Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Ви логічно ще мислити вмієте? В законі сказано, що ТЦК веде облік і має право передати дані до поліції. Далі шукає і доставляє поліція. Пакувати і бусіфіцирувати, давати під сраку і в морду ТЦК не має права. Це не дозволяв ні старий ні новий закон.
Тобто в законі є норма прямої дії, яка забороняє працівникам ТЦК виконувати свої обов'язки, тим більше "пакувати і бусіфіцирувати"? Можливо, я це пропустив...Буду вдячний, якщо наведете

Тобто в законі є норма прямої дії, яка забороняє працівникам ТЦК виконувати свої обов'язки, тим більше "пакувати і бусіфіцирувати"? Можливо, я це пропустив...Буду вдячний, якщо наведете
Хочу вам нагадати, мабуть ви забули основи права. Відповідно до закону та конституції поліція, тцк, представники влади можуть діяти лише в межах дозволених законами. У вашій дивній логіці закон повинен мати повідомлення на кшталт - ТЦК не має права бити з лівої і після цього ви зробите висновок, що з правої можна. :D. Але ні. Це працює не так.

может какие интересные вопросы есть для тцк у кого то? естественно почему дети порошенка не служат или почему зеленский не получал повестки я спрашивать не буду, а вот про комиссии узнаю.

А у тебя случайно нет видосиков, где ухылянт без подсрачника сам садится в бусик?
А у меня никаких видео нет, если ты не заметил. Но про русское ИПСО пургу нес ты, тебе и отвечать.
А нынешний президент это государству такое сказал или прохожему? :незрозумію:

Ну-у-у, так грандиозно даже тебе обсираться стыдно. Фраза, которая обошла всех.

может какие интересные вопросы есть для тцк у кого то? естественно почему дети порошенка не служат или почему зеленский не получал повестки я спрашивать не буду, а вот про комиссии узнаю.
стаття 22 у законі про військовий обов'язок. Фразу про призыв из запаса младшего офицерского состава, в особый период, после 45 лет убрали в 2020 году, оставив только фразу, что те кто служат продолжают служить. Что думает ТЦК об этом? И эти правки вносила Безуглая:D

Останнє редагування:
Хочу вам нагадати, мабуть ви забули основи права. Відповідно до закону та конституції поліція, тцк, представники влади можуть діяти лише в межах дозволених законами. У вашій дивній логіці закон повинен мати повідомлення на кшталт - ТЦК не має права бити з лівої і після цього ви зробите висновок, що з правої можна. :D. Але ні. Це працює не так.
Хочу вам нагадати, що закон має виконуватись. А якщо є ексцес виконавця - то це не перекреслює сам закон.

Хочу вам нагадати, що закон має виконуватись. А якщо є ексцес виконавця - то це не перекреслює сам закон.
а як же конституція, яка забороняє війсковим торкатися цивільних? Та й куча інших законів, які кажуть, що цим може займатись тільки поліция?

Останнє редагування:
ТЦК не має права бити з лівої і після цього ви зробите висновок, що з правої можна. :D. Але ні. Це працює не так.
Як не дивно, приблизно так воно і працює: дозволено все, що не заборонено:незнаю:

жгі далі :ги:. Твоя дивна логіка бездоганна
Жгу. У чинному законодавстві існує так званий принцип свободи: "дозволено все, що не заборонено законом" Він випливає з першої частини ст.19 Конституції України.
ЗІ.Пан - невіглас...

Стаття 19 конституції України
Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Ну так покажи сейчас ты , что сделал. Он то тебе может показать что он сейчас сделал... Если он был такой тогда, такой же как и ты (а я думаю, что этот сюжет также про многих завсегдатаев этой темы), то он явно изменился.. в экстриме войны. Война раскрывает людей и их стороны. А вот изменил ли ты свою пофигеловость?
Вы смотрите на себя в зеркало, разглядывая клоуна и бизнесмена в его мирной жизни. Только он такой в прошлом, а "зеркало" отражает вас сегодняшних... Лучше просто говорите - ссым, не хотим, нет сил, здоровья, своя шкура ближе и дороже, пусть тот парень воюет и погибает, не я.. Это все будет понятно и честно. Не подводите только философию.
Я бы мог говорить тут совершенно по другому, но не буду, ибо я не воин сейчас и я не в окопе.
Любое мнение воинов я принимаю со вниманием и уважением. Даже такое, какое считаю ошибочным.
А виртуальная философия от пофигеловой публики- это так паразитный шум, который к сожалению становится все чаще голосом врага внутри страны или очень с ним резонирует...

Жгу. У чинному законодавстві існує так званий принцип свободи: "дозволено все, що не заборонено законом" Він випливає з першої частини ст.19 Конституції України.
ЗІ.Пан - невіглас...
Я вище весь текст привів.

Щось я не бачу судів, завалених позовами від неправомірно схоплених...Тобто учасників процесу. Може, таки багато зайвої піни довколо питання?
А чи багато в нас людей знають свої права? Вони ж міркують "Раз таке трапляється, значить, вони з поліцією все порішали..." А насправді у судовому реєстрі такі справи є.
Одна з найстаріших проблем - людей не тільки не примушували вивчати свої права та обов'язки, ну, хіба що обов'язки і то потроху.

А чи багато в нас людей знають свої права? Вони ж міркують "Раз таке трапляється, значить, вони з поліцією все порішали..." А насправді у судовому реєстрі такі справи є.
Одна з найстаріших проблем - людей не тільки не примушували вивчати свої права та обов'язки, ну, хіба що обов'язки і то потроху.
:незнаю:Хто доктор?

Ну так покажи сейчас ты , что сделал. Он то тебе может показать что он сейчас сделал... Если он был такой тогда, такой же как и ты (а я думаю, что этот сюжет также про многих завсегдатаев этой темы), то он явно изменился.. в экстриме войны. Война раскрывает людей и их стороны. А вот изменил ли ты свою пофигеловость?
Вы смотрите на себя в зеркало, разглядывая клоуна и бизнесмена в его мирной жизни. Только он такой в прошлом, а "зеркало" отражает вас сегодняшних... Лучше просто говорите - ссым, не хотим, нет сил, здоровья, своя шкура ближе и дороже, пусть тот парень воюет и погибает, не я.. Это все будет понятно и честно. Не подводите только философию.
Я бы мог говорить тут совершенно по другому, но не буду, ибо я не воин сейчас и я не в окопе.
Любое мнение воинов я принимаю со вниманием и уважением. Даже такое, какое считаю ошибочным.
А виртуальная философия от пофигеловой публики- это так паразитный шум, который к сожалению становится все чаще голосом врага внутри страны или очень с ним резонирует...
Т.е. все проебы власти, как то: коррупция со стороны высшего руководства (которое частично сняли, но не судили), ****амотное управление защитой топливно-энергетического комплекса (из свежего - проеб 9 миллиардов), и прочее, что сходу не вспомнить (я темники не держу, в отличие от). И, главное, за все это никто не понес наказания! Потому что для него это СВОИ, а мы - нарид, которому он... см. выше.

Ну? пан "не юрист" ... Це протирічить тому , що я навів?
Пане, ви не зрозуміли основи права :ги:. Кортоко кажучи, для середнепересічного - все що не заборонено, то можна робити. Для влади і посадових осіб можна робити тільки те, що дозволено законом. Отака вона конституція. Тому в законах не пишуть, що поліція нє має права *******, катувати і т.д., а тільки пишуть коли може поліція використати зброю і спецзасоби

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу