Ух, навіть забагато флуду. А що, я теж додам.
Всі, кому доведеться побувати в війську - побувають, ога.
Але це будуть не зовсім лише всі, якщо трошечки згадати одного київського громадського діяча, який ще підробляє городським головою. І ніяк це не змінити в цій країні вже.
Такий собі цугцванг вже має місце бути. Як вже можна здогадатися, всі ці конвульсії з бусифікації дадуть трошечки зрадний результат. І далі потрібно буде приймати вже справді цікаві рішення.
Ось наприклад, генеральний прокуратор пішов у відставку, цікаво, які шанси на те, що він потужно поповнить ряди ЗСУ ? )
Егеж.
Мабуть, стовідсоткові, бо він, я впевнений - справжній патріот.
Маю пару слів не про рядових. Бо бачив десь тут дурні питання потенційних колег і дурні підйобки. Може, комусь стане в пригоді.
Стосовно офіцерського складу, точніше - офіцерів запасу і возні з кодами їх ВОС, тобто, міняють код чи ні і все таке інше.
На це питання, загалом, дає відповідь ось цей чудовий закон, що за посиланням:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Якщо код застарів і був змінений - дивимось на які варіанти. Якщо є на даний момент "запит" на даний ВОС (оновлений) - отримаєте документи з актуальним суміжним ВОС і рушаєте в частину, якщо вона вас гостро потребує. ASAP.
Або є навіть варіант, що будете сичувати дома, якщо з вами в той момент не захочуть возитися і не ясно куди вас взагалі притулити. Повістка буде, але трохи попізже )
І, навіть, якщо вас, офіцера двугадючника, ловлять у бусик - все одне, відношення, скоріше за все, буде краще , ніж до звичайного анонімуса. Як кажуть, хто на що вчився. Юнітом початкового рівня бути завжди гірше , така сумна правда життя.
Але.
В ситуації, якщо на вашу ВОС немає "запитів", буде запропоновано перенавчання на суміжні ВОС. Таке трапляється, я б сказав регулярно.
Інженерно-техничні ВОС гостро потрібні, але, наприклад, потреби в офіцерах ПВО (в кінці минулого тижня) не було, тож пропонується зміна ВОС на також технічну ВОС після навчання в академії.
Це може бути, наприклад, саперна спеціалізація , або арта. Це на даний момент.
Добровільно-примусово, але деякий вибір є, і, в цілому, це не самий поганий варіант.
Вік людини теж впливає на деякі моменти з зору спектру пропонуємих ВОС до перенавчання, до речі.
Інфа є перевірена на практиці.