Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Український націоналізм.

• Автор теми Автор теми Бродник
  • Дата створення Дата створення
... Любой писатель в той или иной степени фантаст ...

- вообще-то цитировал я отнюдь не прозу Гоголя - а его статью по истории - Взгяд на составление Малороссии (1833) - которой он планировал предварить более основательный труд по теме нашей истории

- вообще-то цитировал я отнюдь не прозу Гоголя - а его статью по истории - Взгяд на составление Малороссии (1833) - которой он планировал предварить более основательный труд по теме нашей истории
... Гоголь историком был? ...

Не переконливо. Первобутні люди теж воювали одні з одним, тоді що також був капіталізм?
П.С.Міжнаціональні конфлікти у пострадянських країнах довели що СРСР та комуністична ідеологія не примирили нації як це заявлялося. Це очевидний факт. А задокументованим є факт того що уряд СРСР спеціально грав на національних відмінностях в політичних цілях. Особливо це стосується Грузії та Абхазії.
П.П.С.Про власність в СРСР - ну подумайте самі, той хто нічого не має це раб. Чи могла людина вільно емігрувати з СРСР? Ні. Чи могла людина не працювати на державу? Ні. Чи могла людина вільно пересуватися у межах СРСР? Ні. При цьому якщо все належало державі хто розпоряджався ресурсами? - Урядовці. Хто були урядовці? Члени КПРС. Чи мали вони привілеї? Так. Чи вони володіли усім? Так. Тобто все в державі належало лише обмеженому колу осіб - партійній номенклатурі, "аристократії". І земля, і засоби виробництва, і навіть люди.

1. Вы хотите сказать, что первобытные люди воевали из идейных соображений? Ну-ну:)
2. С чего вы решили, что в постсоветском пространстве воюют нации?
3. Тот, кто ничего не имеет - абсолютно свободный человек. А вот вы - раб, своей дурацкой идеологии:D Не в обиду сказано.

ИстЕриком:)

1. Вы хотите сказать, что первобытные люди воевали из идейных соображений? Ну-ну:)
Те що я хотів сказати я сказав. Вони воювали не через капіталізм.
2. С чего вы решили, что в постсоветском пространстве воюют нации?
А з чого ви взяли що не воюють?
3. Тот, кто ничего не имеет - абсолютно свободный человек. А вот вы - раб, своей дурацкой идеологии:D Не в обиду сказано.
Всі раби - це вільні, всі вільні - це раби? А все чорне - це біле, а все біле - це чорне?
Ви лише ще раз доводите що я правий, ви це знаєте та це вам не подобається.
Людина без ідей - вільна? Можете це довести?

ALEX_MM сказав(ла):

Афро-вепс Александр Пушкин тоже как бы не лингвистом был, а русский язык до сих пор по нему равняют как по эталону.

П.П.С.Про власність в СРСР - ну подумайте самі, той хто нічого не має це раб.

Раб кого? Тих хто має власність? Це якщо включити логіку, й це дійсно так.
Сьогодні мільйони людей, які залишились без нічого,після загарбання в приватні руки народної власності, стали їх рабами.
Молодець, дядьку, ти стихійний комуніст.
А я думав, що вся пишуча інтелігенція - гівно, а воно й порядні люди трапляються серед неї.

Працювати на державу, чи працювати на Ахметова яка різниця? Чим якась держава краща за Ахметова? Чим скажемо одна держава краща від іншої, що на одну працювати це добре, а на іншу це погано?

Виходячи з аксіоми Флеймхарта :не раб тільки той, хто має власність, хто сам наймає, хто не йде в найм до когось: "є державне рабство" й є "приватне рабстов".
Ви за приватних рабовласників?
Я так й думав: битіє визначає свідомість.

Так ти боягуз відповідати за свої висловлюваня на мій пост № 4702, думав що ти мужик.
Ага, как увидал твои посты, так сразу и забоялсо.как думаешь, кроме тебя, твои посты кто нибудь понимает?
зы.Мужики на зоне пашут, в Иловайске

мне вкупе с остальными одноклассниками об этом рассказала во время классного часа наш классный руководитель.
Так вот когда тебя в первый раз обманули.То есть ты учительнице веришь , а документам нет. Дядя тебя тоже не разочаровал.

Понятно, что Шелест де-факто был националистом не в большей степени, чем импрессионистом
Если ты это понимаешь, так к чему твои вопли о снятом за нац и онализм? Никак не успокоишься, колеблешься вместе с генеральной линией партии

Те що я хотів сказати я сказав. Вони воювали не через капіталізм.

