Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А із досягнень лише знайомі що щось мають.
Андрюха, треба було вчитись працювати головою, а не ротом.
Колонка в Телескопі для читачів електропотяга в Буди?В 20 лет я уже был редактором отдела самого популярного издания в городе.
Не заздри, сьогодні я сучасне ХФ. А ти історія.в главном перестали появляться раз в неделю темы
Колонка в Телескопі для читачів електропотяга в Буди?
Я інженер - системний аналітик що працює за спеціальністю.
А ти читаєш прогноз погоди в мікрофон![]()
Колонка в Телескопі для читачів електропотяга в Буди?
Я інженер - системний аналітик що працює за спеціальністю.
А ти читаєш прогноз погоди в мікрофон![]()
Соц мережі - це пусте.Инстаграм и там я ТОП)
Саме так, без оствіти, без спеціальності, без своєї квартири, без сім'ї.я же никто
У нас різне поняття про нові спеціальності.
Я зрозумів твою точку зору, проте я не згоден тому що вкладаю в поняття навчитись більш складні навички, не механічні.
Хирургия - тоже механический навык?
Пилотом вряд ли, там таки своеобразный отбор, а мединститут сможет закончить, если не полный дурак, я думаю. Программистом тоже, не святые горшки обжигают.От Берколь наприклад в сорок три зрозуміє що не в радіо мікрофоні щастя і зможе стати хірургом чи пілотом чи програмістом?
Я зрозумів, калоші подобається коли на неї хоча б реагують. Тому детка, хуй тобі в не моя реакція більше.
Я бачу, що ты якось бэз справжнього натхнэння займаешься выхованнямДетка - дитинко, невдалый![]()
Я бачу, що ты якось бэз справжнього натхнэння займаешься выхованнямвыбыванням руського духу з ТСа, вчытэлько. Якось выбирково. Якось раз-пораз-черездва. Як то так - пропустыла його «кормити симью» ?!?
Цэ всэ одно, якби собака лаяв через раз. Нэсэрьйозно.
Так же, как и ты, реагируешь далеко не всегда, когда я твою сыночку хлестаю, мать. Представь, как ты не
дорабатываешь![]()
Соц мережі - це пусте.
П'ять ведучих радіо на Харків каже лише про те що радіо нікому не потрібне тут.
Та нэ выстачае ниякых сыл на тэбэ.
Ты затялася. Маеш щось особыстэ до ТСа. Бибипа ж омынаеш дэсятьмя дорогамы. Тому що бойишься.
Ще й часу нэмае -йедрошурошэню ж бэз пэрэрв, абы пэнсионэриты в тому самому Егыпти, якый ты, молода-дурнатак знэважлыво потоптала.
Зачем мне это нужно, у меня букинг, я просто продаю людей)Ні.
А в тебе є приклад коли наприклад механік чи бухгалтер, після сорока став хірургом?
От Берколь наприклад в сорок три зрозуміє що не в радіо мікрофоні щастя і зможе стати хірургом чи пілотом чи програмістом?
ХЗ про кого ты и шо ты мелешь. Давай свои жопоболи держи при себе.