Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

хлопотно это сделать с властьпридержащими...
Та вашому регіоні все було хлопотно. Кого ви тільки там не терпіли і кому лиш не служили. А все тому, що туди приперла бидляча культура донських кізяків, які служили всім підряд, хоча при цьому мали масу показушного гонору. Згадую з історії, як вони не могли навіть взяти в турків Азов. Це в час, коли запорожці били турка навіть в Анатолії.

На противагу талдиченню Порошенка про безальтеративність Мінських угод дійсно здорова думка.
Агресію Росії треба зупинити через посилення армії України, - екс-посол США

у вас есть альтернатива?
Безсумнівно, і не одна.
Безсумнівно, що не в твоєму.
стоит задуматься об итогах майдана
Для цього потрібно було бути його учасником і мати діючу думалку. Я сумніваюся, що вона в тебе є.

Безсумнівно, і не одна.

Безсумнівно, що не в твоєму.

Для цього потрібно було бути його учасником і мати діючу думалку. Я сумніваюся, що вона в тебе є.
судя по итогам майдана у вас она есть))
Есть хорошая пословица жизненная - "***** думкою богат"
не относите ее на свой счет :клас:

судя по итогам майдана у вас она есть
А ти хоч здогадуєшся про суть їх?
Есть хорошая пословица жизненная - "***** думкою богат"
Жлобу не присуща суть мрії. Цей дописувач мені нагадує мого командира, ген. Шоніна. В того тупаря теж не було навіть уяви про суть винахідництва, роль в ньому мрії людини, спроби вирватися за межі банальної людської сірості. він навіть не уявляв, що людина може щось альтернативне створити, тому на любій технічній нараді в нього було стандартне запитання звичайного жлоба - "А где вы это видели?"
Найстрашніше те, що мільйони ось таких постколоніальних мутантів типу Andrey_PL сприймали по бидляцьки позитивно банду Януковича, спокійно спостерігають невігластво та безповідальність нових зграй пройдисвітів при владі і з іронією відносяться до тих людей, які хочуть вирватися з цієї культури "рашен", яка не сприймала ніяких декабристів, зустрічала в штики новизни Наполеонів.

Мабуть до тих пір, коли його з сином відправимо в окопи без права дати адекватну відповідь ворогові.
из той же серии: после победы участники майдана восторженно кричали -а если не понравится эта влада, и ее выгоним!

с историей у тебя туговато однако
Дійсно, з вашою "історією" від Міллєра та "Истории КПСС" в мене туговато. Так назви хоч одну видатну битву донських кізяків.
Ну на сегодняшний день в нашем регионе решена проблема над которой ты здесь так усиленно бьешся.
Рєшєна, рєшєна... зібрався за століття зброд гопників, повністю знищив колись квітучий край, екологічно і культурно, а тепер вирішує Бог для цих гопників і демографічну проблему - більше половини біженців не хочуть туди повертатися. Так що, закінчився "длінний рубль" для понаєхавшіх туди.

Чергова безпардонність та невігластво сурогатного президента. Попри ст 6 Конституції по розмежуванню влади цей пройдисвіт дає команди уряду піднімати мінімальні зарплати, але при цьому "забуває" вказати, де для цього гроші брати. Новітній генсек налице. А гонору при цьому скільки!

Немного о Европе, которую нам вроде бы еще догонять и догонять. На днях моя сестра пишет в своем фейсбуке из Рима:

О, как я люблю Италию и горячий темперамент итальянцев !

Так быстро, всего за 2 месяца, путем неоднократных переговоров с операторами, менеджерами и даже замдиректора одного итальянского провайдера - наконец-то восстановили интернет в квартире...но уже с другим провайдером, подключение к интернету от которого ожидали и всего-то каких-то 22 дня...

А вот в бедной Украине мне подключили интернет через полчаса после звонка провайдеру...Ну так это ж в Украине, куда уж нам до Европы... :)

Немного о Европе, которую нам вроде бы еще догонять и догонять. На днях моя сестра пишет в своем фейсбуке из Рима:
І чогось ця сестра втекла від середовища, в якому інтернет можна встановити за годину. Чудасія! А чого сестра не зрівняла наших злодіїв при владі з їхнім на призвіще Берлусконі? Та повернемося до України.
У Кабміні півроку ламали голову, як підняти мінімальну зарплату
Як можна "ламати" голову, коли ця сурогатна і паразитична структура поряд з міністерством спорту (не фізичної культури народу) не має міністерства промислової політики, яке б "ламало" голову над шляхами реанімації знищеної промисловості?