А з чого ви взяли що не воюють?

Всі раби - це вільні, всі вільні - це раби? А все чорне - це біле, а все біле - це чорне?
Ви лише ще раз доводите що я правий, ви це знаєте та це вам не подобається.
Людина без ідей - вільна? Можете це довести?

А зачем вам что-то доказывать? Вам же эти доказательства до одного места - ваше сознание их не воспринимает, потому что они не ваши.

А зачем вам что-то доказывать? Вам же эти доказательства до одного места - ваше сознание их не воспринимает, потому что они не ваши.
Але те саме я можу сказати і про вас. Зверніть увагу - я до вас ставився із повагою, а ви спочатку мою ідеологію дурною назвали, а тепер ще мене звинувачуєте у нездатності сприймати логічно аргументовані доводи. Хіба це адекватно з вашого боку? Аж ніяк. Це щонайменше безкультурно, що і буде моїм першим доводом. Вільна людина - це людина яка може втілювати свою волю. А якщо всередині безідейна порожнеча то і волі не може бути.

Але те саме я можу сказати і про вас. Зверніть увагу - я до вас ставився із повагою, а ви спочатку мою ідеологію дурною назвали, а тепер ще мене звинувачуєте у нездатності сприймати логічно аргументовані доводи. Хіба це адекватно з вашого боку? Аж ніяк. Це щонайменше безкультурно, що і буде моїм першим доводом. Вільна людина - це людина яка може втілювати свою волю. А якщо всередині безідейна порожнеча то і волі не може бути.

А как к вам относится, если вы на глазах всего честного мира извращаете мои слова? Где я сказал, что вы "нэздатни"? Покажите. Я сказал, что они вам до одного места. И дальше по тексту ;)

А как к вам относится, если вы на глазах всего честного мира извращаете мои слова? Где я сказал, что вы "нэздатни"? Покажите. Я сказал, что они вам до одного места. И дальше по тексту ;)
Добре.
А вот вы - раб, своей дурацкой идеологии
Раб не має власної волі. Він слухається господаря не тому що йому "до одного місця" усі інші люди та їх слова.

Ну я так дочекаюся доказів тези що людина без ідеї вільна чи і далі читатиму примітивні відмазки і термінологічну еквілібристику?

Але те саме я можу сказати і про вас. Зверніть увагу - я до вас ставився із повагою, а ви спочатку мою ідеологію дурною назвали, а тепер ще мене звинувачуєте у нездатності сприймати логічно аргументовані доводи.

Флеймхарт, ви не до тих людей "викаєте". Вони простіше розуміють...

Працювати на державу, чи працювати на Ахметова яка різниця? Чим якась держава краща за Ахметова? Чим скажемо одна держава краща від іншої, що на одну працювати це добре, а на іншу це погано?

різниця вот в чем.

на присвоенную прибавочную стоимость Ахметов купит "Шахтер", или еще пару-тройку бразильцев в "Шахтер", или пару-тройку десятков депутатов-мажоритарщиков.

на присвоенную прибавочную стоимость держава построит больницы, школы, институты, заводы, электростанции, метро и дворцы пионеров.
ну, если мы под державой СССР понимаем, конечно, а не "Схiдну Україну" (тм), как вы обычно говорите.

аналогично, iнша держава тоже, может быть, построит школы и больницы, но только у себя, а не у нас, в отличие от нашей державы.

різниця вот в чем.

на присвоенную прибавочную стоимость Ахметов купит "Шахтер", или еще пару-тройку бразильцев в "Шахтер", или пару-тройку десятков депутатов-мажоритарщиков.

на присвоенную прибавочную стоимость держава построит больницы, школы, институты, заводы, электростанции, метро и дворцы пионеров.
ну, если мы под державой СССР понимаем, конечно, а не "Схiдну Україну" (тм), как вы обычно говорите.

аналогично, iнша держава тоже, может быть, построит школы и больницы, но только у себя, а не у нас, в отличие от нашей державы.

Упрощаешь до безобразия... Держава-это организация людей. Если большинство людей не озабочено тем, как увеличить прибавочную стоимость державы, то со временем эта стоимость сильно уменьшается...

Упрощаешь до безобразия... Держава-это организация людей. Если большинство людей не озабочено тем, как увеличить прибавочную стоимость державы, то со временем эта стоимость сильно уменьшается...
... Значит люди такие, и в любом случае *** *****. В первом случае у Ахметова, во втором - у Державы ...

Назад
Зверху Знизу