Шо, шо... на оборонку вчили по розширеному курсу і стипендії були вищі... і за шпаргалку можна було отримати декілька років тюрми...шо, на второй год оставляли из-за плохой усваемости материала ?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шо, шо... на оборонку вчили по розширеному курсу і стипендії були вищі... і за шпаргалку можна було отримати декілька років тюрми...шо, на второй год оставляли из-за плохой усваемости материала ?
тебя селюка учили преподы советской школы, будь благодарен Совествкому Союзу, что дали тебе образование - твоих детей уже ничему и ни кто учить не будет они не нужны этому государству - возвращайся на хутор коров и ****** пасти селюк.Ти, *******, краще на ерзя чи мокша пиши, зрозуміліше буде. А мене вчили 6 років в ХПІ ставити раком таких, як ти. Ти, бовдуре, науку вивчав на Барабашовці?
*******, ці "селюки" керували найстарішим європейським університетом за 200 років до того, як кияни в Москві створили першу школу. Ці "селюки" в 17 столітті мали грамотність вищу ніж французи. Ці "селюки" створили перший в Московії вищий учбовий заклад під назвою Слов'яно-греко-латинська академія. Ці "селюки" подарували диким ******** "Грамоту". А я конкретно в 1963 році вже на КрАЗі був вибраний наймолодним бригадиром 19-тисячного колективу і випускав на списаному обладнанні автомобілі.тебя селюка учили преподы советской школы, будь благодарен Совествкому Союзу, что дали тебе образование - твоих детей уже ничему и ни кто учить не будет они не нужны этому государству - возвращайся на хутор коров и ****** пасти селюк.
Бовдур, мене не вчили, а я вчився сам на відміну від тебе. Так ти вже ознайомився з історією племені Меря, з якого пішли *******? Читав вже Уварова чи далі Букваря не просунувся?тебя селюка учили преподы советской школы
Слесаря интеллигента из двенадцати стульев не с тебя содрали ?.....а я вчився сам на відміну від тебе....
А мене вчили 6 років в ХПІ ставити раком таких, як ти.
Обраний президент США Дональд Трамп заявив, що збереже санкції щодо Росії "принаймні протягом певного періоду часу".
ну хоть не в оптический прицел,я надеюсьСпостерігаю за діями мера Кличка ....
Иннуся, комуняки не только учили. Они еще солнце двигали по тверди небесной.комуняки учили?
Та шо там двигали. Комуняки еще и создали солнце. Сразу же после того, как создали твердь.Иннуся, комуняки не только учили. Они еще солнце двигали по тверди небесной.
тебя селюка учили преподы советской школы, будь благодарен Совествкому Союзу, что дали тебе образование - твоих детей уже ничему и ни кто учить не будет они не нужны этому государству - возвращайся на хутор коров и ****** пасти селюк.
комуняки не только учили. Они еще солнце двигали по тверди небесной.
Та шо там двигали. Комуняки еще и создали солнце. Сразу же после того, как создали твердь.какое ж без коммуняк образование?
Подхуйловница,это что, бред твоего старческого сна ?....
А не враги народа ві часом, кляті *******?
хрю-хрю.Подхуйловница,это что, бред твоего старческого сна ?