Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Можно навести посилання, а бажано ще Exif. Якою камерою знімалося, з якого місця, яка витримка, діафрагма, чутливисть, фокусна відстань?
Тут тема про Україну, а не про твої фотохоббі. та все ж відносно фото - найбільше мене вразила **** в розмітці напрямків руху по полосах ближньої дороги. Це ж треба, при наявності кругової клумби розмітити дві полоси з різким поворотом наліво. До речі, по наявних слідах цією дурикою ніхто не користується. Це приклад, коли щось зовні гарне приховує звичайне невігластво. Чомусь згадуться "п'ятірки" на кресленнях мого однокашника Федоренка попри наявність слідів від сковорідки на цьому кресленні. Поряд з цим - гарні на зовнішній вигляд креслення Афанас'єва, в яких було повно інженерних помилок. Ось так і з зовнішнім лоском Білорусі, яка мені нагадує добре одягнуту служницю Московії. Хоча все ж совісті навіть в Лукашенка більше ніж, для прикладу, в Кучми.

Але беларусы атрымалі на вашым прыкладзе добрую антымайданаўскую прышчэпку.
Тупими народилися, тупими й помрете. А свято французів відносно "Взяття Бастилії" вас нічого не навчило? Вас, від природи тупих, не навчило, що вас, як лохів, *******ти мають за живий буфер, який сприйме головний удар при черговому зіткненні ординської та європейської культур?
Таму спадзяюся, што хопіць розуму не ўляпацца ў гразь.
Ви до цих пір навіть не усвідомлєте, що вже давно в цивілізаційному багні. вчили, вчили русини та литовці цих забитих в своїх болотах дикунів та так нічого й не навчили. Бидло від народження й залишиться бидлом в надії на здоровий глузд свого пана. яка радість - пан дав роботу, дав дах над головою, дав якісь портки з похльобкою. А на цьому фоні якісь Спартаки піднімають бунт і помирають на Майданах.

По логіці цього *******а Саакашвілі є звичайним лохом, який підняв бунт про свого пана. Сидів би злидень-біженець, заробляв би потихеньку своє бабло різними оборудками і не рипався пісяти проти вітру. Цікаво, як *******і в своїй масі сприймають Дон Кіхота з його майданами?
Я не називаю їх білорусами, тому що вони до Русі крім близькості мови не мали ніякого відношення.

А калі пасрацца з Масквой, як вы, то можна будзе уцалець?
Ти й правнуків подібного рабства навчих? Злидень, колись твої земляки й одинця під Синіми водами лупили в складі війська ВКЛ, колись і москаля під Оршею лупили, що й ... А для чого ви армію тримаєте? Від литовців відбиватися, які колись вас спасали від ординців?
Недаром в тих болотах ніколи козацтва не було, все в слугах в когось ходили. Ой і накаже їх Бог за це служіння Орді, ой накаже.

З кім ты хочаш, каб беларусы ваявалі? З Масквой? І нахера?
Та навіщо мені те воєвання. І ким вибудете воювати, для прикладу, з Московією, коли в вашому війську одні прибічники її?
Бацька праводзіць мірную палітыку са сваімі суседзямі.
Заявляючи, що випадку війни нахабної Московії з Європою він стане на бік Орди.
Звідки ти це взяв? родство по чому? По рабству, по мові слов'ян? Так ми тоді "брати" і з тюркськими болгарами, яких хан Аспарух привів на землі слов'ян.
І нават з Кіевам сябруе
Краще вже мати відкритого ворога ніж такого сябра, який пішов на службу Орді.
Сядзіць у засратай хаце,
Моя хата чистіша по моралі ніж твоя, бидлувата. Ти, злидень, живеш на подачки Москви і практикуєш рідну мову по закордонах, тому що вже не чуєш її вдома.
лаецца цераз плот з суседам
Приперлося на український форум, несе тут свою бидлячу мораль, а тепер звинувачує, що я на нього лаюсь через паркан.Ти мені і нахєр не потрібний, бо ти є відвертий зрадник слов'ян, який подався в прислугу до угро-фіно-тюркських ординців. Мабуть мало вам ординське НКВД організовувало Хатині.

