Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

товарищам пенсионерам и другим голосовавшим за кернеса и оппозицонный блок

• Автор теми Автор теми Mimoprohodil
  • Дата створення Дата створення
Ну саме цього від вас й чекає ворог. Але кому я це кажу, вам до дупи. Тікайте, залишайте все,а хлопці.. нехай хлопці гинуть далі за цю нетеплу й нецивілізовану країну.
Розумієш, колись таки настає такий час, коли людині остопиздює боротися з *****асами і вона вмиває руки

Не хочуть люди змін, на краще (можливо) - то *** їм у горло, щоб голова не хиталася. Хай мають те, що мають.

Ворог чекає (С) Це нам він "ворог", а "ім" - так батько рідний. От нехай він їх і совокупляє, а мені таке не до смаку

Голосовал за гепу на форуме. На выборы не когда не ходил и конечно же не пойду. Увы но не верю там не одному человеку.

На прошлых выборах 11% харьковчан за него. На этих ненамного больше. Где 60% ?

По телеку сазали,в интернетах пишуть. Вы что, телеку не доверяете? А если серьезно, то из сознательных людей,пришедших на выборы вполне реальный процент.На одного молодого(из которых немало ставили галку за кого-угодно ,лишь бы не гепарда) дюжина пенсионеров(условно) и пару *****ов среднего возраста. Плюс учтите что многие люди вообще не в курсе "ху из ху" из кандидатов.

По телеку сазали,в интернетах пишуть. Вы что, телеку не доверяете? А если серьезно, то из сознательных людей,пришедших на выборы вполне реальный процент.На одного молодого(из которых немало ставили галку за кого-угодно ,лишь бы не гепарда) дюжина пенсионеров(условно) и пару *****ов среднего возраста. Плюс учтите что многие люди вообще не в курсе "ху из ху" из кандидатов.

60% из проголосовавших. Сколько это в процентах среди всего населения города ?

Голосовала за нашего мэра всей семьей, друзьями, соседями.Уверена Харьков будет процветать в отличии от Киева.
Поделитесь пожалуйста, на чем базируется вот эта Ваша уверенность. Несколько тезисов. Харьков будет процветать потому что, Киев будет не процветать потому что.

Голосовала за нашего мэра всей семьей, друзьями, соседями.Уверена Харьков будет процветать в отличии от Киева.

Уже начинает. Фото сегодня
59cc168ad264.jpg

Розумієш, колись таки настає такий час, коли людині остопиздює боротися з *****асами і вона вмиває руки

Не хочуть люди змін, на краще (можливо) - то *** їм у горло, щоб голова не хиталася. Хай мають те, що мають.

Ворог чекає (С) Це нам він "ворог", а "ім" - так батько рідний. От нехай він їх і совокупляє, а мені таке не до смаку

Запитайте себе, щоб було,як би хлопці на фронті мали таку ж думку?А краще запитайте в них самих, багато цікавого почуєте про себе. Чому одна людина йде на смерть за свою землю, знаючи все те,що ви перерахували тут,а інші тікають,бо їм "незатишно" ?! Я не можу це збагнути.

Ну старая судимость снята или погашена у него.
А как это может быть: снята судимость за мошенничество, рэкет, за скупку краденного? Он купил индульгенцию, женившись на дочери прокурора или просто купил? А, может быть, справка о шизофрении отменяет все судимости?

Запитайте себе, щоб було,як би хлопці на фронті мали таку ж думку?А краще запитайте в них самих, багато цікавого почуєте про себе. Чому одна людина йде на смерть за свою землю, знаючи все те,що ви перерахували тут,а інші тікають,бо їм "незатишно" ?! Я не можу це збагнути.
Не їбіть мені мозок, будь ласка
бо я зараз спитаю "якого *** ти не на фронті?" - і ми розійдемося довольні в різні боки
я вже не так щоб й дуже молода людина. В мене діти, в дітей - майбутнє. Яке повинно бути.
Якщо я збагну, що для дітей в Україні не буде майбутнього - вони поїдуть туди, де те майбутнє буде.

І не треба апелювати до патріотізму чи ще чогось такого. Коли хтось залишає якесь депресивне містечко чи село та їде туди, де є робота та нормальні умови для життя - це нормально.
Чи ви пропонуєте сидіти до останнього, бо "єсть такоє понятіє родіна!"?

Як більшість моїх співгромадян бачать за своїх керівників оппоблок чи кернеса - ну що, демократія. Але я не зобов'язаний ділити з ними наслідки цього їхнього вибору, тим більш я маю таку змогу.

Назад
Зверху Знизу