Ну, не *****?
Президент Петро Порошенко заявляє, що кандидати у президенти США піднімають тему України, оскільки без неї приречені на поразку.

Про це він сказав під час виступу в університеті "Острозька академія".

"Подивіться на перебіг подій на виборах у Сполучених Штатах Америки, коли наввипередки кандидати кажуть, як вони люблять Україну. Чому так трапилося? А не любити Україну не можна. Бо ти приречений на поразку", - сказав він.
Коли це і хто признавався в любові до держави, в якої ВВП на душу населення є на рівні відсталих африканських країн?

Порошенко: За 4 доби я спав 7 годин
Невже гроші від продажу Рошену перераховував? Як казав мені один розумний наставник - молодець не той, хто просиджує на роботі, а той, в кого є результат від цього просиджування.

Останнє редагування:
Бідненький, аж шепелявити почав від такої долі. Заробляв на служінні Морозу, Ющенку, Порошенку. Ось тільки толк його для України мізерний. Десь в мене валяється лист від нього з часів його радництва Ющенку, плакав, як йому тяжко від непосильної служби.
Луценко 5 днів не бачить дружину, яка "мордується" з е-декларацією

У Roshen заявили, що Путін не дає їм продати Липецьку фабрику
От гад цей Вовік! Він Петі не дає і інші багатства продати, не дає нашому сурогатному президенту й налагодити виробництво танків та виконувати конституційні обов'язки. Для Пєті війна, яку затіяв Путін, як паличка-виручалочка, все на неї можна списати, і крах гривні з повним обезціненням праці народу, і наявність феодальних Феофаній з ДУСями для новітнього генсека...

Ось як оцінює невігластво та популізм Порошенка Бальцерович
Підвищення мінімальної зарплати вдвічі - до 3,2 тисяч гривень, запропоноване урядом на засіданні в середу, 26 жовтня, виявилося неприємним сюрпризом, про який не знали радники і міжнародні партнери України.

Про це на брифінгу заявив співголова Стратегічної групи радників Лєшек Бальцерович, передає УНІАН.

Останнє редагування:
Вчора дивився Шустера, де розглядали діяльність ГПУ по розслідуванню злочинів відносно України. Лиш після трьох років початку Майдану ці паразити щось там починають розслідувати. Хоча ще на початку 2014 року я передавав самозваним вождям Майдану план дій відносно цього під час організації там так званого Фронту, для запису до якого стояли величезні черги. Як бачите з наступного, нинішні наші вожді відносно деяких проблем, викладених в пропозиції, навіть не думають піднімати задум для розгляду, тому що для них особисто це не потрібно.
- В складі фронту формуємо наступні комісії по розслідуванню:

o Діяльності особисто Януковича В.Ф.

o Діяльності угрупування під назвою «Партія регіонів» по захвату бувшого всенародного майна та влади в Україні.

o Діяльності КПУ та інших структур «5-ї колони» на користь сусідньої держави.

o Діяльність Кравчука, Кучми, Ющенка, Януковича на відповідність їх обов’язкам Президента України.

o Причин прихватизації бувшого загальнонародного майна кучкою пройдисвітів і залишення народу без прав на цю власність та відповідність цього ст. 1 Конституції відносно «соціальна».

o Причин катастрофічної концентрації багатств та важелів влади в певних осіб, що породило в Україні олігархічно-феодальний режим.

o Причин захоплення інформаційного простору України кучкою пройдисвітів, які паразитують на ньому «масовим зароблянням на рекламі», розносячи бацилу жлобства в культуру народу.

o По люстрації державного апарату.

o По діяльності Генпрокуратури, судів, СБУ та Міноборони.

o По спробі нехтування ст.11 Конституції з її акцентом відновлення культури українців з їх мовою включно.

o Виявлення пробілів та невідповідності в Конституції України за 1996 рік та підготовка змін до неї.

Жалувався наш сурогатний гарант, що 7 годин за 4 доби спав. Серйозними справами займається, це ж треба, скільком руку потиснути з барського плеча.
Порошенко наградил 109 военных-участников АТО

Останнє редагування:
Ці *****и думали, що авантюрою в Криму та Донбасі злякають українців та поставлять на коліна.
Росіян розлютила емблема військової розвідки України
З мого гасла, яке я передав серед інших Яценюку на початку грудня 2013 року перед першим віче
Попередити народи Московії про те, що вона своїми агресивними діями створює прямого ворога в себе на кордоні трохи більшого за Чечню та Грузію разом взяті.

вы сами-то в этот бред верите ? Какие "вчэные" , "проФФФесоры бебики" ?
Безсумнівно, потомок угро-фінських мерян.
понимаю много букв чужого для вас языка , можете не осилить
На відміну від тебе я навіть тюрків Карамзіна та Уварова осилив.

вы его выбирали , вам его на своей шее и тащить .
Є такий варіант картини Рєпіна "Бурлаки", він називається "Бидло імперіалізму", так ось в культурі диких москалів тягнути на плечах свого хана, а українці живуть з іншою культурою по відношенню до влади. філософія тієї культури висвітлена в словах українця Гоголя - "Я тебе породив, я тебе й...". Та повернемося від зальотних москалів до України.
Оті вояжі нашого сурогатного президента в ролі міністра закордонних справ мають певний результат. Попри ігнорування маси внутрішніх проблем, за які він відповідає по Конституції, попри масу малоефективних поїздок по закордонах він фактично добиває колись з такими потугами сколочене Балтійсько-чорноморське братство. Грузія по суті випала з друзів України, Молдова теж... Висновки про ефективність Пєті робіть самі.

Сьогодні відправив Білецькому, народному депутату, який не ходить в ВР, керівникові корпусу "Азов" пропозицію зайнятися крім піару типу факельної ходи ще й практичною діяльністю в напрямку вирішення проблеми масового безробіття та невигідності виробництва в умовах цієї сурогатної держави. нагадаю, що недавно в них був конфлікт з власниками заводу "Атек", які замість реанімації виробництва пробували здавати залишки технологічного фонду в металобрухт. Почекаємо на реакцію.

Сьогодні відправив Білецькому, народному депутату, який не ходить в ВР, керівникові корпусу "Азов" пропозицію зайнятися крім піару типу факельної ходи ще й практичною діяльністю в напрямку вирішення проблеми масового безробіття та невигідності виробництва в умовах цієї сурогатної держави. нагадаю, що недавно в них був конфлікт з власниками заводу "Атек", які замість реанімації виробництва пробували здавати залишки технологічного фонду в металобрухт. Почекаємо на реакцію.
Шо мале, шо старе....................
С нетерпением ждем реакцию, именно для этого они и предназначены

С нетерпением ждем реакцию, именно для этого они и предназначены
Навіть мале та старе не написало б таку дурню. Хто чи що вони призначені, хоч сам зрозумів?
До проблем України. Ось які свіжі новини я записав відносно невігластва нинішньої влади.
прийшло повідомлення про відставку керівника державної телекомпанії України Аласанії за його бажанням, яке він коментував так: "Влада (руками Мінфіну) врахувала бюджет Євробачення в бюджет НСТУ на 2017 рік. Себто, від 1,2 млрд. грн, передбачених законом для розбудови Суспільного мовника в 2017 році, держава відбирає 450 млн. грн. витрат на Євробачення, 250 млн. грн відбирає у вигляді платні за трансляцію, 149 млн. грн. відбирає видатками, і 46 млн. грн. комунальними платежами забирає місто. Ще 112 млн. грн. апріорі йдуть на міжнародну діяльність (Олімпіади, чемпіонати світу тощо). В залишку — 193 млн.грн. Владо, ти серйозно?".
Як бачите, на побудову державного інформаційного простору від сурогатної держави йде коштів на рік в два рази менше ніж на непотрібне для України в умовах таких злиднів Євробачення. Для зрівняння я повідомлю, що Кремль для однієї зарубіжної пропаганди виділив більше 250 млн фунтів стерлінгів, що прирівнюється до майже 8 мрд грн. Як кажуть, коментарі зайві. Тому й втратила Україна вплив на Грузію та Молдову, я вже не кажу про Придністров’я та емігрантів з Тюмені.