Пенсіянер, у тваёй краіне такі ж ****, як і ў тваёй галаве.
Вихованець культури "рашен", ти спочатку вивчи різницю між країною та державою, а потім вже перейдеш до вивчення суті слова "****". Залізли в культуру Орди з повагою до диктатури хана, а тепер ще й пробують вчити навколишній світ. Подивись на цей світ та відношення його до твоєї держави. Бидло ви і є бидло, що для литовця, що для італійця.
Бідний Гнат Домейко, знав би він, які в нього нащадки.

я гидую бути з вами, бидлотою.
будзь то эканоміка, будзь то мараль
Що ти там про мораль розумієш, вихованець кафедри "марксизма-ленинизма"? Яка може бути мораль в світових ізгоїв?
Якщо твої предки-дикуни на реформи-переломи Наполеона з вилами кидалися, то що ти можеш зрозуміти відносно цивілізаційного перелому України.
Аля я шчыра спадзяюся
Спадзяйся, спадзяйся, колоніальний мутант, поки що не я до білоруських заводів мандрую зі своїми проектами, а вони до мене з простягнутою рукою.
Мабуть ти, був "піджаком" в армії в ролі вшивого замполіта, бо на інше ти не тягнеш. Присилали й в мою роту такого бжиздика на перепідготовку, в якого в мозку крім "слава КПСС" нічого не було.
Хромай, хлопе, з теми й далі вірно служи нашим ворогам, ********. Вони можливо, ще років з 5 будуть давати за це тобі для відвороту краху економіки дешеві нафту та газ зі своїх сибірських улусів.
Бідний Кастусь Калиновський в труні перевертається від життя ось такого бидла.

Твае землякі ў нас па хатах ходзяць, сала прадаюцььь ...
Так потрібно ж те болотне бидло підгодувати.
часовым урадам ВКЛ
А чого не урядом Великого Риму? Злидні цивілізаційні.

Калі валодаеш польскай, прачытай раман: Koniec epopei Казіміра Пшэрвы-Тэтмаера. Палячы сваё невуцтва.
Цей вшивий командир взводу вивчає та аналізує історію по художній літературі. Умора.
А дзе былі хахлы у 1812?
Готували повстання на Сенатській площі.

Не, рашэн гэта ваш выхавацель.
Коли цей неук плутає "рашен" з "рошен", то він мені нагадує малоосвіченого старшину роти.
Он дивись, тобі солідарне таке ж бидло з України, яке теж скучає за своїм ханом Януковичем.

*******ське бидло на службі в Орди.
08234524_.webp

Останнє редагування:
у нас ужо была свая канстытуцыя - Статут Вялікага княства Літоускага 1588, рускага і жамойскага 1588, на старабеларускай мове напісаны. А перад тым былі статуты 1529 і 1566 гадоў.
Бидло, не сміши мене. Ви до ВКЛ відноситеся, як масовий бидлячий придаток. Назви мені хоч одного вашого злидня в керівництві ВКЛ. Ви такою ж попою відносилися до ВКЛ, як і до Русі, ви були звичайними задвірками, якими хто тільки не командував. і це при тому, що географічно вибули захищені від кочівників лісами та болотами. Яка там "старобєларуська мова", коли державна мова ВКЛ перейшла від розбитої монголами Русі.
Він мені підсовує документ литовців, який до його предків має таке ж відношення, як американський індіанець до Індії.

Калі твае продкі на Хорціцы прышчы на срацы адзін аднаму давілі
Мої предки творили в той час Острозькі академії та Києво-могилянки, щоб твої Смотрицьки там набиралися розуму.
Найбільше мене втішає те, що в цих злиднів гонор появився, який вони не проти свавілля свого КГБ направляють (там можна впісятися в портки), а пробують направити проти цивілізованіших за них українців.

Злидні вже й древлян до себе записали. А може вже й столиця древлян Коростень відноситься до *******ів?
Акты першых беларускіх дзяржаў-княстваў IX – 1-я пал. XIII ст.

