Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Нарешті хоч щось пристойне від "гаранта". Може хоч ці виходки німців примусять його відірватися від спідниці Меркель.
Порошенко відповів німецькому послу: Армію РФ вигнати, тоді вибори

Кажется я это где-то уже видел, и почерк похож, и краска одинаковая.
Хрестися, якщо кажеться. Скільки ти під комуняками прожив, що тобі все червоне ввижається?

gdj5fa.webp

А меня поражает, что столько уделяется внимания военным действиям и в СМИ, и здесь, на форуме (только про одного Гиви несколько тем). А про Румынию тему никто не создал - а ведь это ж какой пример: вывалило все население на улицы, когда попытались послабить наказание для тех, кто менее 44000 евро отжал и выразило бурный протест против коррупции. Ай да румыны! А я думала, шо они почти цыгане.

разрисовать кусок берлинской стены это что ******ь в рейхстаге.
Який він неосвічений. Та вона десятиліттями стояла для малювання чого попало з цивілізованої сторони.
вывалило все население на улицы
Майже як в Києві після побиття студентів.

dhb9gh.webp

Ты список тех студентов видел?
Гопнику, я їх майже кожен день в очі бачив, деякі в мене відсипалися, відмивалися, грілися. А ти де в цей час був, молився за бандюка? Та повернемося від гопників до теми.
Ось ще один персонаж з Майдану. Як це *** організувало роботу штабу в Будинку профспілок ( пів години шукали комп'ютера, щоб з моєї флешки зняти інформацію), так і зараз керує економікою. Замість того, щоб в країні організовувати робочі місця для мільйонів безробітних, ці бездари тільки те й роблять, що продають підприємства чи зовсім анулюють їх діяльність.
Кубів хоче ліквідувати більш як тисячу збиткових підприємств
Ось тут вже точно, що

Що не робить бздєловатий Пєтя, то робить громада.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У БПП вимагають терміново скликати РНБО для вирішення проблеми блокади на сході країни
Це правляче *** просто боїться приймати особисте рішення, тому й перекладає на "колектив". Таке за ним помічалося й на Майдані, Сєня зі своєю зграєю приймали рішення, а Пєтя сидів поряд в кущах. А насправді потрібно було б просто вирахувати всі "+" та "-" від блокади та торгівлі, виставити цю інформацію суспільству і на рівні уряду (нагадую, що в нас парламентсько-президентська республіка) приймати рішення блокади законом чи розблокуванням самодіяльності. А так ситуація така ще з часів Майдану - що не здатні рішитись вожді-нікчеми, те робить громадськість. Для доказу нагадую, як перед наступом на владоохоронців на Грушевського гальмуючого цей процес Кличка обдали порошком з вогнегасника, після чого спалили перші мєнтовські авто.

Яке підле цей Порошенко. Воно хоче знищити повністю добровольчий рух, бо боїться, що подібні неконтрольовані ним озброєні утворення можуть відсторонити його від влади. Але знову ж він це пробує робити чужими руками в силу своєї бздєловатості. То він напускає нацгвардію на блокіраторів торгівлі з окупантами, а тепер ось це...
Навряд чи Генштаб без його вказівки робив такі погроми. Від Чубарова.
В ночь с 12 на 13 февраля 2017 года на Чонгаре случился инцидент между военнослужащими ВС Украины и членами общественной организации «Аскер».

Началом инцидента стало немотивированное и силовое занятие военнослужащими обустроенной общественной организацией «Аскер» территории, на которой базируются бойцы формируемого крымскотатарского батальона им. Номана Челебиджихана.

В ходе инцидента военнослужащими ВС Украины были повреждены отдельные сооружения и имущество общественной орг…

Нинішня блокадна війна ще раз показує на нездатність нинішнього сурогатного президента керувати процесом, на його залежність від олігархів, в даному випадку від пройдисвіта Ахметова. Якби ж воно було не таке бздєловате та ввело воєнний стан хоча би в зоні конфлікту, встановило відповідним законом офіційні правила відносин з окупованими територіями, то й не було б ніякої самодіяльності в відношенні бортьби з відвертим бардаком в тій зоні, на якому наживаються пройдисвіти. Це ж треба дійти до такої безвідповідальності - покластися безальтернативно в час війни на милість ворога дати нам вугілля для існування. все це повторює Іловайськи, коли надіялися в стилі безвідповідального ****, що ******* не вдарить в спину.

