Статус: Офлайн
Повідом.: 18234
Повідом.: 18234
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
звикати ...![]()

Не суди по собі. Так ти татарин чи з московських племен будеш?Только понаехавший тут![]()
![]()

Московська окупація дається взнаки.![]()
Не суди по собі. Так ти татарин чи з московських племен будеш?![]()
Я тут живу, у Харкові, на українській землі. Тут і буду шанувати українських героїв. До речі, було б цікаво дізнатися хто Ваші герої - невже комсомолка Зоя, яку підловили на гарячій справі й видали німецькій владі свої ж російські селяни?Сколько патетики, жах... Кто это "ми"? Шануйте, только к нам не лезьте. Договорились?
Я тут живу, у Харкові, на українській землі. Тут і буду шанувати українських героїв. До речі, було б цікаво дізнатися хто Ваші герої - невже комсомолка Зоя, яку підловили на гарячій справі й видали німецькій владі свої ж російські селяни?
Патріотичний календар на наступний місяць.
![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не суди по собі. Так ти татарин чи з московських племен будеш?![]()
Я тут живу, у Харкові, на українській землі. Тут і буду шанувати українських героїв. До речі, було б цікаво дізнатися хто Ваші герої - невже комсомолка Зоя, яку підловили на гарячій справі й видали німецькій владі свої ж російські селяни?
Из немецких я буду. А шо?

Розміри черепа виклади!![]()
Придётся наслово поверить

Все ясно, самозванець.В газову камеру його!![]()
От самозванца слышу © Неудачно вы косите под украиноговорящего 
Молодогвардійці виступали під жовто-блакитним прапором. Радянська пропаганда їх, вже мертвих, перефарбувала у звичний для більшовицького ока колір. Думкою покійних, звичайно, не поцікавилися....Молодогвардейцы...
Московська окупація дається взнаки.![]()
Молодогвардійці виступали під жовто-блакитним прапором. Радянська пропаганда їх, вже мертвих, перефарбувала у звичний для більшовицького ока колір. Думкою покійних, звичайно, не поцікавилися.
А что это такое?
Так что он и украинский не знает 
Маю відомості про сам факт. Докладно цю історію не вивчав. Можемо разом з Вами зайнятися дослідженням.А факты про стяг есть или снова словоблудие?
Его насильно учили русскомуТак что он и украинский не знает
![]()

Ти правий, московську мову я зненавидів ще у школі.![]()

Ти правий, московську мову я зненавидів ще у школі.![]()
А австро-венгерскую и польскую с восторгом полюбили?

Можна погоджуватися чи не погоджуватися...
Але до чого тут апеляція до здорового злузду? Здоровий глуз, це та абстрактна істина, з якою люди рахуються в повсягденому житті, але це не є обєктвна істина
До речі, чи правильно я розумію, що все таки якраз націоналізація засобів виробництва , банківськго капіталу, транспотру, надр, землі і т.і, т.т. знищення товарно грошових відносин які базуються на експлуатації людини людиною, в результаті чого відтворюється вся та мерзота яку ви перерахували - це і є послідовний націоналізм.
Чи націоналізація до націоналізму відношення немає??
"
" То спитайте самі в собі, навіщо рахуватись з необєктивною істиною???Автсор-венгерська це яка?![]()
Польська - цікава мова.![]()