Из «Повести временных лет» о борьбе древлян против киевских князей Игоря, Ольги и Святослава (945–946 гг.)

Устав князя Владимира Святославича о церковных судах (не ранее 988 г.)

Из «Повести временных лет» о междоусобной борьбе, вооруженных походах, завоевании новых земель и грабежах князей-феодалов (977–1117 гг.)

А може *******і слідом за москалями вже до своїх записали і гетьмана ВКЛ князя Остозького, який розбив москалів в битві під Оршею 500 років назад?

Пишу українською.
Це країни: Чехія, Словаччина, Словенія.
Живуть своїм розумом. Як Чехія виробляла взуття, трамваї, елеткровози і т.ін. , так і виробляє.
Словаччина і Чехія - зараз окремі держави. Але чомусь не воюють. Живуть, працюють.
Про Словенію мовчу. Коли ви знімаєти слухавку телефоного апарату, або заходити до Інтернету, то знайте, що велика частина цього обладнання вироблена Словенєю. А та Словенія менша за деякі області в
.
хоть английской пишите. название стран я поняла, а аргументацию нет. но это и не важно. Ибо мы с вами посмотрим цифры и факты.
Давайте посмотрим экон.положение и кто же эти чудесные люди, которые разработали и приняли такие законы, по которым страны живут и процветают.
.
Хотя немного конечно странно. Я думала вы назовете что нибудь из Германии, Швеции, Швейцарии. Ну бог с ним, смотрим Чехию, Словакию и Словению.
.
Чехия-ВВП по ППС на душу населения 37 место (для сравнения россия 48, Украина 113)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ИЧР-28 место (россия 50, Украина 81)
.
Я не буду углубляться в то, на чем поднялась Чехия. Хотя поверьте, еслиб в вас влили столько же денег и очень дешевых ресурсов на 1тыс чел в течении более 100лет (Германия, СССР, Германия), у вас не было бы разрушений после 2 войн, и вы бы торговали в ЕС с немецкими квотами, а рынок Германии вам был бы открыт без квот. То уровень жизни у вас был бы не хуже чем в Чехии.
Так что когда пропагандоны начинают верещать о чуде Южной Кореи, Чехии и других стран, что они поднялись за счет демократии, либерализма и отсутствия коррупции, советую внимательно посмотреть что же было в реальности. И насколько разово поднимает ВВП отсутствие коррупции, а то вас дурят как детей (в России например сами опозиционеры посчитали, что коррупция снимает 5-6% ВВП. Те убрав всю коррупцию, ВВП поднимется разово на 5-6%). А основа уровня жизни населения все таки ВВП.
Хотя с коррупцией бороться нужно, и лучше бы коррупционеров сразу к стенке (Сталинский опыт кстати. А вы думаете почему его так элитка ненавидит? что прошло уже 60 с лишним лет, а нам как врали так и врут), но это в первую очередь относится к социальной справедливости, а не к уровню жизни.
Но бог с ним, чето меня в сторону понесло. мы не об этом
.
В сторону. Разница ВВП по ППС России и Чехии всего 23,5% (если за базу взята россия). А если взять серый рынок, то разница будет еще меньше.
Те средние чехи должны жить лучше средних русских на 10-20%. Это так? Нет. Разница кроется в продукции разного передела, уровне перераспределения денег государством и уровне эксплуатации (те распределении прибавочной стоимости, посмотрите коэффициент неравенства).
Те даже если в России будет такой же % ВВП продукции высокого передела, как в Чехии, то уровень жизни среднего чеха и среднего русского все равно будет отличаться.
россия взята как пример, ибо у вас какое то болезненное национальное самолюбие. И если я начну писать об Украине (а у вас с этими тремя пунктами и ВВП еще мрачнее), то мне опять начнут писать о СПИДе в Екатеринбурге и о том что у нас "****ов линчуют" :-)
Еще в сторону-пока вы сами не осознаете как вами манипулируют пропагандоны и свои ошибки, у вас так и будет.
Блин, опять я увлеклась.
Мы же о другом, не о системе и пропагандонах, а о чудном парламенте.
.
Итак Чехия
)
.
В парламент прошли 7 партий:
левые-35,36% (из них, сейчас вас схватит инфаркт, 15% коммунистов)
центристы -25,43%
либералы-19,71%
нацики -6,88%
(вижу что сумма не 100%, все вопросы к википедии. значит были еще или мелкие партии иди независимые кандидаты, но суть от этого не меняется)
.
по Словакии и Словении чуть позже