Гройсман: Матір'ю популізму і корупції в Україні є Тимошенко
А батьками цей пройдисвіт залишив Пєтю й себе.

Останнє редагування:
США в силу своєї могутності можуть витримати в силу інертності такого сурогатного президента, як Трамп, а ось Україну наш сурогат може дорозвалити.

..... Украину превратили в наркоманку, сидит полностью на игле МВФ, и полностью готова за очередной кредит выполнить все его требования. ...
Это твои ассоциации из собственной жизни ?
...
Прочитал недавно сборник работ Степана Андреевича Бандеру..... За исключением одного момента я с ним полностью согласен.
:рл:
Ты прям как шариков. Он тоже в том произведении ,что то прочитал, но по моему с каутским был не во всем согласен.:D

Я так не думаю, просто разваливать уже некуда. Украину превратили в наркоманку, сидит полностью на игле МВФ, и полностью готова за очередной кредит выполнить все его требования. Суверенитет обменяли на кредиты. Разрушили экономику и ******** целостность державы. Куда дальше разваливать ты мне скажи?
Ось відносно цього я й намагаюся притягнути до суду державну структуру в особі гаранта Конституції. Найголовніше те, що ці падли зварганили Конституцію, в якій ні слова про відповідальність влади перед народом. Мало чим наші комсомольчики відрізняються від москальських, які Московію перейменували в чуже "росія", а
У російському МЗС котлети по-київськи перейменували на котлети по-кримськи

стройка последние соки вытягивает из меня
Бідненький! Чомусь згадую свого покійного батька, теж горбатився, а зараз його творіння стоїть пусткою, яку не підтримують навіть улюблені спадкоємці.

Зовсім з-під контролю народу вийшов наш сурогатний генсек
З’ясувалося, до Адміністрацію президента відвідують люди, зокрема бізнесмени, із "сумнівною репутацією", а також державні діячі, які мали б бути незалежними від інших гілок влади – судді, прокурори, високопосадовці, у тому числі і з новостворених антикорупційних органів, очільники незалежних комісій, які оцінюють суддів й обирають держслужбовців на високі посади, зазначають журналісти.

Зазначається також, що журналісти програми вже кілька разів просили надати для ознайомлення журнал відвідувань, в якому реєструються візитери Адміністрації президента, але щоразу отримували відмову.

Пєтя руліт в стилі генсека

Останнє редагування:
Тактика зграї Порошенка - все, що готується проти них, вони афішують, як "рука Москви". Тим самим пробують збити бажання маси людей приєднатися до протестів. Та що тут подієш, наш новітній генсек проходив однакову школу комсомолу з Путіним - брехати без совісті та докору.

Нинішня блокада торгівлі з окупованими частинами України, яку започаткували татари, є наслідком відсутності виробленої єдиної державної політики Порошенком, який побоявся взяти на себе повноваження через введення воєнного стану. І зараз він не веде відкрите керівництво державою, а воліє його робити підкилимно, як він це робив і на Майдані.

Останнє редагування:
Бгггг.... А шо не так?
До сліпих та глухих доходить все з запізненням. Фактично вже відбувається пролог до 3-го Майдану. Пєтя та Сєня зі своїми нахабними й безвідповідальними зграями вже дістали більшість українців. І цей пролог відбувається вже не в Києві, а під Бахмутом, де назріває зіткнення добровольців та ВЛАДОохоронців, які пробують спасти по наказу Пєті імперію Ахметова від краху через розрив економічних звязків між захопленими ним в народу підприємствами. Я надіюсь, що через деякий час ми дізнаємося про кількість таємних зустрічей Пєті та Рината.

У Ріната український бізнес.
Не сміши мої ... а що таке український бізнес? ПриХватизація є "українським бізнесом"? Чи подарунок від Пєті Ринату "ротердам+" є українським бізнесом, через який Ринат обдирає народ України, а на ці гроші годує сепаратистів?
Якщо викупиш у Ріната український бізнес, то Петро буде зустрічатися з тобою.
Я не збираюся викупляти награбоване, я збираюся його націоналізувати, починаючи з Укртелекому.
Відносно зустрічі. Проблема не в них, а в їх таємничості, коли про них наш сурогатний президент не звітує перед народом.

Назад
Зверху Знизу