Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

я думал ты уже коньки отбросил...Ты меня больше так не пугай.Что сложно было написать хоть пару строк...
Ты меня во всех темах отслеживать будешь, чтобы рассказать, как я тебе безразличен? :D
Иди к своему любовнику Хтивому, мне такие, как вы, омерзительны.

Перед строем расстрелять *** (с)
Ти чо ващє. Якби ці доляри не забрали воєнкоми, їх би забрали чічєни з бурятами! А ну хутко на фронт!
В СБУ вас таких здавати, розвели тут *****ське іпсо.

Ну все теперь я спокоен
- Процедури мобілізації та медичного огляду мають спеціалізований характер і вимагають відповідних знань та навичок, якими володіють уповноважені посадові особи та медичні фахівці.

Сказали, что володіют и не фиг

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Демография. Назад к Паше Ангелиной?

"Вследствие постоянной работы с машинными маслами и дизельным топливом
и была госпитализирована в Москве за несколько дней до открытия внеочередного XXI съезда КПСС, делегатом которого была избрана. "

И название села - говорящее...

❗️Уряд запускає проєкт з автоматичної верифікації та перевірки відомостей про призовників, військовозобовʼязаних та резервістів.

Буде сформований перелік громадян чоловічої статі з 16 до 60 років. Зокрема, передбачається:
◾️механізм взяття на облік чоловіків з 16 років, які перебувають за межами України;
◾️механізм внесення до Державного реєстру призовників, військовозобовʼязаних та резервістів чоловіків від 17 до 25 років, які не перебувають на військовому обліку, при цьому перебувають за кордоном і які звернулись за переоформленням паспорту за кордоном;
◾️механізм перевірки дійсності військово-облікових документів чоловіків з 18 до 60 років, які перебувають за межами України і звернулись за переоформленням паспорта.

Energy-UA ⚡️ Харків

Назад
Зверху Знизу