.
продолжим.
Словакия.
Экон.показатели сами посмотрите, они рядом с Чехией.
Парламент
)
взят 2012г, тк по 2016 только предварительные итоги.
Прошло 26 партий:
левые-44,41%
либералы-консерваторы-23,46%
либералы-5,88%
нацики-11,44%
венгерская-4,28%
остальные 18 партий-остальное
.
Словения.
Показатели смотрите плиз сами.
Парламент
)
В парламент вошло 16 партий (а выбирали всего 90 депутатов. Прикиньте на 90 депутатов целых 16 партий :-)):
левые-53,83%
либеральные центристы-30,2%
центристы-10,21%
нацики-2,21%
мелочь меньше 2% я даже считать не стала
.
Итог.
А теперь посмотрите на колво и самое главное платформы вашего и нашего парламента. Потом на уровень жизни и социальную защищенность.
И задумайтесь, что вы все таки хотите.
Либеральную экономику (по принципу еще и еще либеральнее), или жить как в Европе. Ибо либеральной экономики в Европе давно нет. И левые уже много десятков лет отстаивают интересы большей части населения.
Упс. Я забыла. У вас же левые под запретом, а социализм с Лениным-самый страшный враг нищего населения Украины.
Правда при этом Европы вы не достигните, ибо идете вы ровно в противоположную сторону.
.
Ради интереса можете сами взять и посмотреть состав парламентов и основные тезисы программ стран ЕС с высоким уровнем жизни. Сама не смотрела, но даю зуб, либерастов там не больше половины

а с крымом тогда нам зачем он помог? а сталин зачем нам кусок польши приватизировал вместе с молдовой?

Крым Хрущев отдал исходя из логики хозяствования. Те с рациональной точки зрения так было выгоднее, ведь была одна страна. Хрущев (при всей моей нелюбви к нему) даже представить себе не мог, что потомки будут *****ами и развалят страну.
А ведь Крым находится в стратегическом месте для обороны России
.
Сталин исходил из того что эти земли входили в РИ, он просто считал эти земли русскими вот и отдал вам, ибо вы были для него родной страной РИ=СССР.
Но не стратегическими в военном отношении. Стратегическим в военном отношении он считал Калиниград, поэтому и присоединил его к РСФСР заселив пустой город русскими, а не к Прибалтики или Белоруссии (хотя с точки зрения хозяйствования было логичным присоединить к Прибалтике или Белоруссии)
Хотя Сталин тоже не думал, что потомки будут ******. Но подстраховал, за что спасибо и низкий поклон ему.
Очень жаль, что Сталин не вернул русские земли из республик когда Ленина уже не было. Ну что сделаешь, он был человеком а не провидцем

Сам Хрушчоў пра сваю нацыянальнасць нідзе не выказваецца. Затое ягоная праўнучка піша наступнае:

Теперь что касается Украины. Никита Сергеевич был по национальности русский, а не украинец, Украину же просто очень любил, потому что работал там с юности.

"работал" ****. это сейчас так называется?
***ть сколько людей под репрессии и голод подставил. все выслужиться хотел перед Сталиным.
Потом, пытаясь оправдаться за переворот, навыпускал и реабилитировал без ума и памяти.
а перегибы в экономике?
потом весь *****изм в экономике на СССР распространил, да так что сами же подельники по перевороту его сместили.
Но поздно было, Сталинская экономика была уже сломана. Потом Брежнев доламал. и пошло поехало. тьфу.
В относительно мирное время за последние 25 лет, а доп.смертей по всему СССР (без военных потерь) уже переплюнуло ВОВ

А дзе былі хахлы у 1812?
:-) в России :-)
Причем считали себя русским этносом: малоросами, великоросами и белорусами :-)

и кстати с Наполеоном тоже воевали. в русской армии

78a70c7e9d70bae8e32a82ca522ec846.gif

Дай п'яць, ротны!

