Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Ти з якого дуба там, в своїх болотах, впав? Ти хоч біографію його прочитай, онучок НКВД-шників.
Пенсіянер, мне за Беларусь ня сорамна!
А яка ж свиня своє болото не хвалить.
Літаральна любуюся.
Чим? Тим, що гопники з ВКЛ майже втратили свою мову? А може тим, що не освоїли навіть елементів громадянського суспільства? А може тим, що за дешеві енергоносії продалися ординцям? А може тим, що в тебе росте малолітній хан твого улусу під іменем Коля? а може тим, що в часи, коли я в Уручьїнській дивізії командував ротою, в Мінську в загальної маси очі вилазили з своїх гнізд від реакції, що совковий офіцер пробує говорити по литвинськи?
Вось такая "інертність культури"
Та ти, вихованець "Истории КПСС", навіть не здогадуєшся про суть цього наукового терміну.

Дык ты, аказваецца, мой былы сябар па зброі, амаль што аднапалчанін!
Я скоріше був твоїм побратимом в повазі до білоруської мови. я по приїзду в дивізію в 1971 році знайшов в Мінську курси білоруської мови і цілий місяць відвідував їх з поваги до народу, серед якого вимушений по волі імперії служити. А служив я в 334 гвардійському полку як "двухгодичник", бо мав фах конструктора бронетанкової техніки. Начальник бронетанкової служби округу умовляв залишитися служити в Мінську на посаді по певному вибору та я не захотів і повернувся в Україну, в якій здуру умовив себе знову себе в кадри СА, про що потім жалкував.
Все це було начебто позавчора...

Ой, не пагаджуся... За савецкім часам у Крамлі сядзелі днепрапятроўскія перцы - Брэжнеў з хеўрай. А перад Брэжневым - хахол Хрушчоў. Чаго толькі варты падарунак Украіне з барскай рукі ад Палітбюро Крыма! Калінінградскую вобласць Беларусі, чамусьці, не падарылі, хаця засялялася яна пасля вайны ў дужай ступені беларусамі. Ды што там пра Крулевец казаць, калі беларускі горад Беласток аддалі палякам, а польскі Львув - украінцам. Але не гэта галоўнае.

Скільки вже можна про того "****а" Хрущова. От іменно шо "*****" - такий як Янукович і його компанія. А взагалі він родом з Росії, не розповсюджуйте ці дурниці.

Ще один сурогатний державотворець, який плював на конституційні обов'язки депутата.
0
0
0
5

AdRiver

Нардеп Дмитро Ярош, який відвідав лише 5% з усіх пленарних засідань парламенту, не переймається своїми прогулами.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українскій правді".

"Коли я не бачу необхідності перебувати там, то чого сидіти. Я не раз казав, що від окремого позафракційного депутата не залежить нічого. Ну, посиджу, послухаю, кнопку понатискаю. І що? Я цей час краще використаю якось корисніше", - сказав він.

"При цьому, я чесний перед своїми виборцями. Коли обирався, говорив, що протягом 80% часу буду віддавати перевагу військовим питанням. Бо головна вимога моїх виборців була – не впустити війну на округ, який межує з Донецькою областю", - додав він, зазначивши, що "утисків совісті не має".
То візьми, так званий "спец по воєнним питанням", і залиш посаду депутата.

Прашу прабачэння, вышыванка збіла з панталыку...
В нього була жінка українка, Ніна Петрівна її звали, ось вона й привчила його до вишиванок, хоча ті райони теперішньої Московії, де Хрущов народився, в ті часи були досить україномовними. По археологічним розкопкам Рибакова ті землі входили в склад справжньої Русі, лиш в 2-й половині ХХ століття омоскалились.

Ага, так значыць - трошкі хахол!
Він був чистим москалем, якого оточувало в певній мірі українське середовище. До речі, навіть Потьомкін зі Смоленщини дуже добре знав українську мову, тому що ті землі примикали до української Стародубщини. Та ******* мову поступово душили. Для прикладу, в тій же українській Берестейщині, яка по волі Сталіна попала в склад Білорусі, до 70-х років масово жила українська мова. В мене в роті було три хлопи звідки, так Ковальський розмовляв на чистій українській мові. Берестейщина - це землі, де народжувалась УПА.

Скільки вже можна про того "****а" Хрущова. От іменно шо "*****" - такий як Янукович і його компанія. А взагалі він родом з Росії, не розповсюджуйте ці дурниці.

а с крымом тогда нам зачем он помог? а сталин зачем нам кусок польши приватизировал вместе с молдовой?

Сьогодні написав заяву про відставку Саакашвілі. Нарешті грузин почав допетрувати, що Пєтя його просто використовував, як таран в боротьбі з Пєтіними ворогами. При цьому сурогатний "гарант" залишив грузинаів "один на один" з добре згуртованою мафією. Це в стилі "шоколадного" - загрібати жар чужими руками, при цьому всіми командувати і ні за що не відповідати.

Прашу прабачэння, вышыванка збіла з панталыку...

pic_53cc039d2528ba383d4c038b17358ac8.jpg

а с крымом тогда нам зачем он помог?
Якби ти був більш освіченою людиною, то написав би слово "помог" в лапках, бо то була таке економічне навантаження для зруйнованої війною України - поправляти те, що натворили тамбовці в Криму після депортації корінних народів звідти. В 1954 році в Криму була по суті пустеля, в яку потрібно було постійно вливати людські, фінансові та природні ресурси з України.

