Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Звісно ж вони самі зброю не беруть - ти сам зрозумів що набуровив? Цим людям зброю не дають - сцуться за цивільних лохів, але ж і наказ з оповіщення треба виконувати. Хоча хз - я би зі своєю ходив, як і зараз.
Цивільні лохи, кажете... Краще промовчу. Так, приміточку подумки зробив. Війна може ******* не одразу.

та да, орків від кільцевої відігнали, але нічого - скоро назад прийдуть, ото весело буде - коли по центру стволка знов запіздячіть. Цікаво буде тутешню тусню почитати)))

ПС: рекомендую взнати реалії Запорізького напрямку, Покровська (куди стягли все що можна і пройобуємо один хєр).... Оркам відкрити ще один напрямок між Ха і Сумами без проблем - хто з вас побіжить закривати?
Ти так радієш, що Харків можут розвалити, наче ти трохи не на тому боці воюєш. Схаменись вже.
Нас не залякали *****и, і тобі не вдасться.

Ти так радієш, що Харків можут розвалити, наче ти трохи не на тому боці воюєш. Схаменись вже.
Нас не залякали *****и, і тобі не вдасться.
Чувак, я вже був на своїй ПС - поїхав від метро на безкоштовному автобусі... враження що в дирлдяндії був.
Я не радію ,а вам *****ам кажу що це реальність, мені вже буде ***** - ми вже стільки проєбали через те що нема ким тримати, що пройоб ще одного міста або кількох - це просто буде показова статистика. А *****и тебе ще і не лякали))) їх в місті не було за виключенням отих недоліків у школі, решта то були строковики, і вуличних боїв ти не бачив - тож тебе ніхто ще не лякав як слід.

Цивільні лохи, кажете... Краще промовчу. Так, приміточку подумки зробив. Війна може ******* не одразу.
а хто ж тоді бикує проти команд оповіщення? Вони самі ото влаштовують, чи може сцикуни мамкині (ти ж серед них теж) на людей кидаються, лише за те, що ті роблять свою роботу.

Оркам відкрити ще один напрямок між Ха і Сумами без проблем - хто з вас побіжить закривати?
Ну я вже не зможу без наказу,бо саме зараз на Покровському напрямку під Удачним.

Ну я вже не зможу без наказу,бо саме зараз на Покровському напрямку під Удачним.
Та там багато хто - кажу ж що стягли все що можна, але... Покровськ пройобується щодня, Мирноград ще тримає ДШВ. Писав вчора хлопу одному( з роти мого меншого брата, загинув у вересні на шахті там )- за спиною срака і наказу на відхід ніхто не дасть...

ПС: я до того, що нам нема ким буде закривати нове місце на фронті, бо навіть "сталий" фронт тримати нема ким - людей не можна поміняти через тиждень, бо нема на кого.

Останнє редагування:
Коли типу свій починає на вулиці списаному наглухо піхотинцю ****іти ( а той просто запитав лише документи військового обліку - вони мають завжди бути з тобою), що він мав подохнути, і він має бути зараз на 0, а той тіп 2 місяці сидів під КАБами без ротацій і списали по численним контузіям в ТЦК служити, а це йому плюють в обличчя і насміхаються що УБД купив... Так це ж не свої - таких варто *******, як орків, і я тут наших підтримаю - у мене вже 4х так списали до ТЦК.
ты описываешь ситуацию, когда встречаются два экстрасенса или ясновидящие, как они могут знать как у друг друга появились те или иные документы?
Спросили доки, покажи какие есть в наличии. Всё вопрос закрыт. Нет доков будь добр проедь с полицией и докажи кто ты. Если нет полиции, то какого хрена надо показывать документы кому-то,кто показ убд?
Во всех ситуациях должны быть полицейские. Что бы успокоить ту или иную сторону. Ну это в идеале конечно. в реалиях это не так. Мне очень редко попадались группы оповещения с полицией в составе.

