Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Украина: что делать? Мнение эксперта.

• Автор теми Автор теми marchenko
  • Дата створення Дата створення
Русскоє, а ти хотів свободи в Митному союзі? Ну-ну...

Где-то так я Вас представляю (т.е. так мысленно воспроизвожу Ваше обличие) после этого бессвязного вопроса в стиле "в огороди бузына, а в кыйыви дядько":
e3cdhj.webp

А попробував би Рабінович з Мураєвим таке проти влади на Расєє буровить...

Рабінович з Мураєвим - це мicцевий аналог сєкєльових... Ой, пробачте, вони є аналогом работодавцiв сєкєльова. Просто за браком коштiв вони вимушенi всласноруч власнооблично надурювати громаду. А у ВВХ коштiв вистає, от воно сєкєльова й експлуатує несамовито.

Так ти таки хочеш, шоб вони прийшли до влади?
Менi до дупи солодкi-пресолодкi передбачання майбутнього життя феодальних князькiв.

Я лише намагався розтлумачити таким, як Ви, що треба робити, щоб взагалi князькiв не iснувало.

Але, на жаль, не до єлеопомазання той єлей. На русском это означает "не в коня корм".

Менi до дупи солодкi-пресолодкi передбачання майбутнього життя феодальних князькiв.

Я лише намагався розтлумачити таким, як Ви, що треба робити, щоб взагалi князькiв не iснувало.

Але, на жаль, не до єлеопомазання той єлей. На русском это означает "не в коня корм".

Що треба робити? Йти під ВР і вимагати негайного прийняття візового режиму з Росією, а не *****ів ганяти.

Що треба робити? Йти під ВР і вимагати негайного прийняття візового режиму з Росією, а не *****ів ганяти.
Визовый режим поддерживаю, но есть многое у праворадикалов, что не позволит стране стать цивилизованной и обеспеченной. В числе этих многих факторов состоит и отношение к "пiдорам", как Вы изволили выразиться, как к больным людям. Увы, на самом деле это праворадикалы больны фашизмом. Да, в меньшей степени, чем русотуристотрактористо. Но это не умаляет факта наличия ******ских тенденций у оголтелых "заридненькивцив".

А начинается нормальная жизнь с покаяния. Был геноцид поляков? Признайтесь, если был, и покайтесь. Сразу жизнь начнет налаживаться. А так - нет.

Пропонувалось примирення... А це і є визнання.

Вот видите как Вы себя ведете? Несимметрично. Когда Вам подсунули сговор с бандитами в качестве идеального решения проблем агрессора, то Вам (здесь далее обоснованно предполагаю) это не нравится. Речь о позорных так называемых Минских соглашениях, это позор всепланетного масштаба, с моей точки зрения. Так вот, Вам это не нравится. Вы жаждете покаяния народа-агрессора и справедливого наказания виновных.

А когда Вам необходимо покаяться, Вы подменяете понятия. Только что в параллельной теме я дал
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, но в нашем случае в этом нет необходимости. Очевидна Ваша некорректная позиция. Вы не хотите делать то, чего желаете получить от других.

А погуглите насчет покаяния и примирения. Церковники (хоть я их и не люблю) пишут, что покаяние - это примирение с Богом. С Богом, а не с противником! Т.е. в нашем, светском случае - это признать свою вину и пообещать больше этого не делать. Да что я Вам объясняю, ка трехлетнему малышу? Позор!

Речь о позорных так называемых Минских соглашениях, это позор всепланетного масштаба, с моей точки зрения.

Як на мене, то з самого початку я їх вважав нереальними і їх поява була аби тільки зупинити русскіх. Виконувати їх ніхто не збирався. Тепер постало питання зробити їх реальними.

А когда Вам необходимо покаяться, Вы подменяете понятия.

Я не з того регіону, щоб знати подробиці тих подій і їх причини. Але знаю, що була домовленість про примирення, оскільки обидві сторони були не зовсім чистими.

Як на мене, то з самого початку я їх вважав нереальними і їх поява була аби тільки зупинити русскіх
Агрессор был остановлен украинскими воинами. Все остальное - от лукавого.

Я не з того регіону, щоб знати подробиці тих подій і їх причини.

Да нет, дело не в регионе проживания, а в личных качествах. НЕ каждый способен на покаяние. И, чем менее способен, тем больше страдает. Бывает, не сразу, бывает, что страдают внуки и правнуки. Но, в случае отсутствия способности и желания каяться, страдания неизбежны и неотвратимы.

Глобальными элитами, которые надавили на слабые места российских евреев во главе с Путиным и Абрамовичем

Теория заговора всегда построена по тому же принципу, что и любая другая религия. Против любых попыток опровержения в них встроены "противоядия", исключающие эти опровержения методами формальной логики.

Но теория заговора, как и любая религия, бессильны перед простым вопросом: кому это выгодно?

А недооценивать подвиг тысяч смелых людей, рисковавших жизнью, и отдавших эту жизнь за независимость страны - подло.

Хороший материал:

"Про неспроможність.
Поляки, важко попрацювавши на більш спроможні народи, верталися та вкладали гроші в різноманітні бізнеси - від литва пластмас до ягідників, на яких зараз горбатяться українці.
Українці зароблене за кордоном витрачають на розкішні паркани, квартири у Франику, найбільш розвинені - відкривають черговий, стопіісятий магазин секонд-хенду або будматеріалів в рідному райцентрі.
Навіяно Захаром, що півроку роботи на поляка конвертував в 100 метрів паркану, і це - один з найпритомніших в селі.
Для тих, хто важко вкурює, пояснюю:
Захар міг би на ці гроші винайняти репетиторів англійської-німецької та математики, щоб дитина вступила в німецький університет - на шару, як моя вступила в Гаазі.
Вивчити малого в польському коледжі колійовому - все краще, ніж в рівненському водоуніверситеті, посадити ягідник, купити десять породистих корів та делавалівську доїлку у до них,
поставити сироварню, посадити два гектари саду, збудувати бунгало для туристів на літо.

Дзуськи. Паркан. З трьох видів каменю.
Сотні мільярдів баксів за 25 років цей народ інвестував у булшит:(("

Нужны комменты?

Агрессор был остановлен украинскими воинами. Все остальное - от лукавого.

Ну, така іллюзія є, але реальність інша.

Падіння рейтинга Путіна на Расєє якраз через те, що він не захватив в той момент всю Україну.

Назад
Зверху Знизу