Цікава, што Нікіта Сяргеевіч сам казаў на гэты конт? Паспрабую пашукаць...
Та що там Хрущов. Найкраще його охарактеризовували в самому Політбюро - його позаочі називали "курський свинопас".

Нагадую всім відвідувачам теми, що в ній задекларований аналіз перетворень в Україні.

Даю для аналізу плакат, який я приготував для пікетування розтовстілого паразита Петренка з його Мінюстом.
ТУТ ПАРАЗИТУЮТЬ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІ ЖЛОБИ, В ЯКИХ СТАТКИ РОСТУТ ПРЯМО ПРОПОРЦІЙНО ЮРИДИЧНОМУ БАРДАКУ В НАШІЙ СУРОГАТНІЙ ДЕРЖАВІ. В НАРОДУ ЗАЛИШИЛАСЯ ЛИШ ОДНА УПРАВА НА ЦИХ ПАРАЗИТІВ – КОКТЕЙЛЬ МОЛОТОВА.
ТАК ЩО, ЗЕМЛЯКИ, ГОТУЙТЕСЯ

Даю для аналізу плакат, який я приготував для пікетування розтовстілого паразита Петренка з його Мінюстом.

Цитата:
ТУТ ПАРАЗИТУЮТЬ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІ ЖЛОБИ, В ЯКИХ СТАТКИ РОСТУТ ПРЯМО ПРОПОРЦІЙНО ЮРИДИЧНОМУ БАРДАКУ В НАШІЙ СУРОГАТНІЙ ДЕРЖАВІ. В НАРОДУ ЗАЛИШИЛАСЯ ЛИШ ОДНА УПРАВА НА ЦИХ ПАРАЗИТІВ – КОКТЕЙЛЬ МОЛОТОВА.
ТАК ЩО, ЗЕМЛЯКИ, ГОТУЙТЕСЯ

Непоганий плакат

По-перше, як на Вас подивяться, коли Ви з'явитесь з цим плакатом?
Тут є дві точки зору: або як на божевільного, або як на те що у нас демократія і кожен може ходити з будь якими плакатами.
По-друге, загроза використовувати коктейлі Молотова викликає карну відповідальнісь.
Провокатор:ганьба:

Останнє редагування:
што гэта ў вас за дэмакратыя такая, што каб змяніць уладу, трэба ўжо каторы раз хапацца за дубіны-кактэлі? Можа, ну яе ***** гэту дэмакратыю?
Тобі ще рано це зрозуміти. Починай вивчати історію "Хартії вольностей" з послідуючою Кромвелівщиною, потім перейди до взяття Бастилії зі стратою Людовіка 16 та історією ряду французьких революцій. А поки що мовчки ковтай соплі під проводом українського цигана Лукашенка. Ось стануть у вас енергоносії на рівні світових цін, тоді й поговоримо. Ознаки краху вже є. Скільки в вас телевізорів зараз випускають? А яка ціна МАЗів буде при світовій ціні на енергоносії, метал та електричну енергію, чи буде збут цього дорогого непотрібу. А може ви вже навчилися будувати багатопартійне суспільство та вибирати щось достойне з політичного непотрібу? А може в вас збудована незалежні судова система з мережею ЗМІ. Ой весело в вас буде при вашому переломі зі здачею влади вказаним вище циганом, куди там до ваших подій хахлам. Чи ви надієтеся, що ******* вам іншого хана виберуть?

Можа, ну яе ***** гэту дэмакратыю?

Знакомый на днях приехал из Белоруссии.
Впечатления - все чистенько, аккуратно, но живут бедно.
Помог купить родственникам стиральную машину, ибо сами не могли никак грошей наскрести.

Вот фото города Гродно:

grodno.webp

Красиво, чистенько, но пусто на дорогах, машин нет, потому что нет денег.

Ну а пока последние новости из Белоруси:

"Утром 7 ноября на площади Независимости в Минске состоялся митинг членов провластной Коммунистической партии Беларуси.

В день 99-й годовщины Октябрьской революции они возлагали венки и цветы к памятнику Ленину. В акции участвовали также студенты и учащиеся.

Радыё Свабода поместило фотографии, на которых видно, что молодые люди расписываются за участие в митинге коммунистов".

8ddfb74c2c17783062be1577eb80d26b.jpg

Ото демократия по белорусски.
Как и вот эта:

edfc7b15803746a8bbf0409e8e5aa5b0.jpg

Но мы уже это пережили и возврата не будет.

Знакомый на днях приехал из Белоруссии.
Впечатления - все чистенько, аккуратно, но живут бедно.
Помог купить родственникам стиральную машину, ибо сами не могли никак грошей наскрести.

Вот фото города Гродно:

grodno.webp

Красиво, чистенько, но пусто на дорогах, машин нет, потому что нет денег.
Фото класні. Особливо міста Гродно. Можно навести посилання, а бажано ще Exif. Якою камерою знімалося, з якого місця, яка витримка, діафрагма, чутливисть, фокусна відстань?

Фото с сайта "
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
"

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу