Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

шо, на второй год оставляли из-за плохой усваемости материала ?
Шо, шо... на оборонку вчили по розширеному курсу і стипендії були вищі... і за шпаргалку можна було отримати декілька років тюрми...

Ти, *******, краще на ерзя чи мокша пиши, зрозуміліше буде. А мене вчили 6 років в ХПІ ставити раком таких, як ти. Ти, бовдуре, науку вивчав на Барабашовці?
тебя селюка учили преподы советской школы, будь благодарен Совествкому Союзу, что дали тебе образование - твоих детей уже ничему и ни кто учить не будет они не нужны этому государству - возвращайся на хутор коров и ****** пасти селюк.

тебя селюка учили преподы советской школы, будь благодарен Совествкому Союзу, что дали тебе образование - твоих детей уже ничему и ни кто учить не будет они не нужны этому государству - возвращайся на хутор коров и ****** пасти селюк.
*******, ці "селюки" керували найстарішим європейським університетом за 200 років до того, як кияни в Москві створили першу школу. Ці "селюки" в 17 столітті мали грамотність вищу ніж французи. Ці "селюки" створили перший в Московії вищий учбовий заклад під назвою Слов'яно-греко-латинська академія. Ці "селюки" подарували диким ******** "Грамоту". А я конкретно в 1963 році вже на КрАЗі був вибраний наймолодним бригадиром 19-тисячного колективу і випускав на списаному обладнанні автомобілі.
тебя селюка учили преподы советской школы
Бовдур, мене не вчили, а я вчився сам на відміну від тебе. Так ти вже ознайомився з історією племені Меря, з якого пішли *******? Читав вже Уварова чи далі Букваря не просунувся?

Пропали надії москалів на те, що і в США все вирішує одноосібно тамтешній хан. Та думка Конгресу та суспільства бере своє. То лі єсчьо будєт, коли малодосвічений в політиці Трамп принюхається до Московії.
Обраний президент США Дональд Трамп заявив, що збереже санкції щодо Росії "принаймні протягом певного періоду часу".

Спостерігаю за діями мера Кличка і приходжу до висновку, що він поступово стає на свої політичні ноги і все більше дистанціюється від Порошенка. Вперше я це помітив, коли він "в пику" Пєті пригрів Шустера на міському каналі ТБ. А зараз він не послідує Пєтіній тактиці в Давосі і самостійно відвідає там пінчуківський форум на відміну від демонстративного ігнорування ним Порошенка.

Спостерігаю за діями мера Кличка ....
ну хоть не в оптический прицел,я надеюсь :D А то на тебя не угодишь. Тебе как вредному старому пердуну вообще никто не нравится с политического олимпа Украины :D

Иннуся, комуняки не только учили. Они еще солнце двигали по тверди небесной.
Та шо там двигали. Комуняки еще и создали солнце. Сразу же после того, как создали твердь. :D какое ж без коммуняк образование?

Сказал алкоинтиллигент с Москалевки. :D
В предложении с обращением ставятся комы. Интиллихент, ***.
Как же кумарят эти гопники-недоучки.

комуняки не только учили. Они еще солнце двигали по тверди небесной.

Та шо там двигали. Комуняки еще и создали солнце. Сразу же после того, как создали твердь. :D какое ж без коммуняк образование?

комуняки древнее первоукров?
Ві там, нешановні, таки себе совсем чайком обпились. Ві нам историю хотите переиначить?
А не враги народа ві часом- кляті *******?

узколобая,сегодня можешь не хрюкать, у меня нет для тебя даже корыта с помоями

интересно, с кем хрюша спилкуеца :ржачь, с какими голосами в пространство:confused:

плохо слилась. поэтому завтра тоже будешь без помоев.

Давайте проявим толерантность. Иначе мы скотимся в Трампизм.

Назад
Зверху Знизу