Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
вакцинируется? ответственный ...то ли дело сейчас, тихесенько в куточку
![]()
Бустер!вакцинируется? ответственный ...
так может и те на фотографиях заряженную воду через телевизор пьют, нам то там не наливали, поэтому мы точно что там не знаемвакцинируется? ответственный ...
Колись було норм навіть похорони фотографувати. Ось, 1977 рік, ховають мого діда, за 2 роки до мого народження. батя фоткає
як і будь яка гілка християнства будь де: діа лос муертас в Мексиці, або Фашинг в Німеччині...Православие на постсоветском пространстве вообще содержит огромное количество языческих обрядов, которые прямо в него вмонтированы

У мене є подібне фото 1958 року. Похорони моєї прапрабаби. На подвір'ї навколо труни зібралась вся велика родина.Колись було норм і похорони фотографувати
Колись було норм навіть похорони фотографувати. Ось, 1977 рік, ховають мого діда, за 2 роки до мого народження. батя фоткає
В мене якщо б родина зiбралась б то хтось би сiв нахуй по 115 нахуй. Фото у вас пiздець пановеУ мене є подібне фото 1958 року. Похорони моєї прапрабаби. На подвір'ї навколо труни зібралась вся велика родина.
І є фото цього ж подвір'я зими 2025/2026, на якому в повітря летять шматки кацапів, які ховались в сараї. Жили як свинособаки - і подохли так само. Нехуй шастать. 👋
В моєї бабушки тожє такоє було в фотках примєрно тово ж періода 🤧 я долго була в шоках от увідєновоУ мене є подібне фото 1958 року. Похорони моєї прапрабаби. На подвір'ї навколо труни зібралась вся велика родина.
Я теж був. Машин дійсно без ажіотажу, але людей на кладовищі немало. Вважаю, що із-за погоди люди на затримувались надовго.Сьогодні був на 3-х кладовищах біля рідних похованих людей та ще маршрут лежав мимо двох проїздом . Звернув увагу.що практично немає відвідувачів . Навіть в порівнянні з минулим роков менше не вдвоє,втроє,а в десять разів...Всі кладовища розташовані кругом міста-Солоницівка,Мерефа,Південний і машин на дорогах не більше чим у звичайний день...
Був сьогодня в Південному, народ прісутствовал.Сьогодні був на 3-х кладовищах біля рідних похованих людей та ще маршрут лежав мимо двох проїздом . Звернув увагу.що практично немає відвідувачів . Навіть в порівнянні з минулим роков менше не вдвоє,втроє,а в десять разів...Всі кладовища розташовані кругом міста-Солоницівка,Мерефа,Південний і машин на дорогах не більше чим у звичайний день...
погода не заохочуєСьогодні ходив на кладовище, дуже мало людей, поклав поминальне, та й пішов додом

Я була ф шокє недавно від рілса з ідеєю "ну нарешті цукерок пожрем"В моєї бабушки тожє такоє було в фотках примєрно тово ж періода 🤧 я долго була в шоках от увідєново
знято як з гробнички збирає. Харківський паблік. Кажу нормально Харків себе чухає. Хоче - цукерки жере, хоче - підхоронює при потребі до близьких. Хоче он - не їде бо дощ сука
який нарід лінивий пішов, при тому що все в доступі, шо хочеш те й роби. У нас з усіх ритуально-поминальних розваг тільки просити військових урну з дрона скинути.