Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Сьогодні виконується 10 років, як ми не можемо позбавитися жмуручої, кремлівської посіпаки Переглянути вкладення 14697327
ну може отримаєш добову разову премію з приводу свята. по це ж така для тебе визначна подія. може зводиш свою сучку ***докацапську в чебуречную?

Та якi права? Послухай свого побратима.

в видео идет речь про связи, а в цитате про родственников. какой то диссонанс
хотя вот
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, там речь идет все таки про связи, так что Гончаренко прав

Когда мы прощались, Порошенко ко мне наклонился и сказал: «Вы знаете, война начнется завтра на рассвете». Я поверил Порошенко, позвонил нашему фотографу, который был в Марьинке, и попросил его вернуться в Киев.

Откуда мог знать Петя про точную дату и время начала войны, почему он не обратился к народу Украины на своих каналах и не предупредил жителей Бучи, почему вывез только свою семью и своих военнообязанных детей, ответов наверное не будет.
Мужаться не предложил, парабеллум не пообещал, нехороший какой!

Вже давно не 73 %, навіть не 50, а приблизно 45. Зробили разом!
А от і перші 3 пруфи у видачі гугла, не таємничі ТГ-канали, а поважні медіа:

Розстрілювати не треба, з часом люди приходять до розуму і розуміють реальну ціну зеленошмарклів. Звісно, якщо є чим розуміти.

а ти, полум"яний *****, дійсно вважаєш, що аудиторія серіалу 5річної давнини зараз вийде на вулиці захищати ціною життя невдалий "хочпоржом" вибір 2019?
73% від 73% давно вже прозріли і просто в ахуї спостерігають той цирк, що відбувається. а ті що залишилися - мародерять західну допомогу як в останній день

так, вшивий, твій діз - то як відзнака моєї правоти... :браво: можеш сквіртнути мемасіком тепер.

а може читають статтю у Таймз, де йдеться, у чию дудку сурмить Президент?

Народная общественная площадка
1HK.gif
так я ж использовал твое слово в ответе.

А гималайский хорош.. Китаец наверно:D

це так тепер мародерів при владі називають?
maxresdefault.webp
нет, я давно уже называл и называю некоторых профанов при власти, которым чертовки хочется поработать и поизобретать велосипед. Среди зеленых такие есть также.

брошкіна, можеш свій дізлайк собі у зморшений **** запхати поглибже, до гагаріна. якщо до статті у таймз є якісь контраргументи - може їх обосновано викласти. :D

пепо - діктатор? :іржач::іржач::іржач:
а от зараз - ну просто "розквіт" демократії, особових , конституційних та економічних свобод та плюралізму... :D:D:D

****, ну які ж ви жалюгідні, жабячі раби.. .
ты скажи спасибо, что во время войны тебя не выводят перед строем к стенке. Я утрирую конечно. Но это только в ответ на твой посыл к свободе и плюрализму с рыготанием в три смайла в условиях сегодняшнего дня.
О, ты все таки перенял опыт юзера Синдбада (кстати где он делся?..), который ржал всегда именно тремя смайлами подряд.:D:D:D

Назад
Зверху Знизу