Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

У Хрея всьо Рошен! :)

🔴 08:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 08:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
787

Ты нэ зискальзывай. Вчытэлюеш - так вчытэлюй по-справжньому. Можлыво ТС потрэбуе домашнього навчання :увага:

Этому тупарю оно не поможет. Не хочет он учиться.
Оно радёханько, что дурёханько.

Там где для тупорылых родственников Хруя коммерч диджей будет стоить 2500, мне он обойдется 500. Ведь хруятина не слушает радио и не знает что ставить на свадьбах, поэтому его даже туда не зовут)

Пилотом вряд ли, там таки своеобразный отбор, а мединститут сможет закончить, если не полный дурак, я думаю. Программистом тоже, не святые горшки обжигают.
Це ти так вважаєш.
В реальності - ні. Лише одиниці на тисячі здатні.
Програмістом взагалі майже не можливо стати за бажанням, тільки якщо є відповідний технічний склад розуму. Сорокарічний гуманітарій ніколи не стане програмістом що вартий хоч щось.
Теж саме і про хірурга. Банально після сорока йому не вистачить часу десять років навчання та практики ще на десять щоб його допустили до серйозних операцій.

Тому я правий. Після сорока ото хіба що малювати, писати книжки та вести блоги. Якщо обраний шлях в 20 років виявився хибним.

Там где для тупорылых родственников Хруя коммерч диджей будет стоить 2500, мне он обойдется 500. Ведь хруятина не слушает радио и не знает что ставить на свадьбах, поэтому его даже туда не зовут)

Так я з самого початку казав що ти тамада.
А ти віднікувався :іржач:

А ты на какой станции работаешь? А то я только Радио Рокс слушаю.

Послушаю тебя, похвастаюсь коллегам, что общался с тобой на форуме.

Ти так любиш акценти за зовнішності робити і зовсім мовчиш про інтелект.
Ти тілом заробляєш а не головою?

встречают по одежке, а так как я молод и перспективен, всегда планирую новые знакомства и сотрудничество с разными людьми, я должен выглядеть лицеприятно. А вот ты походу уже приплыл в 35 лет к берегу и колышишься там в тине и жире. Когда тебя вышвырнут с работы, ты поймешь что зря довел себя до такого кошмарного вида:) И опять таки, о каком уме речь, ты обычный кнопкодав на ставке, у тебя даже ума не хватает в эпистолярном жанре не допускать руссизмов позорных)

встречают по одежке, а так как я молод и перспективен, всегда планирую новые знакомства и сотрудничество с разными людьми, я должен выглядеть лицеприятно.

Воу воу, малыш, полегче:D слишком горячо:D

сказал покотиловский колхозник на ведре 2003 года с продавленным серым седлом работающий по специальности :)

так в мене і немає тисяч підписників і хуй від мого тіла не встає.

А в тебе все інакше...ти сексі, ти розумний, на тебе маструбують прихильники, ти керівник медіа холдінгу з космічними заробітками на рекламі, арт директор кафе де вечеряє Петро Порошенко. Проте статків немає зовсім.

Тому закрадається думка що ти щось не те робиш. Цеж логічно.

Назад
Зверху Знизу