Оця внутрішня постколоніальна зараза страшніша для України ніж Путін.
Проросійські сили влаштували істерію через законопроект про українську мову в ефірі

Украина на переломе???
очень странно это слышать...
и так 25 лет...
одно только и видим и слышим и по телику и на майданах.. и так усе 25 лет лживой независимости...
хотя в реалии, украину давно захватили США, грузины, евреи...
все, кто угодно, только не украинцы!!!
мне уже тошнит, от фраз потерпите, затяните пояса, и вот скоро прорвет и Украину щастям таки завалет...
а в реалии, с каждым годом, месяцем, днем, часом, минутой, секундой жизнь всё хуже и хуже...
и где это дно нищеты и предела???
так глубоко, и паскудно Украина ещё ни разу не опускалась...
просрать территории, економіку, промышленность, аграрный сектор, лёгкую, текстильную промышленность... этож надо так постараться...
они 25 лет министрами, депутатами, премьерами, президентами и так накэрувалыся, шо всрався чомусь ******* и клятый путин....
где **** здравый ум, рассудок и логичность????
вот **** куда не глянь, разруха, нищета, вакханалия и беспредел, и в любой сфере жизнедеятельности....
в подъездах *****но, насцано... это путин и памятник Ленину виноваты....
большие оплаты за ЖКХ, газ, свет, воду.... это путин и памятник Ленину виноваты....
доллар под тридцать гривен.... опять путин и Ленин....

не надоел этот цирк????

все депутаты и министры не в кабинетах, не в зоне АТО, а на всяких теле шоу... и они всё время нам розповідають казку, типа не нужно ничего решать, давайте краще побалакайэм А ЯК ПОКРАЩЫТЫ ЖЫТТЯ ПЭРЭСИЧНОМУ ГРОМАДЯНЫНУ....
одни тольки и балачки.... и так усе 25 лет БАЛАКАЮТЬ....
тьфу мля, аж противно, не страна, а гандурас....
этож надо народ за ***** держать...
если подумать...
вы приходите в магазин, а вам на пачке макарон, майонеза, сметаны, лапши БОЛЬШИМИ буквами написано 20% БЭЗКОШТОВНО, ЭКОНОМ УПАКОВКА...
мля, это шо бизнесмен специально нам 20% бесплатно накладывает этого типа сьедобного* ******????
меня больше интересует, они шо реально думают шо мы ******???

шо деяца...
на работе коллеги шото стали таки громко возмущаца....
и всё вспоминають ихнюю мать, и тех кто скакали, и тех кто ими управлял, и тех кто ныне в креслах руководства всея* украины сидять...
короче, поприходили квитанции за газ, свет, воду, и тоже ЖКХ....
успоминають ворюгу януковыча уже как отца нации, шо при ньому то таки нам жылося кращэ... успоминають дэшэвый газ по 72 копийкы за куб, проты сьогоднішній по 7 грывнив и 20 копийьок.... бо раніше сплачували усього за місяць 72 грывни, а сьогодні уси 720 грывнив... и цэ тилькы за газ...
А щэ за світло, воду, якэ здорожчало на 350%..
короче,расклад такый, як тилькы разговор идэ про владу зразу звучыть нэпрозвольнэ багатоповэрховэ и шо паскуда головнэ на москальский враждебний мови....
про патриотизм, як корова языком злызала...
ось такэ нэвтишнэ...
PS
оцэ напысав, та гадаю, чы нэ прынызыв чы я когось, чы нэ настрополыв на чыюся нацию та ворожнэчу, чы можэ щэ якэсь правыло порушыв ( мать)....
но по телику кажуть шо вынуватый лично путин...

****, вот где чернобыльская авария аукнулась....

давайте будем честными, хотя-бы перед самим собой....
а чего вообще достигла эта независимая Украина за усе 25 лет???
мож хоть какую собачью будку для народа построила????
оголосите ПЭРЭЧЭНЬ ДОСЯГНЭНЬ, а то так хочеться запышатыся, закохатыся....

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу