Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Спочатку народ України зрозумів "лапшу на вуші" від Порошенка, потім США в особі Трампа, а зараз і МВФ зрозуміла, що видає кредити, які просто розкрадають.

Начебто й затвердженого ВР бюджету немає, гопник при владі керує дерибаном вручну.
Протягом року на дороги може бути виділено 30 мільярдів гривень.

Про це на засіданні Уряду заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Новий Янукович налице в відношенні до Конституції. Нагадаю, що в Україні парламетського президентська республіка, згідно якої наступне є повноваженням уряду, а згідно ст 6 конституції президент не має права вмішуватися в справи іншої гілки влади. Воно доручило
Порошенко доручив надати охорону Бенедисюку і хоче охорону для судів

Нагадаю, що за три роки держава не може визначити, хто конкретно бив студентів та стріляв на Мадану, бо ВЛАДОохорнці не мали ідентифікаційних номерів. І тільки через 3 роки від депутатів Парасюків є якийсь рух в цьому напрямку - підготовлено для першого подання закон про ідентифікаційні номери. Якби ж Савченки та Парасюки дійсно були в епіцентрі подій на Майдані, то вони так би не зволікали і піднімали відповідний гвалт в ВР.

Нагадаю, що за три роки держава не може визначити, хто конкретно бив студентів та стріляв на Мадану,
А что она вообще сделала за три года ця влада??Кромя как цырк показывать с залогами , кого вообще посадила эта власть?? или резко *** стали все не виновными ?

Нажаль, знову буде задіяна машина, яку я розробляв ще в 70-х роках і яка експлуатується до цих пір і москалями. Йдеться про чергову пожежу на артскладах, які Пєтя звісно не так охороняє, як свою персону на Банковій і яку справжні "шатуни" підпалили. Ця пожежа і є справжньою ціною нашій розхваленій Пєтєю армії.
daegh3.webp

Оцінка цієї сурогатної держави виставлена вчорашнім днем. Безпорадно її представники заявляють - а що ми можемо зробити з літаючими невідомими безпілотниками над нашими атомними та гідроелектростанціями, а також над складами з боєприпасами? А як ми ми можемо вберегти на своїй території цінних свідків по справі проти ворога, коли всі сили кинуто на охорону Порошенка? Нікчемна наволоч!

Приємно відчувати, що й моя часточка є в гасіння пожежі в Балаклії - в тому процесі були залучені дві бронемашини, які я розробляв і представляв в попередньому дописі.

Відповідь ковбасному біженцю про проблему безробіття в Україні:
"Малиновський, це ти з комсомольським минулим батьків звідти прилетів. Тільки бидло чекає, що хтось для нього організує роботу, а цивілізована людина прикладає зусиль по створенню нормальної держави, в функції якої і входить створювати достатній клімат для реалізації виробничої потенції в країні. Так що менше тут тріпайся, а йди й організовуй нормальну державу. Раджу почати з вимог до гаранта прав по ст 43 Конституції. Повторюю, що з розпачу тріпається лиш бидло, а нормальна людина по Ніцше виборює собі достойне життя."

У вас и Ницше слишком отличаются представления о нормальности человека и о достоинствею Он слишком любил русских
Ти такий тупий, що навіть не розумієш різницю між слов'янами, до яких Ніцше відносився з симпатією, та москалями з ординського середовища. слов'янин Ніцше не міг з повагою відноситися до москальського бидла, яке завжди служило своєму хану.

а сам ты где был в это время ?!
Як тобі, погодинно чи похвилинно? *****!

Почитайте ещё Ф.Н.
Невже я там вичитаю, що ******* є слов'янами і що ******* не були бидлом в Орди з 1238 року до 18 століття?
я не спрашивал кто ты, я это знаю. я спрашиваю где ты был, когда страдали простые балаклейцы, чем ты им помог ?
Поц, коли ти знаєш, хто я, то повинен знати й де я був.

Почитайте ещё Ф.Н., убедитесь в собственной ******и и попросите прощения за свое быдлятство.

Но если вы настолько недолуги, то пришлю вам цитаты.

Про толпу, которая всегда воняет и про ******ское людоедство у вас возражений нет?

Удивительная способность программы писать красивые абстрактные тексты ни о чем..

У вас и Ницше слишком отличаются представления о нормальности человека и о достоинствею Он слишком любил русских, люто ненавидел национализм и брезгливо презирал толпу. Перечитайте Фридриха и пересмотрите ваши взгляды на жизнь, потому как он в большинстве случаев прав!

И при этом русские всегда были отъявленными националистами..

Кто после этого сможет опровергнуть, что Igorr не человек, а качественная бот- программа??:D

Мне и без этого поста было ясно, что ни о русских, ни о Ницше вы представлений не имеете.

Для того, чтобы писать то, что написал твой бот, тоже не надо иметь никакого представление о Ницше, кроме его имени.

Пенс не виноват. Ему задурили голову глупые книги.
Задурив мене Уваров своєю книгою "Меряне...", задурив. Краще було б "Историю КПСС" читати. *******, так в оригіналі свого писання кого мав Ніцше під отим твоїм "русскіє", він теж їх "прілагатєльним" обзивав?

Видатний крок нашого сурогатного "гаранта прав і свобод", без його команди і ранок після ночі не наступає. Ось і тут СБУ після пострілу в консульство Польщі сиділа й чекала цієї команди.
президент доручив представникам правоохоронних органів терміново вжити всіх заходів для розслідування цього інциденту і встановлення винних.

Ожидаемо суд по 3 миллиардам украина проиграла.
Что там далее по списку - Гаагский международный суд?:іржач:

Назад
Зверху Знизу