ты описываешь ситуацию, когда встречаются два экстрасенса или ясновидящие, как они могут знать как у друг друга появились те или иные документы?
Спросили доки, покажи какие есть в наличии. Всё вопрос закрыт. Нет доков будь добр проедь с полицией и докажи кто ты. Если нет полиции, то какого хрена надо показывать документы кому-то,кто показ убд?
Во всех ситуациях должны быть полицейские. Что бы успокоить ту или иную сторону. Ну это в идеале конечно. в реалиях это не так. Мне очень редко попадались группы оповещения с полицией в составе.
Цікаво що на окупованих землях нема таких проблем у росіянців - всі наші колишні вкраїнчики з котомками, по першому виклику, самі біжать до військоматів. Скажи, в чому парадокс? І ніхт там на поліцію не бикує, або на військових, що вони без поліції - може там виховання краще?
Взагалі не має бути груп - прийди сам у ТЦК і все , а в нас сцикунва мамкина розказує як вони хочуть, і якщо то все зробити, то вони придумають ще щось щоб не воювати. Але то все мине - росіянці швидко перенавчають, як показує досвід окупованих землях.
Можете сприймати як завгодно, але російське військо в Харкові, Запоріжжі та Дніпрі - це абсолютна реальність, ми поки що проєбали фронт під Запоріжжям, але ж питання часу де посипеться далі. Не можуть бригади тримати, маючи по 40 людей в батальйонах - абсолютний факт, і прориви на 8-10км на день тому доказ. Можете далі не вірити і вигадувати теорії, але 22й рік може стати реальністю далі, тільки вже з реальними вуличними боями і тотальним стиранням в щебінь будинка за будинком - саме так йде війна в містах.

Цікаво що на окупованих землях нема таких проблем у росіянців - всі наші колишні вкраїнчики з котомками, по першому виклику, самі біжать до військоматів. Скажи, в чому парадокс? І ніхт там на поліцію не бикує, або на військових, що вони без поліції - може там виховання краще?
Взагалі не має бути груп - прийди сам у ТЦК і все , а в нас сцикунва мамкина розказує як вони хочуть, і якщо то все зробити, то вони придумають ще щось щоб не воювати. Але то все мине - росіянці швидко перенавчають, як показує досвід окупованих землях.
Можете сприймати як завгодно, але російське військо в Харкові, Запоріжжі та Дніпрі - це абсолютна реальність, ми поки що проєбали фронт під Запоріжжям, але ж питання часу де посипеться далі. Не можуть бригади тримати, маючи по 40 людей в батальйонах - абсолютний факт, і прориви на 8-10км на день тому доказ. Можете далі не вірити і вигадувати теорії, але 22й рік може стати реальністю далі, тільки вже з реальними вуличними боями і тотальним стиранням в щебінь будинка за будинком - саме так йде війна в містах.
Статью 65 Конституции Украины погугли. И расскажи, что понял, читая ее

+ Именно.
И документы с собой, всегда, как по в/п положено.
Казалось бы, что проще
:незнаю:
Не идут в тцк, потому что не хотят *******. И рассказывать ,что это всё враки и ты не умрёшь,это всё херня, вы их не переубедить. Сцыкуны? Хз. Те кто взял ****** в руки, тем большой респект и уважение, а те ,которые этого не хотят делать ,что с ними сделать? Вот их ловят, везут в учебу большой процент их сходит, и как ни крути, и как их не называй,нигуя не поменяется!!! Я уже стал замечать много молодых людей, в очень грязной одежде ,спят на лавочках и по подвалах, :(. Я не берусь утверждать кто это, но факт на лицо, я их стал замечать. :(

Статью 65 Конституции Украины погугли. И расскажи, что понял, читая ее
Ну і шо ти мені риганув? Я що не виконав обовязок? В мене всі його виконують, на відміну від більшості тутешніх писак про "не таку мобілізацію" - я, син і брати. Є питання до мене?

Останнє редагування:
Не идут в тцк, потому что не хотят *******. И рассказывать ,что это всё враки и ты не умрёшь,это всё херня, вы их не переубедить. Сцыкуны? Хз. Те кто взял ****** в руки, тем большой респект и уважение, а те ,которые этого не хотят делать ,что с ними сделать? Вот их ловят, везут в учебу большой процент их сходит, и как ни крути, и как их не называй,нигуя не поменяется!!! Я уже стал замечать много молодых людей, в очень грязной одежде ,спят на лавочках и по подвалах, :(. Я не берусь утверждать кто это, но факт на лицо, я их стал замечать. :(
****ки перевиховають - вони знають що робити. Підуть служити у армію рф , а ми їх заєбашимо. :D

Ага.
А те, которые пошли в феврале 2022, прям мечтали ******* :рл:
Я ещё раз повторю, те которые не пошли и пойдут . Тут хоть рукалицо ставь , хоть факи тыкай нигуя не поменяется. Это факт. Ещё остались такие , которые пока как-то петляли,но думают, вот если поймают ,то пойду.

Назад
Зверху Знизу