Вот придумал вопросы к ТММ, может кто, что добавит
Ознайомившись с «Договором про надання послуг паркінгу», прошу надати пояснення, які послуги входять в «Охорону спільного та неподільного майна», (вартість послуг 101,67 грн. за місяць без ПДВ) , а також пояснити, що таке «Спільне і неподільне майно».
Яку відповідальність несе «Виконавець», або «Охорона Виконавця», за зберігання мого транспортного засобу у разі нанесення йому пошкоджень, та у разі можливого викрадення?
Про що йдеться в п.2.2.5 цього Договору « Проводити за рахунок власних коштів ремонт власного майна», яке майно є моєю власністю? І що, згідно калькуляції входить у п.6 «Поточний ремонт паркінгу» (вартість послуг 20,83 грн. за місяць без ПДВ)?
Що мається на увазі у п.2.2.8 «Відшкодовувати Виконавцю витрати з проведення аналізу якісних показників послуг у разі не обґрунтованості претензій Споживача»?
Чому я маю сплачувати суму за « Вивезення побутових відходів» в «Калькуляції» п. 5(вартість послуг 0,76 грн. за місяць без ПДВ),
за «Дератизацію» п.8 в «Калькуляції» (вартість послуг 1,74 грн. за місяць без ПДВ),
за «Технічне обслуговування внутрішньо-будинкових систем водо-теплопостачання та водовідведення» п.4 в «Калькуляції» (вартість послуг 4,41 грн. за місяць без ПДВ) ,
за «Повірку теплових лічильників» п.6 «Калькуляції», (вартість послуг 0,49 грн. за місяць без ПДВ) ?
якщо я вже сплачую ці послуги у «Договорі на утримання будинку» ?
Прошу п.7.1 цього договору викласти у наступній редакції «Оплату за послуги цього договору Виконавець нараховує з дати відкриття роботи паркінга, або можливості користування паркінгом Споживачем, після підписання цього договору».
З повагою
По-моему, узнавать большого смысла нет. Есть инфа, что там цена порядка 330грн, типа там меньше машиномест.
Я думаю, и так понятно что ТММ не будет нести материальную ответственность за авто ни за 200грн, ни за 400грн в месяц. А 500-800грн в месяц мы с Вами не заплатим.
Так зачем платить больше двухсот грн? Откажемся от охраны в той форме, к-рую навязывает ТММ, и все будет работать.
Возникает вопрос: каким образом отказаться от охраны(кстати охрана дома внесена в калькуляцию договора по эксплуатации, где является дополнительной услугой) ,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
если эта охрана "что-то охраняет"?
И как оформить наш вариант договора на Паркинг?