Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Український націоналізм.

• Автор теми Автор теми Бродник
  • Дата створення Дата створення
Так "******ов" или "националистов"? А может всё же "******ов"? :confused:

Зачем спрашиваете если сами знаете все их заслуженные названия?

Я лишь уточняю у аффтара, кого именно он крушит? :незнаю:
Думаю, ответа от него не последует. Ему ж проще одни и те же ролики с ютуба постить в разных темах. :D

У тебя нет шансов переговорить его молчанку..:D:D

Иногда у меня создаётся впечатление, что Мирон - это клон одного из модераторов. Постить в разных темах одни и те же ролики с ютуба без малейшего намёка на собственный комментарий и не получать дружеских наставлений от модеров? Как же, как же...

:рл:

Деякі не Руські з Росії особисто по типу не розумних шовіністів, бо отримують передусім фінансову підтримку в т. ч і зрадники Русі на форумах в Україні і в Росії. Що почувають себе до безмежжя зухвало розв"язаними нахабством, як до рабів колоніальної країни.
Необхідно при цьому чітко уявляти в собі основні і головні критерії чому так відбувається? На мій погляд нам необхіно:
1) Встановити жостку контрольовану монополію над достовірним і своєчасним інформаційним полем, і ЗМІ (Засобах Масової Інформації) в Україні ! Тому що, сучасна злочина , тоталітарна, корумпована, олігархічно – кланова державна влада існує не тільки в Україні і не менш чим в Росії\
2) І не менш важливе, треба постійно і всюди пам"ятати, триматись і розуміти, що ми Руські Українці і Біларуси - один і єдиний народ Християнської Київської Русі !!!
3) І останє не менш важливе - захищати національні державні інтереси тітульної національності в загальнолюдських ціностях!
На мій людський погляд, саме в цих 3 (трьох) питаннях і вирішується проблема єдності Національного Патріотизму Русі!!!

Истинка, вас же попросили разъяснить в чем святость Руси.Вы же сам об этом заявили в своем предыдущем посту.Ну и?

Истинка, вас же попросили разъяснить в чем святость Руси.Вы же сам об этом заявили в своем предыдущем посту.Ну и?

Виконувати волю БОЖУ в Істині перед своєю Батьківщиною! Бо кожний отримує те, що заслуговує.

Виконувати волю БОЖУ в Істині перед своєю Батьківщиною! Бо кожний отримує те, що заслуговує.

Вы хотите сказать,что бывшие коммунисты и их холуи,которые разворовали УССР ,и стали богатыми-це "воля БОЖА"???
I цi ворюги отримали те(майно,та грошi),що заслуговують?:D:yahoo:

А по-моему по ним тюрьма плачет!

Вы хотите сказать,что бывшие коммунисты и их холуи,которые разворовали УССР ,и стали богатыми-це "воля БОЖА"???
I цi ворюги отримали те(майно,та грошi),що заслуговують?:D:yahoo:

А по-моему по ним тюрьма плачет!

Не розумієте волі Божої, а Його вченям не користуєтесь. Бог не має слова НІ перед людиною, бо дарував кожному волю і свободу. Ось ви, "Хутчиш" і "побратим" ведете розмову навколо комуністів, одні ніби осуджуть їх, інші схвалюють, і цією більшостю народа обирієте собі те саме по суті комуністичне зло. А людина, і я можу сказати і Так і Ні. Тому я обираю завжди вчення Боже і кажу Йому Так, а комуністичному вченню зла, я завжди кажу Ні! Бо яким іншим чіном Богу карати людей дарувавши людям волю і свободу? Тому виконуйте вопю Божу справедливо і всі злочинці будуть покарані і сидіти у в"язниці.

2 Истинко Давайте я еще раз спрошу. Можно ли считать что Рюрик, Олег, Святополк, Ольга (до того как ее захотел Император Византии), Владимир, (до того как захотел принцессу Византийскую) правили Русью? Можно ли назвать Русью, то, что было до 988 г?
Можно ли назвать разорение Новгорода "крещением"?

Разорение кем именно?

Добрыня — воевода Владимира I Святославича, брат матери его Малуши[1], по некоторым указаниям, сын Малка Любечанина Мсиши-Люта (Мстислава Лютого) Свенельдича[2]. Считается возможным прототипом богатыря Добрыни Никитича.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Это если отвечать на вопрос "кем".
А если - "кто послал", то Владимир Равноапостольный.

2 Истинко Давайте я еще раз спрошу. Можно ли считать что Рюрик, Олег, Святополк, Ольга (до того как ее захотел Император Византии), Владимир, (до того как захотел принцессу Византийскую) правили Русью? Можно ли назвать Русью, то, что было до 988 г?
Можно ли назвать разорение Новгорода "крещением"?

Я в такі глибині дебрі не опускаюсь. Для мене достатньо і прочитаного: "потомками Афетовими називали: по Князю Русу...". Бо "Исторія Русовъ" фальсіфікована. А "Можно ли назвать Русью, то, что бъло до 988 г.?" То на мій погляд, це наш Святий обов"язок і до і особливо після!!!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Это если отвечать на вопрос "кем".
А если - "кто послал", то Владимир Равноапостольный.

Я лишь уточнил, подумав, что ты на Иоанна Васильевича вдруг начал крошить батон. :незнаю:

Степан Бандера - герой України!

Назад
Зверху Знизу