Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Звісно ж вони самі зброю не беруть - ти сам зрозумів що набуровив? Цим людям зброю не дають - сцуться за цивільних лохів, але ж і наказ з оповіщення треба виконувати. Хоча хз - я би зі своєю ходив, як і зараз.
Цивільні лохи, кажете... Краще промовчу. Так, приміточку подумки зробив. Війна може ******* не одразу.

та да, орків від кільцевої відігнали, але нічого - скоро назад прийдуть, ото весело буде - коли по центру стволка знов запіздячіть. Цікаво буде тутешню тусню почитати)))

ПС: рекомендую взнати реалії Запорізького напрямку, Покровська (куди стягли все що можна і пройобуємо один хєр).... Оркам відкрити ще один напрямок між Ха і Сумами без проблем - хто з вас побіжить закривати?
Ти так радієш, що Харків можут розвалити, наче ти трохи не на тому боці воюєш. Схаменись вже.
Нас не залякали *****и, і тобі не вдасться.

Ти так радієш, що Харків можут розвалити, наче ти трохи не на тому боці воюєш. Схаменись вже.
Нас не залякали *****и, і тобі не вдасться.
Чувак, я вже був на своїй ПС - поїхав від метро на безкоштовному автобусі... враження що в дирлдяндії був.
Я не радію ,а вам *****ам кажу що це реальність, мені вже буде ***** - ми вже стільки проєбали через те що нема ким тримати, що пройоб ще одного міста або кількох - це просто буде показова статистика. А *****и тебе ще і не лякали))) їх в місті не було за виключенням отих недоліків у школі, решта то були строковики, і вуличних боїв ти не бачив - тож тебе ніхто ще не лякав як слід.

Цивільні лохи, кажете... Краще промовчу. Так, приміточку подумки зробив. Війна може ******* не одразу.
а хто ж тоді бикує проти команд оповіщення? Вони самі ото влаштовують, чи може сцикуни мамкині (ти ж серед них теж) на людей кидаються, лише за те, що ті роблять свою роботу.

Оркам відкрити ще один напрямок між Ха і Сумами без проблем - хто з вас побіжить закривати?
Ну я вже не зможу без наказу,бо саме зараз на Покровському напрямку під Удачним.

Ну я вже не зможу без наказу,бо саме зараз на Покровському напрямку під Удачним.
Та там багато хто - кажу ж що стягли все що можна, але... Покровськ пройобується щодня, Мирноград ще тримає ДШВ. Писав вчора хлопу одному( з роти мого меншого брата, загинув у вересні на шахті там )- за спиною срака і наказу на відхід ніхто не дасть...

ПС: я до того, що нам нема ким буде закривати нове місце на фронті, бо навіть "сталий" фронт тримати нема ким - людей не можна поміняти через тиждень, бо нема на кого.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу