Які ***** секретні накази щодо представників ТЦК? Останнє моє спілкування відбувалося тієї неділі, представник був у однострої та з відкритим обличчям, у супроводі поліціянтів. Спілкувався ввічливо, щодо мене питань не було. Ніхто на собі спідню білизну не рвав з криками "Та ви тут! Та ми там!", відбувався нормальний процес.
Оце сувора правда життя одного з підрозділів, який тоді стояв під Авдіївкою. І з мого багаторічного досвіду - в армії буває ще крутіша ***ня.
Ще що накажете, пане військовий? Про чисельність їх запитати, чи маршрут та часовий графік? Я начебто ще сповна розуму, на відміну від.
Чомусь частина груп оповіщення пики під балаклави ховають, навіть у спеку. Це, мабуть, секретний наказ, щоб не впізнали шпигуни? І починають оповіщення з побиття теж саме такі секретні підрозділи, який збіг! При тому, що до ТЦК бува привозять і нормально, і зателефонувати дають, і перцем не задувають. Доречі, де вони його взяли і хто дав їм право його використовувати? Це так, риторичні запитання. Недарма ж тернопільських бандюганів не чіпали, поки свої ж не поцікавилися їх діяльністю. Бо для таких оповіщувачів діє негласний карт-бланш: творити будь-що, але забезпечувати потрібну кількість голів. Те, що частину відсіють на нормальному ВЛК в частині та виженуть поза штат на 800 гривень (бо звільняють тільки повних інвалідів, та й не завжди навіть них), а половина з інших з'їбе в СЗЧ, це ТЦКшників вже не цікавить - вони своє відробили. Ну, і нова автівка, маєток в Європі та інші ніштяки самі себе не куплять теж, не на 30 тисяч вони це собі дозволяють.
Лікуй голову і воюй не зі своїми, а з *****ами, вони того варті.