Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"...протягом тижня 5-11 серпня на Харківщині 140 людей оштрафували через невчасне оновлення військово-облікових даних."

Да, привет местным метеоролухам:

Близько 70% жителів Харкова та області, які мали
зробили це. Більшість — через додаток "Резерв+".

Про це в етері Українського Радіо розказав начальник відділу військового обліку, бронювання та впровадження єдиного держреєстру військовозобов'язаних сектору мобілізаційно оборонної роботи Харківського обласного терцентру комплектування та соціальної підтримки підполковник Любомир Хомицький.

Він каже, що протягом тижня 5-11 серпня на Харківщині 140 людей

"Райцентри комплектування зараз, як то кажуть, набирають обороти в цьому питанні, тому що, фактично, вся решта громадян, які прибувають, якщо вони не можуть підтвердити, що вони виконали норму закону, то вони підлягають адмінпровадженню", — сказав начальник відділу військового обліку Харківського ТЦК та СП.

❗️Уряд запускає проєкт з автоматичної верифікації та перевірки відомостей про призовників, військовозобовʼязаних та резервістів.

Буде сформований перелік громадян чоловічої статі з 16 до 60 років. Зокрема, передбачається:
◾️механізм взяття на облік чоловіків з 16 років, які перебувають за межами України;
◾️механізм внесення до Державного реєстру призовників, військовозобовʼязаних та резервістів чоловіків від 17 до 25 років, які не перебувають на військовому обліку, при цьому перебувають за кордоном і які звернулись за переоформленням паспорту за кордоном;
◾️механізм перевірки дійсності військово-облікових документів чоловіків з 18 до 60 років, які перебувають за межами України і звернулись за переоформленням паспорта.

Energy-UA ⚡️ Харків
Страшны дела твои, Господи...
16 лет - это те, которых вывезли до 14 лет, записанными в паспорта родителей, а то и вообще без загранов и без внутренних паспортов.

Под Аустерлицем, здесь 10 км всего :D А ты, герой польских тупых уклонистов? :D Поясню про тупых: были бы умные, сделали бы паспорт заранее :D
Все кто Родину защищают тупые, а ты герой из под Аустерлица , умный? :збентежений:

Останнє редагування:
Все кто Родину защищают тупые, а ты герой из под Аустерлица , умный? :збентежений:
Вот не переворачивай. Я говорил, что тупые - это те, кто хочет воевать в Польше, но не позаботились при этом о паспортах. Ну и ты. Но с тобой явной причины нет, чисто констатация факта :D

Страшны дела твои, Господи...
16 лет - это те, которых вывезли до 14 лет, записанными в паспорта родителей, а то и вообще без загранов и без внутренних паспортов.
Вы бредите что-то, загранпаспорт сейчас можно оформить с самого рождения, просто не на 10 лет, а на 4 года.

Вот не переворачивай. Я говорил, что тупые - это те, кто хочет воевать в Польше, но не позаботились при этом о паспортах. Ну и ты. Но с тобой явной причины нет, чисто констатация факта :D

Когда будешь помогать, маякни у меня есть несколько слов для это чорта
вайкрана опять пересмотрел бумер или брата 2?
ты ж вроде вылечился от этой х...
реально подыгрываешь хтивому и юрасика опять делаешь козлом отпущения.

Останнє редагування:
вайкрана опять пересмотрел бумер или брата 2?
ты ж вроде вылечился от этой х...
реально подыгрываешь хтивому и юрасика опять делаешь козлом отпущения.
Переживаешь за своего партнера?

переживаю что засосешь хтивого.

НепережЫвай, я тебе конкуренцию в этом деле не составлю :D
Ты вполне сможешь его утешить :D
Эпигоны, древнегреческий эпос
Двое мужчин стояли над еще дышащим телом третьего, бросаемые ими друг на друга мужественные, но нежные взгляды выдавали в них духовных последователей эпигонов.
Оставь его мой копытан - сказал один из мужчин. Мудозвона уже не спасти, он был попран.
Иди брат Михуил, я вскоре воссоединюсь с тобой, я хочу в последний раз утешить его, сказал копытан, и склонился над телом падшего товарища.

Назад
Зверху Знизу