Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Студент прав в том, что бусификаторы первыми не нападают драться.
Последнего на сегодня знакомого по родителям парнишку бусифицировали в начале этого года. При забавных для посторонних обстоятельствах, но не в окоп.
У него умение приносить пользу армии иным способом руками и головой. В окопах бывает для оценки - пригодится ли его умение, или тут оно бесполезно.

❗️Бронювати своїх працівників зможуть лише підприємства із середньою зарплатою від 21,6 тис. грн, — йдеться в проєкті бюджету-2026

Зараз цей поріг становить 20 тис. грн на місяць.

❗️Бронювати своїх працівників зможуть лише підприємства із середньою зарплатою від 21,6 тис. грн, — йдеться в проєкті бюджету-2026

Зараз цей поріг становить 20 тис. грн на місяць.
Там не конкретная сумма, а 2,5 минималки прописано, поэтому логично

Про всяк випадок згадаємо - хто такий Денис Ярославський.
А це родич знайомий родини втікача-олігарха Ярославського. Просто прізвище співпало, але у 20 років вже працював у Контрольно-ревізійному управлінні в Харківській області на посаді ревізора.
А з 2004 року він почав кар'єру в органах внутрішніх справ і "пройшов шлях від звичайного дільничного інспектора в селищі Хорошеве Харківської області до начальника районного управління поліції в м. Києві"
Так, віримо, отримати посаду керівника Обухівського управління без протекціїї і хабарів міг кожний офіцер Нацполу. Потрібно тільки багато працювати)
У 2017 році його посадили на півроку в СІЗО за підозрою в організації викрадення і вивозу до РФ власника Обухівського картонного комбінату Володимира Крупчака.
Але слідство раптово зупинили і, після відставки Ярославського з керівної посади Нацполу, матеріали справи в суд не потрапили.
Потім Він почав будувати політичну кар'єру - балотовувався у Харківську міськраду та у Верховну Раду, двічи претендував на посаду мера Харкова.
Зараз він український військовий, командир розвідувального підрозділу Сухопутних військ ЗСУ, учасник оборони Харківщини, зокрема Вовчанська та Бахмута.
Дуже медійний, коментує величезну кількість політичних/зовнішньополітичних питань. Сьогодні у Вовчанську, завтра на урочистостях у Ха, а післязавтра вже у Вашингтоні, у цивільному одязі зустрічається з американцями.
Тобто служба цікава і підрозділ не простий.
Але він у Війську і я йому за це вдячний.

Вірю я йому особисто? - Ні, в жодному разі не вірю.
Буду колись за нього голосувати? .... а саме політичну кар'єру він стовідсотково будуватиме після війни - Ніколи!

Але він у Війську і я йому за це вдячний.
Вот это еще интересный вопрос, у меня есть несколько знакомых, которым поставили таких начальников. Говорят это просто полная ****, в лучшем случае они не лезут в руководство подразделением.

Назад
Зверху Знизу