У вас там свая гісторыя...

Корреспондент.net, Сегодня, 19:40
Порошенко два раза ошибся, рассказывая о Сковороде
Президент перепутал годы жизни и факты из биографии философа.

у них не просто своя история, у них мифология :-)
и ладно в 90е, тогда инета не было. Сейчас куча всего отцифрована, интересно-ковыряй не хочу. Но нет же :-)
Хотя если говорить честно, у нас 20в тоже мифологизирован. аж 4 раза переписывали. и сейчас, прям сейчас 5 раз переписывают.
Как пример -позавчера кстати знаете годовщина чего была?
не. не революции.
вдумайтесь. годовщина парада 41г :-) Собянин именно с этим и поздравлял.
и это при нас, живых свидетелях
.
да и в остальных республиках буСССР тоже самое.
я как то на полит.форуме смотрела как армянин (со своей мифологией) срется с азербайджанцем (со своей мифологией). цирк и сказки были похлеще чем разборки по истории украинцев с русскими

гыыыы :-)
класс :-)
интересно это правда, или фейк :-)
ну Умаров молоток :-)
глядишь и арабы из ИГИЛ будут украинцам о братстве петь :-)

кстати насчет мифологии истории.
Есть вещи над которыми смешно, а есть вещи что приводят в бешенство.
Тут кто то сказал, что русские заселили Крым когда изгнали коренное население.
А теперь смотрим реальные цифры

Перепись 39г:
русские -558 481чел
украинцы -154 123 чел
крымские татары-218 879 чел
.
Перепись 1959г:
русские -857 883
украинцы-267 938
.
Прирост население в СССР с 39 по 59 был 22,8%
Те с учетом данных переписи 39 и среднего прироста населения, в Крыму должно было проживать к 59:
русских-685 814, а стало 857 883, те на 25% больше
украинцев- 189 263, а стало 267 938, те на 41,5% больше
.
но бесит даже не вранье. очень бесит слово "изгнали".
Украинцы, але. У вас совсем родовой памяти не осталось? Татары массово грабили и убивали русских и украинцев на полуострове во время окупации. Причем не военных, а мирное население. Сдавали немцев всех у кого близкие были в КА (а таких было большинство), всех кто позажиточнее, всех кто смел не подчиняться татарам.
Концлагеря охраняли, где были в том числе русские и украинские мирные жители. Измывались над русскими и украинцами.
Ладно нашим историкам не верите. Но по татарам куча данных в немецких архивах, отцифрованных кстати.
А вы говорите изгнали. Да Сталин был просто добрый, там почти все мужское население на вышку с немцами насотрудничала.
Вам серьезно татары ближе, чем украинцы?
Может вы еще и фрицев пожалете?

Останнє редагування:
Я забыла. У вас же левые под запретом, а социализм с Лениным-самый страшный враг нищего населения Украины

Вы не читали последних заявлений бывшего главного прокурора Крыма, а теперь руководителя комитета Госдумы Поклонской.
Так что потеряли тренд, срочно исправляйтесь :-)))

Какая разница почему и как отдал Хрущев Крым? Этот мат анализ на что то влияет?
Не смешите.
Это абсолютно без разницы,- для кворума в ЦК или из за планирования хозяйственности. Абсолютно *****.
Смотрим итоги сейчас.

Вибори в США показали нікчемність наших сурогатних президентів. Один робив ставку на Будапештський меморандум в обороні України, інший замість піднімати народ, зміцнювати промисловість разом з Укроборонпромом прив'язався до спідниці Меркель та подачок з-за океану. А тепер дійсно "маємо те, що маємо" з втраченими територіями та ілюзіями, масою боргів та нескореними паразитами в середині країни. Навіть патронного заводика не маємо, а сурогатний президент по Словеніях катається. Ось пошле Трамп Порошенка на три літери, розв'яже руки москальсьій орді і знову залишиться лиш надія на кіборгів-добровольців, яких Порошенко бездарно поховав під руїнами ДАП та в Іловайській м'ясорубці.
До чого докотилися, що навіть якийсь недорозвинений ******* з нас сміється, присмоктавшись до ординської циці.

