Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Український націоналізм.

• Автор теми Автор теми Бродник
  • Дата створення Дата створення
Булавин тут всем "пацакам сказали одеть цаки и радоваться"(с). Так они тех кто без "цаков" теперь "цузыми" считают.
Жаль что теперь "цаком" является уроопределяющий миф и верование в него.
А всех без цаков они теперь люто ненавидят ну или просто недолюбливают, тут от человека зависит ;).

Та не, то только вам, "мвацкалям", так хотелось бы. Да у вас глечиков не нашли.

Там всё хорошо у них Аркаим есть.
У нас в Крыму тоже зашибись. Есть памятники ну очень глубокой старины ;).
Так что с глечеками не партесь. Не забыла в вам мать природа немного материала для археологов насыпать ;)
Тобі треба ті укри? Вивчай історію своєї нації, роду. Нема нічого прекраснішого як розвивати культуру своєї нації, почитати героїв своєї нації і т.д. Адже воюючи з історією укрів ти тільки шкодиш украм, а для себе і для своєї нації так нічого і не робиш. Зосередь зусилля на діяннях для своєї нації, а не на боротьбі з чужою нацією, все рівно всі нації не переможеш.

Как же тебя бедолага колбасит от мысли что я три этноса на разные не разделяю (белорусы, русские, украинцы) и будучи по крови на половину русским на половину украинцем я вообще над этими исканиями "протоукра в себе" смеюсь.
"Каждому по вере его" (с) помнишь кто сказал?

Так, в світі у всіх «свої міфи». І боротися з усіма чужими міфами це як головою об стінку. Продуктивніше коли всі займаються «своїми міфами».

Если бы всё было так я был бы только за. Но от чего то мне пять лет предлагали "думать по украински". Ну не знаю я как это, о благе Украины знаю. про Украину тоже понятно, на украинском языке тоже можно (как то было когда Стругацких "Обитаемый остров" на мове осилил) думать. Но вот как "думать по украински" этому видать в школе не учат. А что интересно такое думать по русски?
По Одесски?
По Американски?
Как по мне нет смысла заявлять о себе как о шумном демократе чтобы затем очередную лапшу из фактов и вымысла на уши лохторату тулить. Чем вы тогда от СССР отличаетесь?
Там хоть о людях думали, а здесь только о бабле и глечиках :(

Тебе даже известно о чем думал отец-создатель этой идеи? Ай маладца!
Я тебе посоветовал бы провести генетический анализ крови

Может оказаться, что трипольской крови у тебя ноль целых хрен десятых. А фино-угорской или татаро-монгольской – почти ведро ;)

А ты тут жилы рвешь, идентифицируя себя чужим этносом :D

Тогда почему русские так восстают, когда им напоминают об их финно-угорских корнях?
А чого дивуватися. Це від комплексу меншовартості. Бо, розуміють, що русичами називали усіх, хто жив в Русі. Не даремно, назва нації - "руський" єдина яка відповідає на запитання "чий". Назви справжніх націй в слов"янських мовах відповідають на запитання "хто?" (наприклад - німець, китаєць, чех, літовець). Бо руськими називали усі підлегли русичам народи, які платили данину русичам. А справжні русичі жили у середньому Подніпров"ю та у древньому Новгороді (читай відомих істориків у тому числі і академіка Рибакова). А вони ж - росіяне, це котел, в якому перемішалися русичі, які переселилися на північ з фінно-угрськими народами, а згодом із сотнями народів колонізованих Московською імперією.

Пока шо комплексы наблюдаются только у русофобов.Может это от меньшовартости?
Можете мені не пояснювати, бо давно помітив сіоністську символіку на шиї вашого кошенятки... Тут вже все зрозуміло...
Для вас ми усі гої, незважаючи на те, хто якою мовою розмовляє...;)

Ты лучше приведи карту, на которой впервые появилось название Украина. А также ссылку на архивный документ с упоминанием слова Украина. До 19 века таких упоминаний нет. Одни мифы и легенды.
Приведи мне тогда Россию до 15 века. Не Русь, а именно Россию, вот как я сейчас написал.
А зась, была *******я, Тартария, это позже *******ты слямзили название. А Петя окончательно оформил.
Думают если назовутся почти как Русь, то будут наследниками.
Нет.

