми, на мій погляд. Людям певних верств реально важко буває зрозуміти українську.

З якого джерела ссуть ссавцi?

Людям певних верств реально важко буває зрозуміти українську.
Так дайте возможность им возможность второго языка. Все уравняется. Вы будете развивать свой язык, собираться в кружки общения, развивать культуру.Или -Же вы Свидомые настолько исключительны, что клали с пробором на другую часть населения которая хочет второго государственного языка?
Скажите мне, не утаивайте, наверное вы националисты. Угадал?:D

Так дайте возможность им возможность второго языка. Все уравняется. Вы будете развивать свой язык, собираться в кружки общения, развивать культуру.Или -Же вы Свидомые настолько исключительны, что клали с пробором на другую часть населения которая хочет второго государственного языка?
Скажите мне, не утаивайте, наверное вы националисты. Угадал?:D
А може пора повернути українській мові її права? Дати можливість людям повернутися до мови своїх предків, а не нав'язувати болгаро-татарський суржик? Чомусь ви несвідомити совкові ніколи не поважали ні української мови, ні самої України, аж тут гай-гай - українці вимагають від понаїхавших вивчити свою мову - це ж який геноцид.
Чомусь ви ******* і за царів і за сесерію себе виключною богоізбраною нацією рахували. Де тоді ваша повага до інших націй була? А чи зараз вона є?
Чому ви навіть зараз кладете на права українців на своїй землі розвивати свою мову, а не вас смердячий болгарсько-татарський суржик?
І ви нам правдоньку виложіть - ви ж імперець-шовініст, правда же?

Мне тебя жаль. У тебя эротические фантазии. Обратись к Ляшко, вы поймете друг друга:пиво:

А вы уважаемый какаете фиалками?

Це ваша хвора уява. До лікаря. :іржач:

Тому що знавіть згідно з переписом 2001 року 50% росіян вказало, що Україна не є їх місцем народження. Решта частина - це "папка-мамка прієхаль я нараділся". Росіяни не є коріною нацією на цій землі. А коріну націю - українців на її ж землі всі ці роки росіянізували. Чому в Україні якісь прішлі, іноземці, чужеродці, емігранти, окупанти, колонізатори, шовінюги-імперці повині нав'язувати свою штучну мову коріній нації - українцям?
Всі люблять посилатися в мовному питанні на Європу. А в якій країні іноземці-емігранти мають свою мову за державну? Чомусь усі вчать мову саме коріного народу, мову титульної нації. Чи в Швейцарії емігранти отримали державну мову? А в Бельгії?
Вчіть мову народу, на землю якого приперлися, або валіть на історичну родіну.
Еще один. Здравствуйте уважаемый.
Я совершенно не верю переписи этой. И еще я не припирался, дядя. я здесь родился и вырос. И корни мои здесь уже ох как и давно. Поэтому мимо ваш псевдоаргумент связанный с эмигрантами. И еще. не нужно стонать. Дайте народу равные права в языковом поле, соль земли вы наша, кость белая и титульный украинский украинец:D
Учитесь демократии. Вам полезно. :)

Назад
Зверху Знизу