4000 грн на місяць

Тризна

то ли дело сейчас, тихесенько в куточку
q=tbn:ANd9GcT-mYlQF624Hd15wcZyXgpbd4H_FKcJ1LLMZA&s.webp

Колись було норм і похорони фотографувати
Колись було норм навіть похорони фотографувати. Ось, 1977 рік, ховають мого діда, за 2 роки до мого народження. батя фоткає
IMG_0054.webp

Мабуть аж до 70-х по Клочківській дозволялось ходити процесії.
Декілька запам'яталось.

Православие на постсоветском пространстве вообще содержит огромное количество языческих обрядов, которые прямо в него вмонтированы
як і будь яка гілка християнства будь де: діа лос муертас в Мексиці, або Фашинг в Німеччині... :незнаю:

Колись було норм і похорони фотографувати

Колись було норм навіть похорони фотографувати. Ось, 1977 рік, ховають мого діда, за 2 роки до мого народження. батя фоткає
У мене є подібне фото 1958 року. Похорони моєї прапрабаби. На подвір'ї навколо труни зібралась вся велика родина.
І є фото цього ж подвір'я зими 2025/2026, на якому в повітря летять шматки кацапів, які ховались в сараї. Жили як свинособаки - і подохли так само. Нехуй шастать. 👋

У мене є подібне фото 1958 року. Похорони моєї прапрабаби. На подвір'ї навколо труни зібралась вся велика родина.
І є фото цього ж подвір'я зими 2025/2026, на якому в повітря летять шматки кацапів, які ховались в сараї. Жили як свинособаки - і подохли так само. Нехуй шастать. 👋
В мене якщо б родина зiбралась б то хтось би сiв нахуй по 115 нахуй. Фото у вас пiздець панове

Сьогодні був на 3-х кладовищах біля рідних похованих людей та ще маршрут лежав мимо двох проїздом . Звернув увагу.що практично немає відвідувачів . Навіть в порівнянні з минулим роков менше не вдвоє,втроє,а в десять разів...Всі кладовища розташовані кругом міста-Солоницівка,Мерефа,Південний і машин на дорогах не більше чим у звичайний день...

В моєї бабушки тожє такоє було в фотках примєрно тово ж періода 🤧 я долго була в шоках от увідєново

Сьогодні був на 3-х кладовищах біля рідних похованих людей та ще маршрут лежав мимо двох проїздом . Звернув увагу.що практично немає відвідувачів . Навіть в порівнянні з минулим роков менше не вдвоє,втроє,а в десять разів...Всі кладовища розташовані кругом міста-Солоницівка,Мерефа,Південний і машин на дорогах не більше чим у звичайний день...
Я теж був. Машин дійсно без ажіотажу, але людей на кладовищі немало. Вважаю, що із-за погоди люди на затримувались надовго.

Був сьогодня в Південному, народ прісутствовал.

Сьогодні ходив на кладовище, дуже мало людей, поклав поминальне, та й пішов додому

В моєї бабушки тожє такоє було в фотках примєрно тово ж періода 🤧 я долго була в шоках от увідєново
Я була ф шокє недавно від рілса з ідеєю "ну нарешті цукерок пожрем" :D знято як з гробнички збирає. Харківський паблік. Кажу нормально Харків себе чухає. Хоче - цукерки жере, хоче - підхоронює при потребі до близьких. Хоче он - не їде бо дощ сука :D який нарід лінивий пішов, при тому що все в доступі, шо хочеш те й роби. У нас з усіх ритуально-поминальних розваг тільки просити військових урну з дрона скинути. :D

А вже ж не один вовчанин в Харкові помер і в урні чекає кращих часів, 💯 Можна скооперуватись, найняти у хлопців кажана, причепити кілька урн, і хай на цвинтарі скине. А шо робить, як по другому до батьків не добратись, а в людини може така воля була.

Назад
Зверху Знизу