Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

А если после влк две статьи В ,это типо годен без ограничений ? Ведь В это тоже проблемы по здоровью. Просто есть люди у которых вообще нет болезней после влк .болезни может и есть ,но никогда не обращался к врачам . А на влк смотрят только бумаги .
Та хоч 10 пунктів "В" - придатний.
10 пунктів "Б" - все одно годиться в підрозділи забезпечення.
Ось такий висновок ВЛК має для них бути:
20241113_171004рпап.jpg

просто цiкаво - якщо мобілізований "обмежено придатний" тому що має якісь вади з якими просто не взмозі "фізично їбашити" - що такий буде робити у вашому підрозділі чи взагалі в ЗСУ?
Ну як що? Водієм можна, діловодом, дрони та іншу техніку колупати, десь якесь РАО охороняти. Банщиком, в кінці кінців:yahoo:
Кстаті, там в ВЗ вакансія командира польової лазні - дєда списали за станом здоров'я. Але це не солдатська, а сержантська посада.
(Якби я ще на мєсяцок затримався в ВЗ, перевівся б на неї, залишився, ходив би вже з "сітроєном" на погоні - мєчьта, а не посада!).

Ех, ***ть..

Останнє редагування:
Давайте відверто. Методи ТЦК прямо пропорційні до вашого пофігізму
Якби всі приходили за повістками – не було б жодної потреби у «бусиках». Але три роки тилового існування привчили багатьох, що з війною можна не перетинатись – і люди сподіваються, що зможуть зберегти цей статус-кво. А оскільки зізнаватись у подібному непрестижно – вони як виправдання щоразу висувають своїй країні умови.
Одні вимагають спершу відправити на фронт поліцейських / депутатів / суддів. Інші пропонують збільшити зарплати військовим, щоб у ТЦК знову вишикувалися черги. Треті пояснюють своє небажання служити тим, що армія не відповідає їхнім високим стандартам.
В основі всіх цих пояснень – одна й та сама ідея, що воювати має хтось інший. Всі ці умови – насправді виправдання. Люди звикли, що війну тягне на собі хтось іще – і не прагнуть змінювати свій повсякденний ритм життя. Якщо їм приходить повістка – вони зазвичай відправляють її у смітник. Бо за це їм світить хіба що штраф. Дякуємо нашим законодавцям.
Щоразу, коли ви вимагаєте, щоб ТЦК були схожі на ЦНАП – ви просто хочете, щоб процес мобілізації вас не торкнувся. Тому що ЦНАП – це офіс, який чекає на ваш візит. А не зупиняє вас на вулиці, щоб перевірити документи.
Ті, хто хотів служити, вже служать. Саме тому рекрутинг не вихід – він забезпечує сьогодні відсотків п'ять від загальної потреби армії в людях. І якщо попередні три роки ви не одягали форму, то лише завдяки тим, що хтось одягнув її раніше за вас.
А тому так. Методи ТЦК прямо пропорційні до вашої поведінки. Ми всі хотіли б, щоб мобілізаційний процес відбувався цивілізовано і без ексцесів. Щоб ТЦК відправляли повістки, а люди за цими повістками приходили служити.
Але якщо чоловіки грають в хованки, то чому ви дивуєтесь, що ТЦК теж змушені грати в цю гру?

(с) Павло Казарін
Те ж саме виправдання, тільки для влади. Ми хочемо далі красти, відмазувати блатних, економити на виплатах військовим(чому не чиновників?). А для плану наловимо кого попало

У когось є обмежено придатний родич, або сусід, друг, знайомий, шоби годов 25 було і який зараз служить десь у тилу.?

если по состоянию здоровья человек не может даже физически ебашить в частях обеспечения, но его зачислили туда, ему деньги платят? если да ,то сколько?
Не менше 50 кгрн, якщо в секторі
20 кгрн, якщо в тилових регіонах

У нас демократия и право выбора. В том числе казни.
Можем заменить ******** на повешение с контрольным. :)
Хотєлось би пєрєд казнью почуть відповідь на моє питання. Ато обмежено придатниє в 25 год єсть, а куда оні дєваюцца - ніпанятна.
Тайна якась. Спросіл - сразу обвінілі в саботаже, замість відповіді.

Та хоч 10 пунктів "В" - придатний.
10 пунктів "Б" - все одно годиться в підрозділи забезпечення.
Оце найгірше, коли по сумі болячок людина майже труп, але жодне окреме захворювання на б або а не тягне, бо немає "суттєвих порушень функцій".

Хотєлось би пєрєд казнью почуть відповідь на моє питання. Ато обмежено придатниє в 25 год єсть, а куда оні дєваюцца - ніпанятна.
Я знаю таких. Пацики 20+ років, контрачі старого зразка.
Хто був необмежений - вже 200 або СЗЧ.
Обмежені, після поранень - в підрозділах забезпечення, кухарі. Но там їбашать вони як коні!

Схуялі він вмре?
Від сіньки чи солямби хіба що, якшо довбойоб. Ну, або від прильоту по розташуванню
Ну, допустім, у нього підтверджена прогресуюча АВМ і коні он може двінуть від фізичного навантаження, но ВЛК на ето ***** - годєн в тилових частях. Вот шо командир скаже, якщо такой боєць відмовиця виконувати його наказ по пєрєноске важкого круглого і пєрєкаткє квадратного?

Ну, допустім, у нього підтверджена прогресуюча АВМ і коні он може двінуть від фізичного навантаження, но ВЛК на ето ***** - годєн в тилових частях. Вот шо командир скаже, якщо такой боєць відмовиця виконувати його наказ по пєрєноске важкого круглого і пєрєкаткє квадратного?
Ти питав про обмежених віком приблизно 25 - я тобі відповів, про тих, кого знаю особисто. До поранень це були здорові хлопці. Які там болячки у їхньому віці??

Загалом, безпосередні командири до проблем зі здоров'ям зазвичай ставляться з розумінням, поправки роблять, якшо людина не аватар і не гівновоз.

Відверто убогих взагалі намагаються не чіпати - десь приткнуть, щоб не відсвічував, та й все.

Командиру головная-боль с разбирательствами чому підлеглий коні двинув - зайві.
Я просто знаю кухню ізнутрі. Когда 19тирічного пацана-сєрдєчніка віганялі о 6 ранку на пробєжку-зарядку і він конєшно помер на ній. Не одразу, а через пару місяців такого оздоровлення. Причому всі знали, шо он хворий. Да.

Загалом, безпосередні командири до проблем зі здоров'ям зазвичай ставляться з розумінням, поправки роблять, якшо людина не аватар і не гівновоз.
+ 100
Відверто убогих взагалі намагаються не чіпати
Угу, проблемы не нужны, никому.

Я просто знаю кухню ізнутрі. Когда 19тирічного пацана-сєрдєчніка віганялі о 6 ранку на пробєжку-зарядку і він конєшно помер на ній. Не одразу, а через пару місяців такого оздоровлення. Причому всі знали, шо он хворий. Да.
У нас, к сожалению, и школьники на уроках физры умирают.
Недавно очередной случай в Полтаве был. :(

А где этот 19летний был ? Мобилизовать его не могли.
Доброволец ? Или как ?

Пацан мог просто не бежать, идти, или как-то так.
Жалко, конечно :( :рл:

Ти питав про обмежених віком приблизно 25 - я тобі відповів, про тих, кого знаю особисто. До поранень це були здорові хлопці. Які там болячки у їхньому віці??

Відверто убогих взагалі намагаються не чіпати - десь приткнуть, щоб не відсвічував, та й все.
Дякую. Зрозумів.

Назад
Зверху Знизу