Да, судя по Вашей карте, славяне резко заканчивались километров на 12 западнее...
Дык когда в Киеве и Новгороде жизнь бурлила, держава развивалась, в тех землях полудикие финно-угры от медведей гасали по болотам :D
P.S. Порядочные люди при упоминании Владимира Брониславовича плюют через плечо!
Трижды...
Это кто порядочные? Взращенные на мифах советской историографии, которая переписывала историю написанную при РИ, которую писали немцы?
Плевать через плечо каждый умеет, а вот аргументированно опровергнуть...

Приведи мне тогда Россию до 15 века. Не Русь, а именно Россию, вот как я сейчас написал.
А зась, была *******я, Тартария, это позже *******ты слямзили название. А Петя окончательно оформил.
Думают если назовутся почти как Русь, то будут наследниками.
Нет.
Бідні імперці не розмують чого просять. На всіх картах цівілізованого світу назва Україна з'явилася набагато раніше ніж росія. :D

п.с.Тут і карти є.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дайте список всемирно известных галичан, которыми может гордиться вся Украина. Ну хотя бы одного лауреата Нобелевской премии или просто академика (не народного) каких-нибудь наук.
Та достатньо одного Івана Пулюйа щоб вам рота закрити.

Ты ссылку давай на архивы, а не повторяй мифы. Повторяй их хоть миллион раз они от этого истиной не станут.
А ти очі розуй, там посилання на джерело є. Це ти доводити щось потрібен, тому що весь світ сміється з росіян за їх любов до переписування історії.

В том то и дело, что не даст. В архивных документах куча мест есть со списками у(о)краин сибирских, рязанских и иных.
Да здогадаюся - тільки в російських архівах, так? ;)

Я те дал цитату из приведенной тобой ссылки. Там вся статью написана на натяжках подобного рода.
А я логічно продовжив твою думку.

Конечно, но не только. В украинских такого нет. Документы есть в архивах реальных государств.
Жодного ще не бачив, тільки російські фальшивки. Ще раз - покажеш карту з іншими "Українами" тоді і матимеш право щось стверджувати.

Обращаться к Вики это себя не уважать. Кто эту статью туда поместил? Смотри конференции ученых историков разных стран и их споры с архивными данными на руках. Тогда все становится на свои места. А то что пишут публицисты надо забыть и наплевать.
Дійсно, саме тому я тебе тикнув у мапи що є у статті.

