Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Протягом року на дороги може бути виділено 30 мільярдів гривень.
Про це на засіданні Уряду заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.
Порошенко доручив надати охорону Бенедисюку і хоче охорону для судів
А что она вообще сделала за три года ця влада??Кромя как цырк показывать с залогами , кого вообще посадила эта власть?? или резко *** стали все не виновными ?Нагадаю, що за три роки держава не може визначити, хто конкретно бив студентів та стріляв на Мадану,
Ти такий тупий, що навіть не розумієш різницю між слов'янами, до яких Ніцше відносився з симпатією, та москалями з ординського середовища. слов'янин Ніцше не міг з повагою відноситися до москальського бидла, яке завжди служило своєму хану.У вас и Ницше слишком отличаются представления о нормальности человека и о достоинствею Он слишком любил русских
Як тобі, погодинно чи похвилинно? *****!а сам ты где был в это время ?!
Невже я там вичитаю, що ******* є слов'янами і що ******* не були бидлом в Орди з 1238 року до 18 століття?Почитайте ещё Ф.Н.
Поц, коли ти знаєш, хто я, то повинен знати й де я був.я не спрашивал кто ты, я это знаю. я спрашиваю где ты был, когда страдали простые балаклейцы, чем ты им помог ?
Почитайте ещё Ф.Н., убедитесь в собственной ******и и попросите прощения за свое быдлятство.
Но если вы настолько недолуги, то пришлю вам цитаты.
Про толпу, которая всегда воняет и про ******ское людоедство у вас возражений нет?
У вас и Ницше слишком отличаются представления о нормальности человека и о достоинствею Он слишком любил русских, люто ненавидел национализм и брезгливо презирал толпу. Перечитайте Фридриха и пересмотрите ваши взгляды на жизнь, потому как он в большинстве случаев прав!
Заблуждаетесь, ничего красивого в ваших текстах нет.
Мне и без этого поста было ясно, что ни о русских, ни о Ницше вы представлений не имеете.
Задурив мене Уваров своєю книгою "Меряне...", задурив. Краще було б "Историю КПСС" читати. *******, так в оригіналі свого писання кого мав Ніцше під отим твоїм "русскіє", він теж їх "прілагатєльним" обзивав?Пенс не виноват. Ему задурили голову глупые книги.
президент доручив представникам правоохоронних органів терміново вжити всіх заходів для розслідування цього інциденту і встановлення винних.
Ожидаемо кем,гомняшка ?Ожидаемо суд по 3 миллиардам украина проиграла....
ты или мамка твоя?гомняшка