Вибори в США показали, що прийшов крах лібералізму і настав черговий час націоналізму. Навіть США з їх віковими устоями геополітичної солідарності вирішили зайнятися внутрішніми справами. По суті до цього привела хибна політика відносно "понаєхавшіх", які добивають стержень культури США, який створили пурітани.

Няўжо будучыня тваёй яснавельможнай дупы аж настолькі залежыць ад таго - трапіла ці не трапіла за морам баба Клінтан у авальны кабінет?
Ось це болотне бидло, яке повністю залежить від примх москальського хана, ще буде вчити когось в Україні. *******, ти там мовчки смокчи москальську ... трубу і не плутайся тут під ногами. Та повернемося до наших проблем
Ось для нашого недолугого Пєті урок, що потрібно робити президентові - опиратися на потенціал свого народу, а не на закордонних дядь та тьоть. З промови Трампа
Тепер я хочу зробити це для нашої країни. У неї неймовірний потенціал. У мене була можливість так добре пізнати нашу країну. Неймовірний потенціал. Це буде прекрасно. Кожен американець і американка отримають можливість повністю реалізувати потенціал. Чоловіків та жінок нашої країни більше не забудуть.

Не всі білоруси є бидлом. Ось доказ цього.
Доброволець АТО з Білорусі Олександр Молчанов оригінально прокоментував перемогу Трампа на виборах в США. Про це він написав у себе на сторінці в Фейсбук.

"Не понимаю, почему в связи с избранием Трампа начался такой скулёжь в интернетиках в стиле "всё пропало", "путин всех переиграл" и т.п. Конечно, этот миллиардер далеко не лучший вариант для Украины (а в Беларуси на луке это куда менее отразится), но не прямо, чтобы трагедия. Я, конечно, не эксперт по США, но уверен, что в этой стране, кто бы ни стал президентом, не будет пророссийским политиком. Да встретится с Путиным, пофоткаются в дружеском стиле, но интересы США он сдавать не будет, да и тамошние элиты этого не допустят. И не сомневаюсь, что в мухосрансках РФ скоро на "ладах" войдут в моду наклейки с надписью "Трамп - ***".."

Останнє редагування:
Трэба даведку аб зарплаце паказваць?
Це ти свою бидлячу попу Лукашенку показуй для його експериментів. Як він, вже перевірив її на міцність? Бидло, скільки часу в комсомольцях та комуняках ходив? Час бидлування достатній? До цих пір бережеш клятву Кремлю. Ти там готуй своїх онуків для нової Хатині, які в черговий раз влаштують НКВД-шники з Московії. Чи ти вже їх проінструктував, як їм вести в жорнах боротьби між Ордою та Європою, в якій ви є звичайною прокладкою для одноразового використання?
Хто тільки не використовував це бидло безнаказано, і литовці, і поляки, і *******, а тепер ще й пройдисвіт циганського роду Лукашенко. Жаль тільки, що монголи до них не добралися, болота та хащі помішали. Хоча чим в цих злиднів для монголів було поживитися? А вони поводять себе смирно, за всю історію й не пікнули, бо бояться похльобки від пана загубити. Що поробиш, бидло воно і в Африці є бидлом.

Проснулись ******ки, когда система субсидий уже 1,5 года отработала.
Ці виродки Лукашенка ще не проснулися, вони все ще в більшовицькій сплячці з соскою від дармових енергоносіїв. Для них за бидлуватість хан Путін видає субсидію.

Вы не читали последних заявлений бывшего главного прокурора Крыма, а теперь руководителя комитета Госдумы Поклонской.
Так что потеряли тренд, срочно исправляйтесь :-)))

гыыыыыы :-) у Поклонской укробразование, че еще скажешь :-)
кстати то, что Полконская в этот список внесла Мао, показывает то что это ее мнение, а не методичка сверху. Ибо отношения с Китаем нам сейчас испортить смерти подобно

Ці виродки Лукашенка ще не проснулися, вони все ще в більшовицькій сплячці з соскою від дармових енергоносіїв. Для них за бидлуватість хан Путін видає субсидію.

