Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не *** с нашим законодательством будет, как у полицейских. Применил табельное - готовь бабло на адвоката, иначе будешь сидеть.А еще лучше сразу возродить зондеркоманды.
Скоро и наши форумные ухилянты запоют Кришнукришнаиты и ТЦК
ти вже вчиш? Там небагато слів, ти впораєшся.Скоро и наши форумные ухилянты запоют Кришну
я не ухилянт, менi не треба вчити, а тобi?ти вже вчиш? Там небагато слів, ти впораєшся.
Там самое главное - припев (никогда по ТВ не публиковали, засыпаться лехко)Там небагато слів,
Ти типовий ухилянт. бо не ходив поновити дані. Чи не так?я не ухилянт, менi не треба вчити, а тобi?
Як це ти не ухилянт? Ти в армії? За твоєю логікою - ти ухилянт.я не ухилянт, менi не треба вчити, а тобi?
Это же любимая хтивая инфопомойка. Он с нее и не такую дрянь способен притащить.А еще лучше сразу возродить зондеркоманды.
Нiт , почитай закон про мобiлiзацiю i зрозумiеш. Ти впораешся.Як це ти не ухилянт? Ти в армії? За твоєю логікою - ти ухилянт.
У сто рокiв данi не поновлюють...Ти типовий ухилянт. бо не ходив поновити дані. Чи не так?
Читав, там всі - придатні. Іди воюй, ухилянт.Нiт , почитай закон про мобiлiзацiю i зрозумiеш. Ти впораешся.
Ти не читав, брехун. А де ти воюеш?Читав, там всі - придатні. Іди воюй, ухилянт.
На економічному фронті.Ти не читав, брехун. А де ти воюеш?
У Вовчанську, чи Купьянську?На економічному фронті.