Дайте список всемирно известных галичан, которыми может гордиться вся Украина. Ну хотя бы одного лауреата Нобелевской премии или просто академика (не народного) каких-нибудь наук.
Ось для початку:
Він належав до славетного роду — Олександр Барвінський
Творець університетів та Української Академії наук — Микола Василенко
Перший президент Української Академії наук — Володимир Вернадський
Не уявляв свого життя без служіння рідному народові — Федір Вовк
Творець геометрії чисел — Георгій Вороний
Творець «катюш» і реактивних двигунів — Валентин Глушко
Він був першим міністром охорони здоров’я у світі — Іван Горбачевський
Син поета — творець електронного телебачення — Борис Грабовський
Творець ботанічного саду на схилах Дніпра — Микола Гришко
Український Генрі Форд — Володимир Джус
Людина високих гуманістичних ідеалів — Данило Заболотний
Педагог з великої літери — Мирон Зарицький
Славетний освітянин — Василь Каразин
З роду Кістяківських — Богдан Кістяківський
Геній з Полтави — Юрій Кондратюк
Біля джерел вітчизняної академічної фізики — Йосип Косоногов
Він був ректором у Болоньї — Юрій Котермак
Нарівні зі славетними математиками — Михайло Кравчук
Видатний орієнталіст України — Агатангел Кримський
«Україна понад усе» — Володимир Кубійович
З плеяди геніальних — Пилип Кулик
Неперевершений знавець природи — Володимир Липський
Його ім’ям названо реактивні двигуни — Архип Люлька
Творець української ботанічної номенклатури — Микола Мельник
Вірний син України — Симон Наріжний
Я любив свій народ та свою Батьківщину — Олександр Неприцький-Грановскький
Творець української школи гідрологів — Євген Оппоків
Геніальний український математик — Михайло Остроградський
Український Едісон (талановитий винахідник) — Микола Пильчиков
Великий мислитель — Сергій Подолинський
Український дослідник Андів — Юрій Полянський
Він заклав підґрунтя відкриття віку — Іван Пулюй ч. 1
Він заклав підґрунтя відкриття віку — Іван Пулюй ч. 2
Творець географічної науки в Україні — Степан Рудницький
Лицар ордена Канади — Ярослав-Богдан Рудницький
Видатна просвітителька — Софія Русова
Летовище імені Ігоря Сікорського — Ігор Сікорський
Нелегкий шлях повернення великого українця — Олександр Смакула
«Ми підемо у мандрівку століть з твого духа печаттю…» — Степан Смаль-Стоцький
Видатний український кристалофізик («Люблю фізику, немов свою дитину») — Остап Стасів
Легендарна Степанівна з галицького ґрона — Олена Степанів
Геній інженерної справи — Степан Тимошенко
Економіст світового виміру — Михайло Туган-Барановський
Видатний геолог-дослідник кінця XIX та початку XX століття — Павло Тутковський
«Ні, я українець!» — Костянтин Ушинський
Видатний вчений і державотворець (Український вчений — патріарх польського металознавства) — Іван Фещенко-Чопівський
Його народила Волинська земля — Георгій Харпак
Видатний український фізик-теоретик — Зенон Храпливий
Професор математики і творець термінології — Микола Чайківський
Великий український філософ — Памфілій Юркевич
Борець за національне відродження — Матвій Яворський
Подробиці тут:

А далі шукай сам. Бо, ваша освіта - це ваша особиста справа!

Понятно, сказать нечего и применяется известный демогагический прием ухода от ответа. Значит до конца 19 века слово Украина не упоминалось. Так и запишем.
«Опис України» французького військового інженера і відомого картографа Г. Левассера де Боплана — одне з найважливіших історичних джерел, що розповідають про Україну XVII ст. Книга містить унікальні свідчення очевидця про природу України, становище й побут селян та козаків, морські походи запорожців, класову боротьбу. Протягом тривалого часу праця Боплана залишалася для західноєвропейських читачів цінним джерелом інформації про Україну та її народ. Вона була перекладена на ряд мов, серед яких, однак, не було українського перекладу всього тексту. Пропоноване читачам видання покликане заповнити цю прогалину.

Ты лучше приведи карту, на которой впервые появилось название Украина. А также ссылку на архивный документ с упоминанием слова Украина. До 19 века таких упоминаний нет. Одни мифы и легенды.
1:03:23

Ні, шановний, ви помиляєтесь. Навіть, діти про це вже давно знають...
Цитата:
Київський літопис за Іпатіївським списком від 1187 р. розповідає: «...І плакали по нім усі переяславці... За ним же Україна багато потужила». Це найперша згадка про термін «Україна», яка представляє глибокий траур народу через загибель переяславського князя Володимира Глібовича в битві з половцями. У тому ж літописі від 1189 р. зустрічаємо назву «Україна Галицька» про Галицьке князівство. З ХІV ст. термін «Україна» вживався у значенні «країни, заселеної українцями», тобто етнічної території українського народу, а в кінці ХVІ ст. він (термін) з'явився на західноєвропейських мапах.

Назад
Зверху Знизу