Ну так и вас субсидировали.
Кстати обычные люди в России так и не поняли, зачем Ющенко разорвал столь выгодный для экономики и жителей Украины контракт.
А батька да. Батько за белоруссов **** порвет и все возможные ништяки им выторгует. Поэтому при всех минусах режима Лукашенко, их экономика и предприятия существуют. хоть их всего 10млн и находятся они между двумя великанами ЕС и РФ.
Хотя по всем методичкам вашингтонсконского и брюссельского обкома иметь производство товаров высшего передела им не положено. Как и вам. Как и нам.

Ну так и вас субсидировали.
Хто, *******, які 300 років доїли Україну? Не сміши мене. Навіть так звану ****ому вивезли в свої болота.
Кстати обычные люди в России
до цих пір є бидло, яке так і не зрозуміло ні реформ Наполеона, ні намірів декабристів. Зате звикло це бидло служити своєму хану, починаючи з Батия. Це бидло навіть свою мову забуло, яка називалася мокша, тому й жило на суржику з запозиченої слов'янської та німецької, ось і вийшов Єкатєрінбург. *******, а як зветься те місто на мові племені Меря, з якого й виросли *******?
До речі, якби не було австрійської школи добувачів енергоносіїв з Прикарпаття та англійської з Баку, то ви б до цих пір сиділи при лучині, а не смоктали ці енергоносії зі спадку Чингіз-хана, який вам дістався за вірну службу монголам.

Якое добрае вынаходніцтва гэты інтэрнэт! А то бо гэтая дурніца пакусала б усіх..
Для тебе, совкового комсомольчика, навіть таблиця Піфагора є дурницею. Телепню, ти хоч уявляєш батьківщину винаходу гасу, керосину по вашому? А може ти хоч здогадуєшся про історію першого газопроводу в більшовицькій імперії? А може хоч здогадуєшся про теперішню кількість чартерних рейсів з спеціалістами з Прикарпаття та Баку в Тюмень та Сургут? А може хоч знаєш про історію пропаганди вашої Хатині на фоні дійсної трагедії в Корюківці? А може хоч здогадуєшся, за що Москва вбила Машерова? А може хоч здогадуєшся про дійсні питомі втрати білорусів в 2-й світовій війні на фоні видумок Машерова та Кремля? А може хоч здогадуєшся про вклад кафедри, при якій я навчався, на розвиток МАЗа та МТЗ?
Та ти, комсомольчику, навіть не можеш назвати навіть страви, які земляки дали світові зі своєї культури.

Ще один спец по демократії. Умора!
Лукашенко назвав перемогу Трампа поверненням до "справжньої демократії"

Насправді, таким персонам, як Лукашенко та Путін варто при Трампу піджати хвоста.
Одноманіття думок про наслідки виборів в США просто вражає. Трамп здасть Україну, Трамп буде дружити з Путіним і т. д. Насправді Трамп є найбішою загрозою для Путіна. Якщо Клінтон була для Путіна прогнозованою, що давало можливість Московії вибирати шляхи боротьби з нею, то Трамп якраз несе загрозу Путіну по тій же самій причині, що несе й Путін загрозу світові - НЕПРОГНОЗОВАНІСТЬ та НЕПЕРЕДБАЧУВАНІСТЬ. Якщо до цієї характеристики Путіна додається невеликий ресурс Московії, то до непередбачуваності Трампа додається величезний потенціал США. Для прикладу, все оте бикування Кремля в Сирії при нерішучому Обами може відразу припинити непередбачуваний Трамп передачею сирійській опозиції ефективних "Петріот", що відразу зроблять неефективними оті чадячі димом "Кузнєцови" та натаскані комплекси "С-400". Отже, радуватися Путіну чи піджати хвоста...?
До речі, і нашому Пєті варто остерігатися Трампа, бо останній не буде панькатися з нашими олігархами та їх способом життя.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу