Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Український націоналізм.

• Автор теми Автор теми Бродник
  • Дата створення Дата створення
Сколько патетики, жах... Кто это "ми"? Шануйте, только к нам не лезьте. Договорились?
Я тут живу, у Харкові, на українській землі. Тут і буду шанувати українських героїв. До речі, було б цікаво дізнатися хто Ваші герої - невже комсомолка Зоя, яку підловили на гарячій справі й видали німецькій владі свої ж російські селяни?

Патріотичний календар на наступний місяць.
calendar7.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я тут живу, у Харкові, на українській землі. Тут і буду шанувати українських героїв. До речі, було б цікаво дізнатися хто Ваші герої - невже комсомолка Зоя, яку підловили на гарячій справі й видали німецькій владі свої ж російські селяни?

Патріотичний календар на наступний місяць.
calendar7.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Интересно, живёте в Харькове, а славите тернопольских партизанов.
Какое отношение эти ребята имеют к бандеровцам и почему у них ****** Красной Армии?

Не суди по собі. Так ти татарин чи з московських племен будеш? :)

Из немецких я буду. А шо?

Покрышкин, Кожедуб, Молодогвардейцы, Амет-Хан Султан, и все рядовые воины КА

...Молодогвардейцы...
Молодогвардійці виступали під жовто-блакитним прапором. Радянська пропаганда їх, вже мертвих, перефарбувала у звичний для більшовицького ока колір. Думкою покійних, звичайно, не поцікавилися.

Молодогвардійці виступали під жовто-блакитним прапором. Радянська пропаганда їх, вже мертвих, перефарбувала у звичний для більшовицького ока колір. Думкою покійних, звичайно, не поцікавилися.

А факты про стяг есть или снова словоблудие?

Его насильно учили русскому :D Так что он и украинский не знает :D

Можна погоджуватися чи не погоджуватися...

Але до чого тут апеляція до здорового злузду? Здоровий глуз, це та абстрактна істина, з якою люди рахуються в повсягденому житті, але це не є обєктвна істина:)

До речі, чи правильно я розумію, що все таки якраз націоналізація засобів виробництва , банківськго капіталу, транспотру, надр, землі і т.і, т.т. знищення товарно грошових відносин які базуються на експлуатації людини людиною, в результаті чого відтворюється вся та мерзота яку ви перерахували - це і є послідовний націоналізм.
Чи націоналізація до націоналізму відношення немає??

Я розумію вас, тому звертаюсь до інших розумних людей через вас.
Він написав спочатку: "Але до чого тут апеляція до здорового злузду?" Абсурд, абсурд. А до чого людина повина звертатись передусім? Далі написав: "Здоровий глуз, це та абстрактна істина, з якою люди рахуються в повсягденому житті, але це не є обєктвна істина:)"
Тобто, висловши постулати свого особистого розуміння істини сприймає її за абстрактну істину, а не духовну, додавши знову абсурдний висновок: "з якою люди рахуються в повсягденому житті, але це не є обєктвна істина:)" То спитайте самі в собі, навіщо рахуватись з необєктивною істиною???
У мене мова тут йшла про духовну і моральну сферу життя, а він переводить все тільки в матеріальну. Бо націоналізм і особисто ПАТРІОТИЗМ - духовна сфера життя, а вже націоналізація - матеріальна, як наприклад: товар, гроші, надра, транспорт і т.д. і т.п.
Мені дуже сподобився президент США Буш молодший, нарешті не оцінений. Який висловив пророцьку думку про майбутній необхідний ровиток для країни промовивши приблизно таке: Мораль повина стати основним і головним чіником розвитку в США!!!
Чого саме і не вистачає і сучасній Україні!!!

Назад
Зверху Знизу