Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

там же була поліція і ТЦК, у всіх бодікамери. Покажуть і все буде зрозуміло.
їбальнік гладенький мов дупця немовляти - які тобі ще камери треба, чувак? Ти знаєш що таке газова атака? Ти знаєш що коли тебе 4ро наших уєбуть по разу в морду, то вона буде чорна від крововиливів запеклих, але ти і далі в ролі дирявого ******а, що очевидне біле чорним називає.

Давно без зброї з досланим не пересуваюсь, навіть в тилу... шкода що пацанам не дають стволи і вони мусять гинути від рук вкраїнчиків, коли вижили в пеклі.

їбальнік гладенький мов дупця немовляти - які тобі ще камери треба, чувак? Ти знаєш що таке газова атака? Ти знаєш що коли тебе 4ро наших уєбуть по разу в морду, то вона буде чорна від крововиливів запеклих, але ти і далі в ролі дирявого ******а, що очевидне біле чорним називає.

Давно без зброї з досланим не пересуваюсь, навіть в тилу... шкода що пацанам не дають стволи і вони мусять гинути від рук вкраїнчиків, коли вижили в пеклі.
****ежь я видел как осудили ТЦК который бил под дых учителя. Вполне у учителя лицо целое было. Можно бить пощечинами или "толкать в ухо" какие нибудь живодеры с прошлым в беркуте наверняка знают "способы"

****ежь я видел как осудили ТЦК который бил под дых учителя
пушарикам *****. Они отчаянно провоцируют розбрат своими постами в инете. Отдельная каста,мля.
логично ждать от них скидання корумпованої влади - але ні, вони давлять на цивільних... чим й задля чого?

Галицький король, що Київ підкорив - був 1000 років тому (король Данило). Але ж ми Україна, НЕ Галіція? Чи таки галіція?

Останнє редагування:
Неправда.

Цитату выше я не просто так принесла. Посмотрите.
https://www.kharkovforum.com/threads/tema-pro-mobilizatsiyu-bez-fludu.5440773/post-72248481
обезличено.... но да, подтверждаю - это я "привлеченный гражданский", а у них - наказ. :( Но в треде - я о пушарике и подобных ему.

тоже от усталости, а не "провокация"
согласен. бью челом ребятам.они устали (кто выжил) защищать нас от "руссиш ******ов". при всем том, что "очередной сбор на потреби...." а де ж та влада держави? не для этой темы вопрос, понимаю :(

На запитання, чи то його ніж, він спочатку дивиться у папір, а потім відповідає.
Видно шо він готовий до суду, і готувався давно.
А основна лінія оборони буде стан афекту.
Може його і зовсім ніхто не бив, просто йому так здалося, бо у нього такий емоційний стан був.

На запитання, чи то його ніж, він спочатку дивиться у папір, а потім відповідає.
Видно шо він готовий до суду, і готувався давно.
А основна лінія оборони буде стан афекту.
Може його і зовсім ніхто не бив, просто йому так здалося, бо у нього такий емоційний стан був.
який нафіг афект? Він навіть його симулювати не зміг. Афект - це коли хлоп танк заєбашив з РПГ і не пам"ятав скільки *****ів завалив на відході, а розідрану уламком руку побачив вже коли повернувся - це був афект, а не ото що воно ****ить з гладеньким єбалом в котре " задували газом і товкли 4ро " . А ще йому "прокляті людолови" дали звонити адвокату і чекали - дивного не помітив?

Якщо попаде потрібний суддя, то афект натуральний.
А не попаде, то його поставлять у список і обміняють.
він громадянин України, скоївший тяжкий злочин - сяде до скону. Афект треба ще довести психіатрам, а там лохів нема.

мне показалось, линия защиты здесь - необходимая самооборона, а если не прокатит, - то ее превышение.
Кажуть ніби ТЦК не мають таких повноважень шоб силою цивільного тягнути до буса.
Якшо то правда, а його тягнули, то будуть розкручувати якраз самооборону.
І спробу незаконного позбавлення волі.
А довідку про афект він також зробить, на всякий випадок.

Кажуть ніби ТЦК не мають таких повноважень шоб силою цивільного тягнути до буса.
Якшо то правда, а його тягнули, то будуть розкручувати якраз самооборону.
І спробу незаконного позбавлення волі.
А довідку про афект він також зробить, на всякий випадок.
Ніт, не будуть, бо довести що його тягнули силою буде ну дуже не просто. Будуть свідчення обвинуваченного, проти свідченнь полиціянтів, та працівників ТЦК. А я даю 99% що сів в бус він сам, а потім вже всрався.

Ніт, не будуть, бо довести що його тягнули силою буде ну дуже не просто. Будуть свідчення обвинуваченного, проти свідченнь полиціянтів, та працівників ТЦК. А я даю 99% що сів в бус він сам, а потім вже всрався.
В такому разі з нього будуть робити героя-самооборонщика.
Який захищає свої права і протистоїть свавіллю влади.
А ше він заявить шо ніякий не ухилянт і на фронт мріє потрапити, але злочини ТЦК терпіти не буде, бо права людини то святе.

В такому разі з нього будуть робити героя-самооборонщика.
Який захищає свої права і протистоїть свавіллю влади.
А ше він заявить шо ніякий не ухилянт і на фронт мріє потрапити, але злочини ТЦК терпіти не буде, бо права людини то святе.
Про права свої він не забув, а про обов'язки чомусь забув :D

Назад
Зверху Знизу